X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Polubiłam za prezent od eMka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sałatka awaryjna (szybka a dobra) to roszponka, na to pomidorki koktajlowe, kawałki podsmazonego kurczaka, grzanki i całość polana sosem czosnkowym :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka gratuluję pierwszego klienta :) pracowita mamusia z Ciebie ;) a Twój maluch całkiem spory, 500 gram więcej od mojej Calineczki a idą równo z terminem OM :) nic tylko się cieszyć, że taki silny chłopak :*

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Lamka moja nie tylko w domysle powiedziała że mam syf ona na piśmie złożyła to w sądzie rodzinnym dodając przy okazji że jestem agresywna i trzeba mnie leczyc i to nie w domysle czy w przenośni tylko jawnie w oficjalnej skardze . Wiem że to żadne pocieszenie ale mogło być gorzej ,teściowa to stan umysłu .
    Miło Ci tu widzieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malevis, jestem! Jaką grafikę??? Na śmierć nie kojarzę??

• Melevis Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Malevis, jestem! Jaką grafikę??? Na śmierć nie kojarzę??
    No taka tabelka z czasem gotowania słoików, na bank coś takiego było. Albo zgłupiałam?

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, wielkie gratulacje :* choć przy tej niewypłacalności się uśmiałam :Do

Lamka, dziewczyny powiedziały wszystko. Ja dziś jestem w takim nastroju, że może jednak zostanę przy poradach kulinarnych, a nie będę obrażać tu Twojej teściowej ;)

nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- ja dokładnie tak samo powiedziałam mezowi- dopki się nie ogarnę zwłaszcza że to moje 1 dziecko, to nikogo nie chce widzieć w odwiedzinach. Teściowa na pewno zrozumie, ona nie chce robić nic na siłę, co prawda ma czasem teksty w stylu- ojej mieszkanie na 3 piętrze, a młodsi nie będziemy.. ale to raczej jej przemyślania powstałe że względu na wiek.
    I też podobnie jak Justyna- nie wyobrażam sobie jazdy 300km żeby moja mama poznała wnuka szybko- zwłaszcza że rodzę zimą...

Luna- no to mąż się postarał, super :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja mogę zaszczelić mojego syna?! Miał byc o 20 i dalej go nie ma.. Wrrrr..

Edit: pierworodny powrócił w końcu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:43

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Miło Ci tu widzieć :)
    Zaglądam od czasu do czasu miło jest poczytać jak wiele cudów dzieje się na forum z wieloma z dziewczyn razem przeżywaliśmy testowanie ,nadzieję i rozczarowania i walkę a teraz jesteśmy szczęśliwymi mamusiami

nick nieaktualny, KateHawke, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    No taka tabelka z czasem gotowania słoików, na bank coś takiego było. Albo zgłupiałam?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cccf80ccac0.png
    Melevis wrote:
    MINNIE HALOOOO! Potrzebuję Cię! Wstawiałaś ostatnio fajną grafikę odnośnie czasu seksowania - nie mogę teraz tego namierzyć, a potrzebuję na gwałt!

Myślałam, że o seksach piszesz :D
    I z tym gwałtem to by się zgadzało w sumie! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:35

reset, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Nadzieja22, nick nieaktualny, Izape_91, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość

• Melevis Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie łomatko, ale walnęłam! „Wekowanie” miało być :D buk zapłać dobra kobieto <3 lecę do garów.

nick nieaktualny, reset, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny próby watrobowe - mam wyniki w normie ale w dolnej granicy, czy to jest ok?
    AST 13,4 (13-40)
    ALT 15 (10-49)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z okazji nowego garnka jutro zrobię jeszcze uniwersal sos pomidorowy na zimę :) w końcu pomidor polny po 0.80 zł!

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis głodnemu chleb na myśli :-P

Achia ja się teraz zaczynam porządnie zastanawiać czy jechać na te święta Bożego Narodzenia z dzieckiem, czy nie zostać z mężem we Wro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ostatnich świętach, które u siebie zrobiłam wszyscy sobie umyslili, że to nowa tradycja będzie, to się zdziwią.... Najpierw w tym roku, a później w kolejnym i kolejnym.... :D w tym roku planuje święta z Kateringiem na kanapie, ew na porodówce :D

Lamka - Jak będziesz chciała to mam sprawdzone źródło do zakupu uszek! Z grzybami albo wersja light z pieczarkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:47

nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, szczerze ja bym nie pojechała..

Ja miałam 2 lata z rzędu teściowa na święta, co chwilę wpieprzała mi się do gotowania i pieczenia i teksty "a cymu tego tak nie zrobis" i w tym roku podziękuję bardzo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Melevis głodnemu chleb na myśli :-P

Achia ja się teraz zaczynam porządnie zastanawiać czy jechać na te święta Bożego Narodzenia z dzieckiem, czy nie zostać z mężem we Wro.

na kiedy masz termin? widze że chwilkę przede mną :) zostaw sobie otwartą furtkę- będziesz w połogu, nie wiesz jak będziesz się czuć. nie wiadomo jaka będzie pogoda przecież.. a daleko masz?
    ja się w sumie bardzo cieszę na kameralne święta- ja, mąż, OSkarek i Bajla <3
    jeśli oczywiście ne przenosze :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:50

KateHawke, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie dajcie sie wkręcić w wizyty przez pierwsze 2 tygodnie po wyjsciu ze szpitala (chtbs że bardzo lubicie gości). Wypis miałam w nuedzielę, we wtorek byli teściowie, w środę rodzice a w sobotę brat z rodzinką. Zamiast odpoczywać i uczyc się małej siedzieliśmy z gośćmi myślac po cichu kiedy wreszcie pójdą.

A co do teściowej, zawsze myślałam że moja jest spoko do czasu aż nie urodziłam.. teraz strasznie mi na nerwy działa.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer- nie strasz stosunkiem teściowej po porodzie,a przed :p

‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ