Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wczoraj tak się zachciało pizzy(ale tej z Pizzy Hut) że mój Emek zjechał całe miasto o 23.00 żeby ją nabyć
w tym dwie były nieczynne a jedna na drugim końcu miasta przyjęła zamówienie przez aplikację i okazało się że mają awarię prądu.Myślałam że się podda a On pojechał jeszcze do ostatniej i udało się!
olik321, Nadzieja22, Minie Black, Aga9090, Achia, Emiilka, Lunaris, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane,
Iza kciuki za betę, chociaż wg mnie to tylko formalność
Bajka super, że się odezwałaś, na pewno z dnia na dzień będzie łatwiej, a Ty szybciutko odnajdziesz się w domu.
U mnie lekka załamka, dostałam wyniki białka S i jest niewesoło. Mam 43,6 przy normie 64-126. Napisałam już do mojej gin.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bajka na spokojnie ogarnijcie się w domu z Zosia, a nam tylko dawaj chociaż krótkie info co u Was
Iza trzymam kciuki!
Achia, to chyba objaw troskiNa swój sposób się martwi, a przynajmniej tak to wygląda.
A ja mam katar od wczorajChyba od klimy i wiatraków... Zaraz zrobię sobie inhalacje.
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka, myślę, że zwiększy Ci heparynę, ja miałam wynik 35 i dostałam 0.6, we wrześniu mam powtórzyć, jak dalej jest tendencja spadkowa to mam wejść na 0.8 z polecenia hematolog.
Btw, słyszalyście o kolejnym Genialnym! Pomyśle naszego rządu? Nie 500+, a 1000+! szlag mnie trafia na samą mysl! osobiście uważam, że jeśli chcą już dawać (a raczej oddawać) to powinno to być ewentualnie dla osób wskazujących dochód, żeby nie szerzyć patologiiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 09:29
-
Kurcze Lamka nie wiem co oznacza ten wynik
przydałaby się interpretacja Niki. No właśnie, gdzie jest Nika???
Olik nie lezalysmy razem w łóżku :p ale widziałam Cię (obraz z avatarka) i mówiłaś że boli ale niedługo przestanie
Vivanilka żółtawy śluz to była u mnie norma w drugim trymestrze, nie miało to związku z infekcjami pochwy czy układu moczowego. W trzecim już jest mlecznobiały ale bardziej wodnistylamka, Vivanillka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Lamka, myślę, że zwiększy Ci heparynę, ja miałam wynik 35 i dostałam 0.6, we wrześniu mam powtórzyć, jak dalej jest tendencja spadkowa to mam wejść na 0.8 z polecenia hematolog.
Btw, słyszalyście o kolejnym Genialnym! Pomyśle naszego rządu? Nie 500+, a 1000+! szlag mnie trafia na samą mysl! osobiście uważam, że jeśli chcą już dawać (a raczej oddawać) to powinno to być ewentualnie dla osób wskazujących dochód, żeby nie szerzyć patologii -
nick nieaktualnyMinie- a gdzieś czytałam że PiS oświadczył że nie pracują nad żadnymi zmianami świadczenia.. no mam nadzieję, bo wtedy to wolę nie wiedzieć gdzie pójdą inne cięcia..
Luna- chyba pojadę. Jakoś tak mam lepsze samopoczucie po zajęciach, a szkoła na 19;30, więc już nie w największy upał. Miałam nosa wybierając godzinę zajęć -
lamka wrote:Cześć Kochane,
Iza kciuki za betę, chociaż wg mnie to tylko formalność
Bajka super, że się odezwałaś, na pewno z dnia na dzień będzie łatwiej, a Ty szybciutko odnajdziesz się w domu.
U mnie lekka załamka, dostałam wyniki białka S i jest niewesoło. Mam 43,6 przy normie 64-126. Napisałam już do mojej gin.
Przepraszam, że nie odniosę się do innych postów. Muszę sobie zrobić przerwę od forum. Gdybym nie straciła pietwszej córeczki, to za chwilę wypadałby termin porodu. Może już by była przy mnie. Jakoś ciężko mi ostatnio czytać o przygotowaniach dziewczyn do porodu, przepraszam. Postaram się wrócić za kilka dni w lepszej kondycji psychicznej. Trzymajcie się i powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka fajnie ze sie odezwalas.
Nie miej wyrzutow podajac mm na poczatku, ale pamietaj, ze chcac kp musisz przystawiac dziecko jak najcZęściej lub ewentualnie pobudzaj laktacje uzywajac laktatora.
Gdzies kiedys przeczytalam, ze kazda dawka mm o tyle zmniejsza ilosc naszego mleczka. Cos w tym jest. Mi sie udalo kp, mimo duzych problemow na poczatku (ratowalam sie mm w szpitalu i laktatorem w domu, pozniej samo sie rozhulalo).
Na przykladzie mojej siostry wiem, ze mowienie, nie mam mleka, on ciagle placze wiec dam mm i tak w kółko to juz bardzo bliski krok by nie karmić piersia.
Powodzenia Kochana!
Oczywiście jak sie nie uda, to wcale nie oznacza, ze bedziesz gorsza mama!chce tylko podkreslic, ze o kp trzeba powalczyc. Rzadko sie zdarza, ze kobieta od razu ma mnostwo mleka i dziecko, ktore bez problemow pieknie zasysa piers.
Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola mam dokładnie tak samo! Myślałam, że to od pełnego pęcherza ale po toalecie nie mija i sama nie wiem
Lamka dziewczyny trochę uspokoiły, mam nadzieję że szybko Ci gin odpisze :*
Achia to dobrze, zawsze to jakaś rozrywka od przymusowego odpoczynku
Nika kochana trzymaj się... Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i dla Renatki musisz być dzielna. Malutka czuje jak mama jest smutna :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny