Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Lamka moja nie tylko w domysle powiedziała że mam syf ona na piśmie złożyła to w sądzie rodzinnym dodając przy okazji że jestem agresywna i trzeba mnie leczyc i to nie w domysle czy w przenośni tylko jawnie w oficjalnej skardze . Wiem że to żadne pocieszenie ale mogło być gorzej ,teściowa to stan umysłu .
-
nick nieaktualny
-
Emilka, wielkie gratulacje :* choć przy tej niewypłacalności się uśmiałam :Do
Lamka, dziewczyny powiedziały wszystko. Ja dziś jestem w takim nastroju, że może jednak zostanę przy poradach kulinarnych, a nie będę obrażać tu Twojej teściowejlamka, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLuna- ja dokładnie tak samo powiedziałam mezowi- dopki się nie ogarnę zwłaszcza że to moje 1 dziecko, to nikogo nie chce widzieć w odwiedzinach. Teściowa na pewno zrozumie, ona nie chce robić nic na siłę, co prawda ma czasem teksty w stylu- ojej mieszkanie na 3 piętrze, a młodsi nie będziemy.. ale to raczej jej przemyślania powstałe że względu na wiek.
I też podobnie jak Justyna- nie wyobrażam sobie jazdy 300km żeby moja mama poznała wnuka szybko- zwłaszcza że rodzę zimą...
Luna- no to mąż się postarał, superLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Miło Ci tu widzieć
Aga9090, KateHawke, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:No taka tabelka z czasem gotowania słoików, na bank coś takiego było. Albo zgłupiałam?
Melevis wrote:MINNIE HALOOOO! Potrzebuję Cię! Wstawiałaś ostatnio fajną grafikę odnośnie czasu seksowania - nie mogę teraz tego namierzyć, a potrzebuję na gwałt!
Myślałam, że o seksach piszesz
I z tym gwałtem to by się zgadzało w sumie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:35
reset, Aga9090, blue00, Karma88, Nadzieja22, Tosia2323, Izape_91, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo ostatnich świętach, które u siebie zrobiłam wszyscy sobie umyslili, że to nowa tradycja będzie, to się zdziwią.... Najpierw w tym roku, a później w kolejnym i kolejnym....
w tym roku planuje święta z Kateringiem na kanapie, ew na porodówce
Lamka - Jak będziesz chciała to mam sprawdzone źródło do zakupu uszek! Z grzybami albo wersja light z pieczarkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:47
lamka, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Melevis głodnemu chleb na myśli
Achia ja się teraz zaczynam porządnie zastanawiać czy jechać na te święta Bożego Narodzenia z dzieckiem, czy nie zostać z mężem we Wro.
na kiedy masz termin? widze że chwilkę przede mnązostaw sobie otwartą furtkę- będziesz w połogu, nie wiesz jak będziesz się czuć. nie wiadomo jaka będzie pogoda przecież.. a daleko masz?
ja się w sumie bardzo cieszę na kameralne święta- ja, mąż, OSkarek i Bajla
jeśli oczywiście ne przenosze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:50
KateHawke, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie dajcie sie wkręcić w wizyty przez pierwsze 2 tygodnie po wyjsciu ze szpitala (chtbs że bardzo lubicie gości). Wypis miałam w nuedzielę, we wtorek byli teściowie, w środę rodzice a w sobotę brat z rodzinką. Zamiast odpoczywać i uczyc się małej siedzieliśmy z gośćmi myślac po cichu kiedy wreszcie pójdą.
A co do teściowej, zawsze myślałam że moja jest spoko do czasu aż nie urodziłam.. teraz strasznie mi na nerwy działa. -
nick nieaktualny