Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:Nie.. I powiem Wam, że jestem w kropce. Przez moja własna matkę. Ona uważa, że imiona, które ja wybrałam SĄ BRZYDKIE. Rozumiecie? Do tego stopnia mi przykrość sprawia, że przestało podobać mi się jakiekolwiek imię..
Także ja Cię bardzo dobrze rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:03
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Nie.. I powiem Wam, że jestem w kropce. Przez moja własna matkę. Ona uważa, że imiona, które ja wybrałam SĄ BRZYDKIE. Rozumiecie? Do tego stopnia mi przykrość sprawia, że przestało podobać mi się jakiekolwiek imię..
Kochana olej jej zdanie jak jej sie nie podoba to niech mówi do niego wnusiu i tyle -
nick nieaktualnyTak ja sobie zdaję z tego sprawę, że to moje dziecko i mam prawo dac takie imię jak chce. Ale jak już się tego słucha to wszystkie imiona brzydna, żadne się nie podoba i ja tak właśnie mam. Zamiast patrzeć które mi się podoba to myślę "a czy się spodoba".. kiedyś podobało mi się Miłosz, słyszałam krytykę.. Kiedy imię mi po prostu odeszło od myśli przez głupie komentarze, to teraz nagle "lepsze to niż to co wybrałaś".. rzygać się chce..
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Tak ja sobie zdaję z tego sprawę, że to moje dziecko i mam prawo dac takie imię jak chce. Ale jak już się tego słucha to wszystkie imiona brzydna, żadne się nie podoba i ja tak właśnie mam. Zamiast patrzeć które mi się podoba to myślę "a czy się spodoba".. kiedyś podobało mi się Miłosz, słyszałam krytykę.. Kiedy imię mi po prostu odeszło od myśli przez głupie komentarze, to teraz nagle "lepsze to niż to co wybrałaś".. rzygać się chce..
-
Aiwlys, nie przejmuj się tak opinią innych.
Zawsze znajdzie się ktoś, komu jakieś imię się nie spodoba.
Takie życie.
Nie denerwuj się, w twoim stanie to nie wskazane.
Poszukaj jakiś imion dla chłopców i nie musisz nikomu mówić jakie wybrałaś
Mogą dowiedzieć się jak już synek będzie na świecie i będziesz go przedstawiać. -
Goniąc marzenia wrote:hej dziewczynki,proszę Was bardzo o o pomoc!!!!Sprawa wygląda tak: 04.stycznia byłam u ginekolog-jajo 24mm, potem bolesna owulacja,testy wychodziły pozytywnie,kochaliśmy się intensywnie. W sobotę 06.stycznia zrobiłam zastrzyk z ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka.I tak w poniedziałek na majtkach rano zobaczyłam brązowe krwawienie delikatne i jakąs kropkę żólto-białego śluzu. Dziś tak samo takie delikatne krwawienie. Moja lekarka na urlopie,nie odbiera telefonu,a ja wariuje!!! Ona przepisała mi wtedy 4 stycznia ten Duphaston-2 razy dziennie,więc go jem. Test ciążowy i owulacyjny zrobiłam w niedziele,oba dodatnie,ale ponoć ovitrelle zaburza wyniki. Wczoraj robiłam test ciązowy i owulacyjny i też kreska druga była ale słaba. Z objawów to bój w jajnikach dziwny apetyt nerwowość i zmeczenie. Tylko te plamienia.... już myślalam ze pójde jutro na bete,bo nie mam pojecia co jest.. tym bardziej ze jestem po przejsciach. W listopadzie usuneli mi ciąże pozamaciczna z lewego jajowodu,i też ten dominujacy pecherzyk byl z lewego jajowodu. Czy ktoras może mi w jakikolwiek sposób cos doradzić,powiedziec?bo się koncze z nerwow...
-
Dobry wieczór kochane
Ja tylko przyszłam się pochwalić że byłam u lekarza i jest wszystko ok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18f04115bed1.jpg
W weekend zamawiam segregator ciążowy i niech się dzieje co chce
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn wizytujacych Summer
No i Aiwlys przez dwa tygodnie synus zdąży troszkę nadgonicstaraczka1111, pilik, Flowwer, Lusesita, Rucola, Agniechaaaa, summer86, Ruth, JuicyB, Bocianiątko, Anna Stesia, Sarna84, aiwlys, Jadranka, Izolda90, Amy333, mi88, malka lubią tę wiadomość
-
Ale tutaj się dzieje nadązyć za wszystkimi jest ciężko.
Dziewczyny wagą dziecka się nie przejmować aż tak byle tygodnie mijają bo czy 1600 czy 3000 narządy wewnętrzne są tak samo rozwinięte.
Bajka ile mm ma już maleństwo ? jak ładnie widać bo mój to wstydliwy że ciążko go uchwycić. Zawsze wierzyłam że szybko zobaczysz fasolkę a teraz jesteśmy w tym samym czasie
Nika jestem myślami z Tobą jak będziesz gotowa wróc.
Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer nie mam pojęcia ile ma mm i chyba nawet lepiej bo przy moich lękach to pewnie już bym przeczytała pół internetu czy dobre wymiary ma
Teraz muszę zrobić badania i pewnie w przyszły czwartek na następnej wizycie mi założy kartę ciąży i może porozmawiamy o prenatalnych -
nick nieaktualnyDziewczyny a ja sie muszę pochwalic ze właśnie flirtuje z moim Lubym przez SMSy i biedny nie wiem jak on wytrzyma do soboty bo mu powiedziałam ze doczytałam o nowych tajnikach dogadzania ustami zeby biedaczek mój nie musiał sie męczyć bez seksu
Flowwer, Lusesita, Anna Stesia, Sarna84, Bajkaaa, aiwlys, pilik, Jadranka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się nie przejmuje opiniami innych - nam sie podoba kilka imion dla malucha i teściową protestuje, bo są oryginalne (ale nie udziwnione), na szczęście zupełnie mam to gdzieś, a mój mąż tym bardziej. Moi rodzice chyba też nie do końca są przekonani do naszych propozycji, ale wiedzą, ze to nasza sprawa, więc się nie wtracają (ale wielkiego entuzjazmu też nie zaobserwowalam). Jak na razie podoba sie tylko nam i dobrze. Znam sporo osób z oryginalnymi imionami, które są pewne siebie i nie maja kompleksów. Ale moja teściowa uważa, ze imię wybiera sie dla społeczeństwa i musi być proste, żeby każdy zapamiętał i łatwo wymowil, zwłaszcza dzieci w szkole.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:AnnaStesia, ja jutro wizytuję Super, że maluch rośnie - zdjęcie nogi świetne
Połówkowe jest w całosci przez brzuch robione?
Gapa jestem, przepraszam, nie ogarniam, myślę, czy nie pójść na jakieś zwolnienie lekarskie, choćby krótkie dla odsapniecia. Trzymam zatem kciuki za jutro!
A polowkowe miałam w całości przez brzuch, choć na koniec lekarz sprawdzał dopochwowo szyjke. Moja się lekko wydluzyla, więc jestem superszczesliwa. Na szczęście tym razem byłam u jednego z najlepszych krakowskich specjalistów i czuje się dobrze przebadana, czego nie mogłam powiedzieć o usg pierwszego trymestru.pilik lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a ja sie muszę pochwalic ze właśnie flirtuje z moim Lubym przez SMSy i biedny nie wiem jak on wytrzyma do soboty bo mu powiedziałam ze doczytałam o nowych tajnikach dogadzania ustami zeby biedaczek mój nie musiał sie męczyć bez seksu
Pięknie, że ciągle myślicie też o swoich potrzebach, to bardzo ważneAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Pięknie, że ciągle myślicie też o swoich potrzebach, to bardzo ważne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 00:46
Sarna84, Rucola, pilik, Anna Stesia, Izolda90 lubią tę wiadomość