Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam AKUKU bo były w dobrej cenie ale nie wiem czy polecane. Zrecenzuje jak już będę używać
Achia lubi tę wiadomość
-
Te AKUKU takie kwadratowe są. Pewnie będą ok. Natomiast te Johnson's są takie zaokrąglone jak miseczka i ładnie wpasowują się do piersi
Nie widać tak kantów spod stanika
A no i nie zbijały mi się w "grudki" przy użytkowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 18:40
-
A ja żadnych z tych wkładek nie lubię póki co i jeśli moge to unikam.. Lovi mi się odklejają bardzo szybko, a te AKUKu jakieś takie niewygodne trochę. No ale czasem trzeba, Lovi sa chyba najdyskretniejsze.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:01
Achia, summer86, KateHawke, Malgonia, Jeżowa, blue00, Patrycja20, StaraczkaNika, Kotowa, -Mamunia-, Yoselyn82, Bocianiątko, Kaczorka, Nadzieja22, JustynaG, admiralka, KateKum, Lena21, Tosia2323, Minie Black, Karma88, Siwulec, olik321, malka, Angelika83, pilik, Lunaris, lamka, Emiilka, frezyjciada, 91Ewela09, Morusek lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, prześliczna sukienka! A co do bety, za wszystkimi przedmówczyniami, przywołuję do rozsądku, że to BARDZO ŁADNY PRZYROST!!! Co nie zmienia faktu, że rozumiem oczywiście stres, strach, etc. Witamy w tym gronie, gdzie nigdy już nie zaznasz prawdziwego spokoju :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 18:49
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dzięki, Kaczorka, za recenzję z pierwszej ręki. Jutro mąż zajedzie do apteki to może będą mieli jedne albo drugie.
Ja to jakaś cieknąca dziś jestem. Łzy i smarki, bo taki podły humor, a do tego w dole cieknie luteina, z cycka jakieś paskudztwo... Słabo się czuję i 3 zimne prysznice nie pomogły. -
Izape, zazdroszczę talentu!
Fajnie, że odnalazłas swoja pasję w szyciu.
A ja nie moge się doczekac konca budowy.. do 16 eMek pracuje a pozniej jest na budowie, większosc dnia jestem sama z Anią. Daję sobie radę, ale popoludniami to czasem nie mam kiedy się napic czy iść do toalety.
A odnośnie uciszania się dzieci przed aparatem, nasza tak ma jak próbujemy zrobić zdjecie gdy się usmiecha - od razu pelna powaga na twarzy. Poza tym ma czujnik jedzenia - gdy siadam do śniadania, obiadu czy kolacji od razu placze lub marudzi -
nick nieaktualnySkończyłam w końcu czytać, ale dyskusja!!!!
Zjadłam przez Was aż trzy świderki w przeciągu 30 minut!!! :p (są w promocji w biedronce)
Dziewczyny ja jestem ciekawa tylko tego, co to by było gdyby te 500+ zabrali!
Ja też uważam że akcja źle przemyślana. Już mogliby dać te 300 zł na każde dziecko
Izuś!!! Dobrze że masz w stopce bete bo ciężko byłoby znaleźć Twój wynik w tym gąszczu komentarzy. Cieszymy się że przyrasta i tak jak pisała Flower czuję ZDROWEGO CHŁOPAKA!!!!!!!
Dziewczyn a ja Was witam w rocznicę mojego testu, rok temu teścik pokazał mi dwie kreseczki! A dzisiaj jestem znowu w 99 dniu zdrowej ciąży. Kto by pomyślał.
Witamy się w 14 tygodniu ciąży Robaczki !
Ps: Nie pogratulowałam jeszcze Dzieciaczków EWELI I BAJCEUcałujcie swoje skrzaty w te malutkie pachnące stópki Muuuuuuuuuaaaa
Izape_91, Yoselyn82, KateHawke, Bajkaaa, Karma88, Siwulec, Emiilka, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
Ja wiem że jest dobry przyrost, ale trochę mam z tyłu głowy nasz problem z morfologią 0% i słowa pewnej pani ginekolog która kiedyś powiedziała, że z tego ciąży albo nie będzie wcale albo nie bedzie zdrowej ciąży... Odetchnę dopiero po USG... Chyba.
Monia,chyba pójdę na świderki, oo akurat mam mleko za kupienia, bo ciasto drożdżowe będę robić ze śliwką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 18:56
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzka w zupełności Ciebie rozumiem, ja też dopóki nie zobaczyłam tej kropki na USG w macicy, bałam się cieszyć. Mam nadzieje że dni do wizyty szybko minął i będziemy się cieszyć i skakać z radości ze zdrowo rozwijającej się ciąży.
Wiesz że bardzo mocno trzymam za Was kciuki?! :-*
-
Ja sama jestem klebkiem nerwow od wizyty do wizyty, zreszta pewnie kazda z nasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Summer - Twoja Ania to wypisz, wymaluj moja Alutka! I ze zdjęciami i z tym radarem :p pierwsze uśmiechnięte zdjęcia ma chyba z kwietnia dopiero.
Nika - nie wiem jak w aptece, ale te Johnsona powinny być w Rossmannie.summer86 lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Zastanawiam się nad kupnem tego segregatora od Mamaginekolog, któraś ma ? pomogłoby to uporzadkować wszystkie badania
Ja mam (jeszcze z poprzedniej ciąży) i bardzo sobie chwalę.kania85 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ja wiem że jest dobry przyrost, ale trochę mam z tyłu głowy nasz problem z morfologią 0% i słowa pewnej pani ginekolog która kiedyś powiedziała, że z tego ciąży albo nie będzie wcale albo nie bedzie zdrowej ciąży... Odetchnę dopiero po USG... Chyba.
Monia,chyba pójdę na świderki, oo akurat mam mleko za kupienia, bo ciasto drożdżowe będę robić ze śliwką.
Izuś u nas też morfologia 0% i wiem co masz w głowie :* :* Ale ja nigdy nie przestałam wierzyć i Tobie polecam to samoIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje nadrobiłam włącznie z burzą
Reset piękne słowa i piękna postawawszystkie tu czekamy na Twoją ciąże i nigdzie sue nie wybieraj
Lunka my tu jesteśmy dla Ciebie i dla Teojej Zuzi, jeszcze 5 dni do wizyty
Bajeczko nasza dzielna, tyle przeciwności pokonalas to i teraz sobie świetnie poradzisz, każda z nas potrzebowała czasu i Ty tez go Wam daj
Nikuś to forum wiele Ci zawdzięcza, Twojej ogromnej wiedzy, Twojemu niezastąpionemu poczuciu humoru, Twojej sile ! Twoja strata była trudnym doświadczeniem i żadna inna ciąża tamtej nie zastąpi, ale jest równie wielkim cudem i jak już przeżyjesz te wszystkie emocje które masz teraz w sobie to wróć do nas cieszyć się nią
Hmmm Aga- życzę Ci dużo siły i zdrowia dla Was obojga, ale muszę to kurde napisać - nie rozumiem jak po kilku miesiącach ogromnego wsparcia od tylu życzliwych tu osób, po tylu kciukach zaciśniętych za każda Twoja wizytę u onkologa czy ginekologa, po tym jak usuwałaś konta i wracałaś ponownie - naprawdę nie rozumiem jak te wszystkie słowa przeszły Ci przez gardło, to jest brak szacunku dla tego wątku i nas
Co do 500+ tez uważam, że to totalna pomyłka i populizm - kupowanie ludzi z mała świadomością ekonomiczną. Chciałabym żłobkow, realnego wsparcia rodzin - również tych starających się, dofinansowania do wycieczek czy innych rozwijających dzieci zajęć, darmowych podręczników, darmowych szczepień dodatkowych - wiem ze sa takie i znam rodziny, które dobrze wykorzystują te pieniądze, ale niestety jest tez ogromna liczba nadużyć i historii mrożących krew w żyłach o tych którzy te pieniądze wykorzystują fatalnie
U mnie wczoraj była teściowa - nie mam siły na komentowanie nawet...
I najważniejsza dla nas informacja FRANIA WYNIKI POSZŁY ODROBINE W GÓRĘ, nie musimy iść do szpitala ! Dalej mamy brac Actiferol start, bo przynosi powolutku efekty. Hemoglobina wzrosła w 6 dni o 0,5 wiec jest światełko w tunelu, że zaczyna się normować
Przepraszam, że więcej nie pamietam-Mamunia-, Jeżowa, summer86, Bocianiątko, JustynaG, Anna Stesia, KateHawke, Nadzieja22, agulineczka, Kaczorka, pilik, Lunaris, Achia, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość