WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Polubiłam za prezent od eMka :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sałatka awaryjna (szybka a dobra) to roszponka, na to pomidorki koktajlowe, kawałki podsmazonego kurczaka, grzanki i całość polana sosem czosnkowym :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka gratuluję pierwszego klienta :) pracowita mamusia z Ciebie ;) a Twój maluch całkiem spory, 500 gram więcej od mojej Calineczki a idą równo z terminem OM :) nic tylko się cieszyć, że taki silny chłopak :*

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Lamka moja nie tylko w domysle powiedziała że mam syf ona na piśmie złożyła to w sądzie rodzinnym dodając przy okazji że jestem agresywna i trzeba mnie leczyc i to nie w domysle czy w przenośni tylko jawnie w oficjalnej skardze . Wiem że to żadne pocieszenie ale mogło być gorzej ,teściowa to stan umysłu .
    Miło Ci tu widzieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malevis, jestem! Jaką grafikę??? Na śmierć nie kojarzę??

• Melevis Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Malevis, jestem! Jaką grafikę??? Na śmierć nie kojarzę??
    No taka tabelka z czasem gotowania słoików, na bank coś takiego było. Albo zgłupiałam?

Minie Black lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, wielkie gratulacje :* choć przy tej niewypłacalności się uśmiałam :Do

Lamka, dziewczyny powiedziały wszystko. Ja dziś jestem w takim nastroju, że może jednak zostanę przy poradach kulinarnych, a nie będę obrażać tu Twojej teściowej ;)

lamka, Emiilka lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- ja dokładnie tak samo powiedziałam mezowi- dopki się nie ogarnę zwłaszcza że to moje 1 dziecko, to nikogo nie chce widzieć w odwiedzinach. Teściowa na pewno zrozumie, ona nie chce robić nic na siłę, co prawda ma czasem teksty w stylu- ojej mieszkanie na 3 piętrze, a młodsi nie będziemy.. ale to raczej jej przemyślania powstałe że względu na wiek.
    I też podobnie jak Justyna- nie wyobrażam sobie jazdy 300km żeby moja mama poznała wnuka szybko- zwłaszcza że rodzę zimą...

Luna- no to mąż się postarał, super :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja mogę zaszczelić mojego syna?! Miał byc o 20 i dalej go nie ma.. Wrrrr..

Edit: pierworodny powrócił w końcu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:43

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Miło Ci tu widzieć :)
    Zaglądam od czasu do czasu miło jest poczytać jak wiele cudów dzieje się na forum z wieloma z dziewczyn razem przeżywaliśmy testowanie ,nadzieję i rozczarowania i walkę a teraz jesteśmy szczęśliwymi mamusiami

Aga9090, KateHawke, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    No taka tabelka z czasem gotowania słoików, na bank coś takiego było. Albo zgłupiałam?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cccf80ccac0.png
    Melevis wrote:
    MINNIE HALOOOO! Potrzebuję Cię! Wstawiałaś ostatnio fajną grafikę odnośnie czasu seksowania - nie mogę teraz tego namierzyć, a potrzebuję na gwałt!

Myślałam, że o seksach piszesz :D
    I z tym gwałtem to by się zgadzało w sumie! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:35

reset, Aga9090, blue00, Karma88, Nadzieja22, Tosia2323, Izape_91, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość

• Melevis Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie łomatko, ale walnęłam! „Wekowanie” miało być :D buk zapłać dobra kobieto <3 lecę do garów.

Minie Black, reset, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny próby watrobowe - mam wyniki w normie ale w dolnej granicy, czy to jest ok?
    AST 13,4 (13-40)
    ALT 15 (10-49)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z okazji nowego garnka jutro zrobię jeszcze uniwersal sos pomidorowy na zimę :) w końcu pomidor polny po 0.80 zł!

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis głodnemu chleb na myśli :-P

Achia ja się teraz zaczynam porządnie zastanawiać czy jechać na te święta Bożego Narodzenia z dzieckiem, czy nie zostać z mężem we Wro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ostatnich świętach, które u siebie zrobiłam wszyscy sobie umyslili, że to nowa tradycja będzie, to się zdziwią.... Najpierw w tym roku, a później w kolejnym i kolejnym.... :D w tym roku planuje święta z Kateringiem na kanapie, ew na porodówce :D

Lamka - Jak będziesz chciała to mam sprawdzone źródło do zakupu uszek! Z grzybami albo wersja light z pieczarkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:47

lamka, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, szczerze ja bym nie pojechała..

Ja miałam 2 lata z rzędu teściowa na święta, co chwilę wpieprzała mi się do gotowania i pieczenia i teksty "a cymu tego tak nie zrobis" i w tym roku podziękuję bardzo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Melevis głodnemu chleb na myśli :-P

Achia ja się teraz zaczynam porządnie zastanawiać czy jechać na te święta Bożego Narodzenia z dzieckiem, czy nie zostać z mężem we Wro.

na kiedy masz termin? widze że chwilkę przede mną :) zostaw sobie otwartą furtkę- będziesz w połogu, nie wiesz jak będziesz się czuć. nie wiadomo jaka będzie pogoda przecież.. a daleko masz?
    ja się w sumie bardzo cieszę na kameralne święta- ja, mąż, OSkarek i Bajla <3
    jeśli oczywiście ne przenosze :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:50

KateHawke, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie dajcie sie wkręcić w wizyty przez pierwsze 2 tygodnie po wyjsciu ze szpitala (chtbs że bardzo lubicie gości). Wypis miałam w nuedzielę, we wtorek byli teściowie, w środę rodzice a w sobotę brat z rodzinką. Zamiast odpoczywać i uczyc się małej siedzieliśmy z gośćmi myślac po cichu kiedy wreszcie pójdą.

A co do teściowej, zawsze myślałam że moja jest spoko do czasu aż nie urodziłam.. teraz strasznie mi na nerwy działa.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer- nie strasz stosunkiem teściowej po porodzie,a przed :p

‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ