Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Izape, zazdroszczę talentu!
Fajnie, że odnalazłas swoja pasję w szyciu.
A ja nie moge się doczekac konca budowy.. do 16 eMek pracuje a pozniej jest na budowie, większosc dnia jestem sama z Anią. Daję sobie radę, ale popoludniami to czasem nie mam kiedy się napic czy iść do toalety.
A odnośnie uciszania się dzieci przed aparatem, nasza tak ma jak próbujemy zrobić zdjecie gdy się usmiecha - od razu pelna powaga na twarzy. Poza tym ma czujnik jedzenia - gdy siadam do śniadania, obiadu czy kolacji od razu placze lub marudzi
Summer mój ma jeszcze jeden czujnik : jak tylko mój tyłek dotyka deski klozetowej to zaczyna płakać
Wkładki akuku u mnie się najleoiej sprawdziły, ale przyznaje ze tych z jonshona nie miałam w ogóleAnna Stesia, Jeżowa, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przez tą całą burzę ciężko mi było nadrobić tyle stron od rana, nawet drzemka dziecka nie starczyła. Dopiero teraz moja mama przyjechała i trochę bawi się z Alą więc mam okazję nadrobić. Co do dzisiejszej wymiany zdań powiem tylko jedno polskie przysłowie - uderz w stół a nożyce się odezwą.
My dzisiaj uciekłyśmy przed upałem na działkę rodziców, malutka taplała się w baseniku a ja trochę odpoczęłam od tego gorąca. Jednak nie ma porównania między zielenią a betonem miasta. Jak ja bym chciała kiedyś uciec z miasta... -
nick nieaktualnyBajka kąpać przed,
Lena cieszę się, że wyniki Frania są ok
Był obchód i dowiedziałam się tyle, że jutro założą pessar, krwawienie ustąpiło. Żałuję, że na Bytom nie pojechałam..
Jestem sama w sali, patrzę w sufit i becze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 19:24
-
nick nieaktualnyBajka ja kąpałam przed jedzonkiem
Przy cycuszku dziecko się wycisza i przysypia, więc późniejsza kąpiel i rozbudzanie dziecka chyba nie jest najlepsze, ale zawsze możesz sprawdzić dwie opcje
Aga wdech i wydech, będzie dobrze.
A ja leże na plecach przykładam dłoń do brzucha i czekam, czekam i czekam ale chyba jeszcze nie pora na motylki w brzuchu. Chlip chlip a chciałabym już poczuć ruchy. "Może" byłabym spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 19:30
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny pytanie kolejne, kąpać maja przed czy po jedzeniu? Bo dziś pierwszy raz i nie wiem w sumie
Bajeczko jeszcze Ci tu nie gratulowalamwitamy kolejna mieszkanke naszego miasta :* serdecznie gratuluje
jak sie czujesz ? Baby blues nie odpuszcza ?
Ps. Ja kapalam przed jedzeniemBajkaaa lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Bajkaaa wrote:Dziewczyny pytanie kolejne, kąpać maja przed czy po jedzeniu? Bo dziś pierwszy raz i nie wiem w sumie
Bajeczko zgadzam się z Sanka, my kapiemy tak 2h po karmieniu (oczywyscie mniej więcej) bo wtedy jeszcze nie jest mega głodny a tez mu się nie ulewa przy przebieraniu rozbieraniu itd. W ogóle to my kapiemy pozno ok 21, później karmienie i Franio spi wtedy nawet do 2:30 -3, ale każde dziecko jest inne - mi zajęło kilka tygodni dojście do takiej wiedzy o moim synku, także na spokojnie, zobaczysz co Zosi odpowiada a co nieJustynaG, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za rady
Meśka ja się czuję coraz lepiej psychicznie ale fizycznie gorzej mam mega napuchniete nogi i obolałe piersi a z małą nie umiemy się dogadać co do karmienia i mam nadzieję że laktaror jutro przyjdzie szybko do mnie i mnie uratuje a dziś kąpiel na te piersi...Meśka lubi tę wiadomość
-
Lena, super! Dzielny Franio!
Aga, trzymaj się! Szpital to przygnębiające miejsce. Bądź dobrej myśli!
Bajeczko, ja też mam Lovi Prolactis, ale próbowałam też Lovi Expert i Medeli Swing. Oba wg mnie o klasę lepsze, no ale też droższe.
Nika, dla mnie najlepsze wkładki to Lansinoh. Reszta albo się zsuwa, albo jest tak gruba, że dziecku zamiast mleka mogłabym podawać ser - na takie upały za gruba.
Dziewczyny, a może w ramach rozluźnienia napiszecie, skąd pomysł na Wasze nicki? Część wiadomo, że ma imie, część wiem skądinąd (Reset, Bocianiatko, Rucola, Jeżowa, Kaczorka, Lamka), ale jestem ciekawa historii kryjących się np.za Lunaris, Luna, Bajka, Ibishka, Juicy, Lusesita, Admiralka, Agulineczka, Yoselyn, Summer, Malka, Pilik, Blue, Buko, Siwulec itd.) Podzielcie się proszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 19:52
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Yoselyn82, Jeżowa, Karma88, Bocianiątko, Patrycja20, lamka, Anna Stesia, Emiilka, Achia, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lena, Franio jest naprawdę dzielny i waleczny
Lena21 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena, dobrze, że Franio ma lepsze wyniki! Bardzo się cieszę
Bajka, ja kąpię po krótkim karmieniu koło 19. A po kąpieli i emocjach jest jeszcze jedno karmienie zazwyczaj
Do mnie wkładki laktacyjnej jakoś nie przemawiają. Zamówiłam dzisiaj bawełniane wielorazowe z aventa. Zobaczymy co to będzie.
Summer u nas to samo. Jak tylko zrobię sobie śniadanie albo obiad i już mam zaczynać jeść to płacz. I muszę się zająć córka a jedzenie na mnie patrzyuśmiech też ciężko złapać. Na razie mam jedno zdjęcie i to takie średnie.
Anna Stesia u mnie nic odkrywczego. Połączenie liter nazwiska i imienia
U nas te mleko modyfikowane dzisiaj mocno namieszało. Oprócz wymiotów po mm teraz się Feli strasznie odbija i ulewa po moim mlekumam nadzieję, że przez noc się to unormuje. Strasznie mi jest przykro, że przeze mnie się tak męczy
Anna Stesia lubi tę wiadomość