Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Izuś ja zapomniałam jeszcze słówko do Ciebie.
Wiem, ze sie biedna stresujesz.... ale wytrzymaj jeszcze chwileczkę. Licząc pi razy oko jesli masz opcję to zapisz się do lekarza na okolice 20go sierpnia. Wtedy myslę, że będzie już pęcherzyk. Zarodek i serduszko pewnie dużo później, ale uważam, ze warto pójść i upewnić się, ze pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Właśnie, przypomniało mi się
Iza przyrost jest w NORMIEWiem, że ciężko, ale czekaj na wizytę
Ja byłam w 6t5d, czyli po korekcie z owulacji w 6t1d i było serduszko. Tydzień wcześniej pęcherzyki ciążowy i żółtkowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 16:13
-
Minie Black wrote:tapicerka w obrzydliwe kwiatki, ale z bazą i mogę go wpiac w stelaż wózka! Jaram się jak nie wiem
Kup sobie pokrowiec na niegoPrzyjaciółka kupowała oo taki mniej więcej:
https://bobomio.pl/uniwersalny-pokrowiec-na-fotelik-samochodowy-maxi-cosi-0-12-miesiecy-szary?gclid=CjwKCAjwqarbBRBtEiwArlfEIMnQSO6_4FHzKBh5z80FWuEEFLYpFglQtmWKV1W4rk2H03Ow0HspaBoCDQIQAvD_BwE
I jeszcze zdejmiesz do prania i będzie higienicznie
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
lamka wrote:Reset ja w ogóle nie umiem szyć dzianin (przynajmniej takich cienkich), może maszynę mam złą do tego czy co. Umiem tak w miarę tylko takie mega podstawy podstaw typu spodnie z gotowego wykroju, kocyk, rożek. I to serio bez szału, zwykle robię błędy i niedoróbki.
Rucolka gdzie kupowałaś? Sama się zaczęłam zastanawiać czy takiej nie potrzebuję#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Zastanawiam się nad kupnem tego segregatora od Mamaginekolog, któraś ma ? pomogłoby to uporzadkować wszystkie badania
dostałam w prezencie na urodziny. Uważam że faktycznie pomaga wszystko uporządkować
także ja polecam
Patrycja20, kania85 lubią tę wiadomość
-
kania85 wrote:Zastanawiam się nad kupnem tego segregatora od Mamaginekolog, któraś ma ? pomogłoby to uporzadkować wszystkie badania
i mam porządek wiem co gdzie szukać także polecam
Achia w tym samym czasie skubalysmy))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 16:16
Achia, kania85 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka takie oto ptysie mi kiedyś wyszły z masy gotowej na Karpatke:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/315e5ca0efab.jpgLuna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Minie - to ja taki twarogowy
ale drobno zmielony, żeby miał kremową konsystencję. I zimniutki z lodówki
Achia - ja też nie wyjdę :p tak sobie marzę (i jednocześnie się katuję)
Na obiad mam tylko pieczone pałki z kurczaka..Vivanillka lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Ja warzywa na patelnię te gotowe plus ryż...ale czekam na męża.nie mam mocy stać przy kuchence...
Ja wczoraj robiłam chińszczyzne z kurczakiem i ryżem smażonym -
Achia wrote:Ja warzywa na patelnię te gotowe plus ryż...ale czekam na męża.nie mam mocy stać przy kuchence...
Mój właśnie przylazł i pewnie mi zaraz obudzi dziecko.. to taki słoń w składzie porcelany jestnormalnie mam go ochotę zamordować czasami.
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Dziewczyny, czy ilość wypijanych płynów może mieć wpływ na zwiększoną wydzieline?:p
Na chłopski rozum, wydaje mi się, że takPrzecież na rzadszy śluz i spermę zalecają m.in. duże ilości wody
Jeszcze słówko do Niki. Odpocznij ile potrzebujesz, my rozumiemy, że jest Ci ciężko. Dawaj tylko znać czy wszystko ok. Tule :*
Mam pytanie. Skończył mi się Aspargin, czy mogę 2 dni brać Magne B6 Max? Zamówienie z gemini dopiero wczoraj złożyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 16:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
A w jakiej ilości? Asparginu brałam 4 tabletki ostanio, bo coś mnie brzuch pobolewa od czasu do czasu.
W ogóle wydaje mi się, że zaczyna mi się już pokazywać brzuszek. Trochę szybko, myślałam, że jeszcze poukrywam sobie przy sąsiadachRucola, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dość że pies wrócił do żywych to Oskar też
i mąż widział w końcu konkretne kopniakie i ruch brzucha
ale się ucieszył
Luna1993, Karma88, kania85, Nadzieja22, Phnappy, lamka, Rucola, Minie Black, Patrycja20, JustynaG, KateHawke, Jeżowa, Kaczorka, Yoselyn82, Lena21, pilik, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość