Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!!!
Bajka fajnie, że znalazłaś chwilkę. Początki są na pewno trudne ale dasz radę :*
Ja miałam ciężka noc, spróbuję jeszcze dospac... Boli mnie brzuch i biodra. Pewnie wczoraj przesadziłam z wysiłkiem i dziś spróbuję poleżeć. Oprócz tego męczyły mnie sny. Olik śniłaś mi się !!! Też Cię wszystko bolało w tym śnie, może to jakiś znak
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
haha Rucola leżałyśmy razem w łóżku i cierpiałyśmy ;p?Rucola wrote:Dzień dobry!!!
Bajka fajnie, że znalazłaś chwilkę. Początki są na pewno trudne ale dasz radę :*
Ja miałam ciężka noc, spróbuję jeszcze dospac... Boli mnie brzuch i biodra. Pewnie wczoraj przesadziłam z wysiłkiem i dziś spróbuję poleżeć. Oprócz tego męczyły mnie sny. Olik śniłaś mi się !!! Też Cię wszystko bolało w tym śnie, może to jakiś znak
Dziś odpocznij, takie bóle często są po przeciążeniu
Rucola lubi tę wiadomość
-
Bajka - pierwsza noc najgorsza. Teraz już będzie tylko lepiej
a mieszkanie się kiedyś ogarnie.
Rucola - to dziś już odpoczywaj
Plik - powodzenia na wizycie! Samych pomyślnych informacji Ci życzę
Iza - kciuki za betę zaciśnięte
Melevis - co tam Lenka rozbroiła?
Ja to się zawsze dziwię, gdy się budzę a Alutka śpi do góry nogami (w sensie nogi ma tam, gdzie ja głowę). Chociaż spanie w poprzek czy z nogami na ścianie to już norma
W ogóle mąż ją nauczył mówić "nie" i teraz najczęściej słyszę właśnie to
Izape_91, Rucola, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Melevis cudna jest Twoja córeczka

Krew oddana, czekam na wynik całe 7 godzin! Cóż za emocje!
cycki mnie bolą coraaaz bardziej.
Karma88, nick nieaktualny, Vivanillka, nick nieaktualny, Nadzieja22, Patrycja20, Rucola, KateHawke, agulineczka, nick nieaktualny, Emiilka, Lunaris, admiralka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
-
Izape_91 wrote:Melevis cudna jest Twoja córeczka

Krew oddana, czekam na wynik całe 7 godzin! Cóż za emocje!
cycki mnie bolą coraaaz bardziej.
Trzymam kciuki za ładny przyrost
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
Czasami śluz jest zabarwiany minimalną ilością krwi,nie widać plamienia a śluz zmienia kolor na żółty
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kania85 wrote:Czasami śluz jest zabarwiany minimalną ilością krwi,nie widać plamienia a śluz zmienia kolor na żółty
Krwi? -
nick nieaktualny
-
zdarza się i nie koniecznie musi to być infekcjaVivanillka wrote:Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
Jeśli nie masz dodatkowych objawów typu swedzenie/pieczeni/ śluz nie robi się sserowaty to nie oznacza nic złego
Vivanillka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Vivanillka żółty śluz to może być infekcja bakteryjna. Zrób badanie moczu, a najlepiej posiew moczu
No właśnie w piątek idę na wizytę to powiem mojej gin o tym śluzie. -
nick nieaktualnySMS od siostry z rana " widziałam że w Gdańsku dziś i jutro mają być upały. Mam nadzieję,że nie wychodzisz z tym brzuchem nigdzie;)" napisałam że TEN brzuch to nie jest jeszcze duży,a poza tym przypominam że i tak mam zakaz przez skróconą szyjkę. Weszli wczoraj na Śnieżkę i chyba słońce wypaliło jej pamięć, bo przecież wie o tym zakazie.no ale potraktuje to jako objaw troski...
Swoją drogą mieli wczoraj 33 st, a młody wszedł! Dał radę, a to jego pierwsza taka świadoma wyprawa w góry
trochę marudził ale ogólnie szacun
a najlepsze że siostra widziała ludzi którzy wchodzili i mieli nosidła z dziećmi max 6 mcy..w ten upał, taka trasa.. albo pierdylion dzieciaków bez żadnego czapki na głowie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza kciuki za betę
Bajka cieszcie się sobą, po tylu tygodniach w szpitalu pewnie ciężko się odnaleźć w domu :*
Achia zdecydowałaś czy jedziesz do szkoły rodzenia?
Olik trzymam kciuki żeby na ktg zaczęły się pisać ładne skurcze
Dzień dobry Vivanilka...
5 dni do echo, ale to się dłuży
nick nieaktualny, Vivanillka, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Izape_91, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Krwi?
Czytałam kiedyś (jak jeszcze się staraliśmy) że na poziomie drobnocząsteczkowym śluz zabarwiają erytrocyty,stąd żółta barwa,to nic złego ale kolor śluzu może być zmienny w ciągu doby...ja myślę że żółty kolor jeżeli nie ma objawów pieczenia/swędzenia to normalny objaw
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny

Dzień dobry Luna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 09:19

dzień dobry Luna