Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:Ja też chyba muszę obejrzeć jak wygląda bobas zaraz po porodzie
Żebym nie spanikowała - w sensie, tutaj na filmiku jest taki na moje oko siny i bym chyba panikowała, że coś jest nie tak...
Phnappy mnie to właśnie przeraziło, na szczęscie mała darła się strasznie głośno, więc po tym wiedziałam, że jest ok. Po kilku minutach to zasinienie zaczęło znikać. Jest to chyba normalne, bo mała dostała 10/10Phnappy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Rucola, jak na sali będą same babki, to spoko, ale już doktor mężczyzna może się poczuć niekomfortowo przy pacjentce w takiej sexi piżamce. No i pomyśl, czy mąż będzie się czuł dobrze widząc jak zbliża się do Ciebie tak ubranej inny facet.
A jeśli Tobie ani Twojemu mężowi nie przeszkadzają takie drobiazgi to pewnie że zakładaj to w czym się dobrze czujesz.
Ja najpewniej będę rodzić w szpitalu klinicznym, więc oprócz doktorów będzie też zgraja studentów. Nie czułabym się dobrze z takim dekoltem, bo że dół każdy obejrzy to wiadomo. Z tym że zakładam, że jak już dojdzie co do czego to najmniej się będę przejmować wyglądem i kto na co patrzy.
Zakładam też że poród to jest ciężki wysiłek fizyczny i może długo trwać, dlatego chyba jednak wolałabym coś z czystej bawełny.później lekarz wiadomo, ale myślę ze nie będzie na mnie patrzył pod kątem ubrania, swoją położną znam więc luz
jesli znajdę coś mi odpowiada w wersji bawełnianej to oczywiście kupię, ale nie kupię czegoś w czym będe czuć się okropnie, tylko dlatego, ze tak wypada.... I żaden obcy mąż mnie w tym nie zobaczy jak już pisałam wczesniej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Minie Black wrote:Rucola, ja miałam taką do porodu:
https://rafjolka.pl/product-pol-28776-9482-Damska-Koszula-Nocna-Doctor-Nap-black.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shoppingWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:13
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola - dopiero teraz fotkę zauważyłam - powiem Ci że seksi laska z Ciebie
Nie mam pojęcia czy do porodu ok, to się nie wypowiadam.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Kochane z maluszkiem wszystko dobrze
jestem szczęśliwa
ladnie rośnie, serduszko bilo 165 uderzeń , widziałam raczki i nóżki. Płci poki co nie wiem.
Jestem właśnie na obiedzie bo z nerwów nie jadłam praktycznie nic dzisiajblue00, MamaFabianka, Aga9090, KateHawke, summer86, Achia, Kaczorka, Izape_91, Karma88, JustynaG, Phnappy, Minie Black, Vivanillka, Patrycja20, Emiilka, Amal, lamka, StaraczkaNika, Luna1993, Angelika83, 91Ewela09, Lunaris, Lena21, Lusesita, admiralka, Anna Stesia, Rucola, Sanka, Siwulec, Nadzieja22, pilik, staraczka1111, agulineczka, Kotowa, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola ja bym radziła czysto praktycznie właśnie jakąś bawełnianą koszulę, może akurat coś znajdziesz fajnego. Bo w takiej sztucznej możesz się spocić jak mops. I porodowka to nie wybieg miss (sorki za określenie, nie chce urazić) w czym kolwiek byś nie rodziła to i tak Ci to będzie obojętne jak już akcja porodowa się zacznie. Ale to tylko moje zdanie
-
Yoselyn82 wrote:Kochane z maluszkiem wszystko dobrze
jestem szczęśliwa
ladnie rośnie, serduszko bilo 165 uderzeń , widziałam raczki i nóżki. Płci poki co nie wiem.
Jestem właśnie na obiedzie bo z nerwów nie jadłam praktycznie nic dzisiajteraz ciesz się ciążą - to rozkaz
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:miałam zacytować ;p
w dowodzie 174 w rzeczywistości z 2 cm więcej ;p ale nie mów nikomu
i w obwodzie brzucha mam juz 104 cm , więc on wygląda w miare na nieduży bo jest zbity, ale wcale jakiś mały nie jest
Olik, to ja mam 170cm i też 104cm w obwodzie... A to dopiero 36tc!
Ale wchodzę w sukienki o rozmiarze M dla nieciężarnych.
Choć rzeczywiście, będąc już na totalnym finiszu gdy możesz rodzić w każdej chwili to nie chce się wydawać kasy na większe ciuchy.
Yos Super wieści. Nie mogło być inaczej!
Amal Filmik piękny. Już niedługo też utulimy naszą KruszynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:42
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Pospałam 3 godzinki i tak ciężko było was nadrobić że masakra
ale zdjęcia waszych Smerfów są tak piękne że się rozpływam totalnie
a dziewczyny z brzucholkami - jesteście niesamowicie sexy babki
muszę wam pokazać moje paskudne ciałko z brzucholkiem
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/545fea1af14a.jpg
Ale mega się cieszę bo zamówiłam stanik który w końcu mi pasuje. I to do karmienia, za 20zł. Szkoda tylko że rozmiar mnie przeraża... 85F...blue00, Aga9090, summer86, Minie Black, Patrycja20, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, Izape_91, Karma88, Lunaris, Lena21, Angelika83, Lusesita, Anna Stesia, Rucola, Siwulec, Nadzieja22, pilik, staraczka1111, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość