Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!!!
Bajka fajnie, że znalazłaś chwilkę. Początki są na pewno trudne ale dasz radę :*
Ja miałam ciężka noc, spróbuję jeszcze dospac... Boli mnie brzuch i biodra. Pewnie wczoraj przesadziłam z wysiłkiem i dziś spróbuję poleżeć. Oprócz tego męczyły mnie sny. Olik śniłaś mi się !!! Też Cię wszystko bolało w tym śnie, może to jakiś znakBajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dzień dobry!!!
Bajka fajnie, że znalazłaś chwilkę. Początki są na pewno trudne ale dasz radę :*
Ja miałam ciężka noc, spróbuję jeszcze dospac... Boli mnie brzuch i biodra. Pewnie wczoraj przesadziłam z wysiłkiem i dziś spróbuję poleżeć. Oprócz tego męczyły mnie sny. Olik śniłaś mi się !!! Też Cię wszystko bolało w tym śnie, może to jakiś znak
Dziś odpocznij, takie bóle często są po przeciążeniuRucola lubi tę wiadomość
-
Bajka - pierwsza noc najgorsza. Teraz już będzie tylko lepiej
a mieszkanie się kiedyś ogarnie.
Rucola - to dziś już odpoczywaj
Plik - powodzenia na wizycie! Samych pomyślnych informacji Ci życzę
Iza - kciuki za betę zaciśnięte
Melevis - co tam Lenka rozbroiła?
Ja to się zawsze dziwię, gdy się budzę a Alutka śpi do góry nogami (w sensie nogi ma tam, gdzie ja głowę). Chociaż spanie w poprzek czy z nogami na ścianie to już norma
W ogóle mąż ją nauczył mówić "nie" i teraz najczęściej słyszę właśnie to
Izape_91, Rucola, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Melevis cudna jest Twoja córeczka
Krew oddana, czekam na wynik całe 7 godzin! Cóż za emocje!cycki mnie bolą coraaaz bardziej.
Karma88, Aga9090, Vivanillka, Minie Black, Nadzieja22, Patrycja20, Rucola, KateHawke, agulineczka, blue00, Emiilka, Lunaris, admiralka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
-
Izape_91 wrote:Melevis cudna jest Twoja córeczka
Krew oddana, czekam na wynik całe 7 godzin! Cóż za emocje!cycki mnie bolą coraaaz bardziej.
Trzymam kciuki za ładny przyrostIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
Czasami śluz jest zabarwiany minimalną ilością krwi,nie widać plamienia a śluz zmienia kolor na żółty
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kania85 wrote:Czasami śluz jest zabarwiany minimalną ilością krwi,nie widać plamienia a śluz zmienia kolor na żółty
Krwi? -
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Dziewczyny czy zdarzyło wam się rano przy podcieraniu zaobserwować żółty śluz? Mi się zdarzyło 2razy i teraz rozkminiam... Czy śluz może być zabarwiony moczem z rana? Bo w ciągu dnia tego nie obserwuję sluz jest bialawy, nie ma oznak infekcji.
Jeśli nie masz dodatkowych objawów typu swedzenie/pieczeni/ śluz nie robi się sserowaty to nie oznacza nic złegoVivanillka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Vivanillka żółty śluz to może być infekcja bakteryjna. Zrób badanie moczu, a najlepiej posiew moczu
No właśnie w piątek idę na wizytę to powiem mojej gin o tym śluzie. -
nick nieaktualnySMS od siostry z rana " widziałam że w Gdańsku dziś i jutro mają być upały. Mam nadzieję,że nie wychodzisz z tym brzuchem nigdzie;)" napisałam że TEN brzuch to nie jest jeszcze duży,a poza tym przypominam że i tak mam zakaz przez skróconą szyjkę. Weszli wczoraj na Śnieżkę i chyba słońce wypaliło jej pamięć, bo przecież wie o tym zakazie.no ale potraktuje to jako objaw troski...
Swoją drogą mieli wczoraj 33 st, a młody wszedł! Dał radę, a to jego pierwsza taka świadoma wyprawa w górytrochę marudził ale ogólnie szacun
a najlepsze że siostra widziała ludzi którzy wchodzili i mieli nosidła z dziećmi max 6 mcy..w ten upał, taka trasa.. albo pierdylion dzieciaków bez żadnego czapki na głowie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza kciuki za betę
Bajka cieszcie się sobą, po tylu tygodniach w szpitalu pewnie ciężko się odnaleźć w domu :*
Achia zdecydowałaś czy jedziesz do szkoły rodzenia?
Olik trzymam kciuki żeby na ktg zaczęły się pisać ładne skurcze
Dzień dobry Vivanilka...
5 dni do echo, ale to się dłużyMinie Black, Vivanillka, lamka, KateHawke, Aga9090, Izape_91, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Krwi?
Czytałam kiedyś (jak jeszcze się staraliśmy) że na poziomie drobnocząsteczkowym śluz zabarwiają erytrocyty,stąd żółta barwa,to nic złego ale kolor śluzu może być zmienny w ciągu doby...ja myślę że żółty kolor jeżeli nie ma objawów pieczenia/swędzenia to normalny objaw
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny
Dzień dobry Luna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 09:19