Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Najgorzej, że niedługo teściowa wyprawia pięćdziesiątkę i jak tu się wymigać.
yyyyyy przecież sama Ci powiedziała że nie powinnaś chodzić na imprezy
Aga9090, Achia, Luna1993, Lunaris, lamka, Emiilka, JustynaG, MamaFabianka, Sarna84, Jeżowa, Karma88, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-"Stasiu, zaśpiewasz mamie kołysanke na dobranoc?"
-"tak! (ochoczo)
Mama, Mama, gluba, boooooo... Klaaalaaaa"
UmarłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 22:22
Luna1993, Bocianiątko, Achia, reset, Siwulec, Nadzieja22, lamka, Emiilka, JustynaG, Rucola, olik321, Tosia2323, Yoselyn82, Jeżowa, Flowwer, Lusesita, Kaczorka, Patrycja20, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, piękne jesteście
a Wasze brzuszki są po prostu wspaniałe
cieszę się że u Ciebie Yos wszystko ok
Iza piękny przyrost
tatuaże macie świetne, też w zeszłym roku miałam plan sobie strzelić, ale jakoś czasu brakło - może jeszcze sobie zrobię
Bardzo mi się podoba na tym "wolnym" ulepiłam 150 pierogów, ogarnęłam chatę, zrobiłam pranie, byłam na zakupach (podoba mi się rola kury domowej - ciekawe tylko na jak długo) oraz stałam się "szczęśliwą" posiadaczką kredytu hipotecznego
w czwartek idę do notariusza i po niedzieli mam nadzieję odbiorę klucze do własnego M
byłam też u doktorka, dostałam L4 do 3 września i tego dnia mam kolejną wizytędziubek rośnie i świetnie się bawi w brzuchu (miałam USG przez brzuch więc moja córcia mogła zobaczyć - chichrała się jak na najlepszej komedii i wyszła cała dumna z gabinetu )
Aga9090, lamka, Nadzieja22, Luna1993, Achia, KateHawke, Amal, Emiilka, Rucola, Yoselyn82, Jeżowa, summer86, Lunaris, Karma88, Kaczorka, Lena21, Patrycja20, Angelika83, pilik lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:47
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja Zuza strasznie przeżywa nowego brata
ciągle pyta czy kopie a raz wzięła ojca na poważną rozmowę:
Z: tatuś możemy porozmawiać ?
eMek: pewnie
Z: słuchaj, czy Ty będziesz miał pieniądze na pampersy ?
eMek: oczywiście
Z: ale ja widziałam w reklamie że one kosztują 100zł!!!
eMek: Zuza nie martw się, bedziemy mieć na pampersy i na mleko i na wszystko co będzie potrzeba
Z: ale OBIECUJESZ???
i tak średnio trzy razy w tyg odbywają się tego typu rozmowy: gdzie będzie spać? czy ciuszki mogą być w jej szafie itd itp
Luna nawet nie wiesz jaka czuje się wypoczętazdecydowanie lepiej czuję się w ruchu niż 8h za biurkiem
CHWILO TRWAJ
Achia, Luna1993, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka, JustynaG, MamaFabianka, Jeżowa, Lunaris, Izape_91, Lusesita, Kaczorka, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape to ja Ci napisze co mamaginekolog mówiła niedawno na story apropo bety i przyrostu: każda kobieta jest inna i ma inny wyrzut tego hormonu. - u jednej większy,u drugiej mniejszy. przykład- kobieta np 3 tyg po terminie @ będzie miała betę 2000,a inna 15000.a obie ciąże będą zdrowe! i najważniejsze że rośnie-a to że u jednej szybciej a u drugiej wolniej- to nie znaczy że jedna ciąża się źle rozwija. dlatego te widełki są takie kosmiczne dla danego tygodnia.
dlatego robisz betę, sprawdzasz przyrost i stop. potem ważniejsze jest USG,bo na jego podstawie się sprawdza czy ciąża rozwija się prawidłowo i jaki jest jej wiek. a nie na podstawie bety
mam nadzieję, że nic nie pomyliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 22:39
Siwulec, Emiilka, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zostawić Was na jedno popłudnie i człowiek nie wyrobi!!!
Yose !!!! Ja już nic więcej nie będę pisać poza tym, że twój Maluszek ogromnie raduje moje serce!!!
Emilko dziękuję Ci za komplementNajwyzej rozgrzeję do czerwoności doktorka, a co mi tam, niech się chłop nacieszy
Lamcia, rady teściowej trzeba po prostu olać. Mi ulżyło jak w końcu przestałam dopuszczać do swojej świadomości te jej brednie.... Niech sobie gada, Ty rób swoje. Mi moja też napsuła krwi i powiedziała masę niemiłych słów, łącznie z tym, ze "krzywdzę swoje dziecko". Nie ma sensu zastanawiać się nad nią... Pogadaj z emkiem, powiedz mu co czujesz i zobaczysz, ze to ogarnie. Ale nie nadawaj na jego mamuśkę, powiedz mu tylko ze to wasze dziecko i wasza sprawa i ze nie masz zamiaru słuchać durnych rad teściówy. I tyleUlży Ci, zobaczysz.
Lunaris miałam Ci własnie napisac, ze Iza Ci na pewno doradzi co zrobić z exiorem.
A Ty Izunia za dużo nie mędrkuj, bo ja Ci prawię dobrze, beta rośnie w punkt a z takiej książkowej bety są zazwyczaj dziewuchy. Jak beta rośnie gwałtownie, to zazwyczaj są posiadacze siusiorów
(pisze o przyrostach początkowych:))
Siwulec, córcia kochanaBędziesz mieć pomoc. Gratulacje kredytu!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 23:09
Siwulec, Yoselyn82, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny jak ja bym zjadła kebaba wlasnie. Ale mam chcice
Flowwer, summer86, Aga9090, lamka, Emiilka, Achia, KateHawke, Kotowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos aż skaczę z radości ! Ulga? Euforia ? Łzy szczęścia cisną się do oczu
Iza piękny przyrost cos czuję chłopaka
Yoselyn82, Izape_91 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzięki Iza. Zadzwonię dziś i postaram się ruszyć sprawę
Kurcze miałam rano iść na badania ale sąsiad zatrzasnął balkon o 4 i mnie wybudziłteraz chce mi się jeść i siku
chyba badania jutro będą...
-
Izape staraj sie nie analizowac za mocno bety. Rob wszystko jak do tej pory i czekaj do wizyty. :-*
Wiecie co ja chyba wczoraj ppczulam kopniecie. Nie takie muskanie przez skore czy przelewanie, ale kopniecie pod reka. Po prostu skora sie wybrzuszyla na ulamek sekundy pod reka. Czy to mozliwe na tym etapie?
Wieczorem naszedl mi potworny bol glowy, jeszcze jestem taka przekopana. Mam nadzieje, ze dzis juz bedzie spokoj. Bo konkret migrena mi teraz nie jest potrzebna.Lunaris, Achia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!. Jestem tu nowa i chcialam tylko zapytac czy moge sie udzielac na waszym watku??? Jesli powiecie nie to zrozumi nie chce tu spamowac albo zebyscie myslaly ze przyszla nowa i sie wtraca w nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 05:05
-
nick nieaktualnyKarma myślę, że to możliwe, przecież jesteś szczuplutka a wtedy łatwiej o wyczuwanie wczesnych kopniaków
Od 6 nie śpię przez zawalone zatokidziś nasz pokój będzie malowany to posprzątam w nim od tego kurzu
6 dni
Ktoś dzisiaj wizytuje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 06:45
Karma88 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:48
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%