Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Czy wiecie że ma być jeszcze bardziej gorąco od jutra?!!! Podobno temperatura ma dochodzić do 38 stopni! Masakra...
Amal niezłe akrobacjeciekawe czy chociaż jeden taki filmik uda mi się nagrać.
Trochę się uspokoiłam ale znowu przede mną batalia- adwokatka zadzwoniła i zakładamy Exiorowi sprawę w sądzie. Mam nadzieję że nie wypadnie w grudniu! -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Luna, ja chciałam powiedzieć, że właśnie, że jestem obrazona!
...ale przekupna, np paczka oreo
Wiecie, że ja nigdy oreo nie jadłam.. dużo tracę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Zależy co kto lubi :p wg mnie nie tracisz dużo :p ja za to uwielbiam trufle. Najlepiej te na wagę a nie w paczkach :p
Najlepsze są te w brązowo zlotych papierkach.. ale dawmo nie jadłam.Achia, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia nie próbowałam, muszę koniecznie nadrobić
Czy to normalne, że od tygodnia-dwóch boli mnie żołądek, ale tylko jak się pochylam lub kucam? Dziwna rzecz, zwalałam na ucisk brzucha ale sama już nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 20:31
-
a dla mnie śledziki na raz hahahaha
a przed ciążą to kochałam z Solidarności "czekoladki z klasą" pistacjowe! pomyśleć że kiedyś 2-3 czekolady na raz mi wchodziły... teraz na 2 kratki nie mogę patrzećmogło by już tak zostać
-
nick nieaktualny
-
A ja wcinam kasztanki i ferrero roche
moge to jesc i jesc
Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:49
Achia, Karma88, Aga9090, Yoselyn82, lamka, Patrycja20, Emiilka, Bocianiątko, Jeżowa, Lunaris, Minie Black, -Mamunia-, KateHawke, MamaFabianka, Siwulec, olik321, Nadzieja22, pilik, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Co to za czasy... żeby kupować krówki w Rossmanie a pampersy dla dziecka w empiku
A ja uwielbiam kinder bueno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 20:52
Luna1993, Aga9090, Achia, lamka, MamaFabianka, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Oczywiście
a w moim rodzinnym mieście - najlepsze drożdżowe jest w sklepie mięsnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 21:10
Jeżowa, Achia lubią tę wiadomość