X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że przed porodem mogą być bolesne i niekiedy regularne, ale jak nie są coraz częściej to nie zwiastują porodu. Więc przejdzie :) z Tosia nie miałam w ogóle, dlatego pytałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia ja tylko ponownie podkreślę, że nikt nie wsadza wszystkich do jednego worka i nikt do Ciebie nie uderzył personalnie. Tylko Ty sama to tak odebrałaś.

Ewela, Bajka super, że się odezwałyście. :-) Ja chyba wypróbuję ten laktator z Ali i dam znać za parę miesięcy. :-D

Luna podobno jak nie przechodzi po ciepłej kąpieli i nospie to warto iść na ip.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:16

Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika córeczka pilnuje Was z góry i dba żeby siostrzyczce było dobrze w brzuchu. Wiem co czujesz, wiem jak się czułam w terminie planowanego porodu mimo ciąży... ja sobie to tłumaczyłam że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny. Odpoczywaj, mam nadzieję że smutki szybko Cię opuszczą.

Lamka do dzianin trzeba mieć specjalną igłę i dopasować ustawienia (metodą prób i błędów :p), ja wiele rzeczy zniszczyła przez nieumiejętne ustawienia.

Izape piękna sukienka!

Bajka trzymam kciuki za karmienie i za ogólne ogarnięcie się w domu. Za kilka dni będzie na pewno dużo lepiej!

Lena bardzo się cieszę że wyniki lepsze!!

AnnaStesia w liceum nauczyciel angielskiego tworzył anagramy naszych imion i nazwisk i tak do nas mówił, byłam panią Sają Pilik i tak jakiś zostało w rożnej konfiguracji używam tego do dziś ;)

A tak w ogóle uśmiałam się ostatnio jak Kate wrzuciła stanik który kupiła, a który nazywa się moim imieniem, aż pomyślałam, że noże to znam i powinnam sobie sprawić?
    Moje piersi przerosły moje wyobrażenie i wszystkie biustonosze mam przy małe, ale jakoś ciagle myśle że zaraz zmaleją i się nie mogę zebrać żeby coś kupić...

Agnieszka trzymam kciuki za malucha!

Nas, a raczej Ninke, dopadł katar :( stresuje się żeby coś więcej z tego nie było. Jutro idziemy do pediatry, zobaczymy co powie...

Edit.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 17:24

lamka, blue00, Achia, Siwulec, Lena21, Lunaris, Luna1993, Patrycja20, Amal, JustynaG, Yoselyn82, Jadranka, -Mamunia-, olik321, Emiilka, Sarna84, Rucola, Bajkaaa, Karma88, KateHawke, Anna Stesia, Izape_91, malka, Nadzieja22, Flowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik Ninka jest zajebista, miny ma genialne!

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- piękne uszytki i piękna córcia :) miny bezbłędne!

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik masz wspaniałą modelkę do szycia takich cudnych strojów <3

Ps przypomniałam sobie jeszcze sukienkę Izy! Jeszcze Cię nie pochwaliłam- na modelce podobała mi się jeszcze bardziej niż na pierwszym zdjęciu. Jak nie lubię sukienek to sama chętnie bym założyła taką na jakąś fajną okazję :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ciuszki super, Ninka boska :) ale ona kruszynka, mój to taka kluska z fałdkami dziś na badaniu miał już 5250 g :-O

lamka, olik321, Siwulec, Rucola, Yoselyn82, Karma88, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :) oj tak, minki strzela cudowne!
    Lena, my mamy problem z przyrostami. Na szczęście rośnie, ale powolutku. Na długość ją wyciąga, wszystkie ciuszki za szerokie mocno, body muszę już 62 ubierać na długość, a topi się w nich ;). Ale ja sobie tłumacze że po tatusiu będzie chudzielec. Dzisiaj wazy 3720g (mamy wagę i kontrolujemy)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Olik pisała coś po ktg i przepływach? Miała mieć po południu.

Pilik, i ciuszki, i przede wszystkim Ninka są cudne <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:36

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, Twoja córcia ma genialne minki :) Każde zdjęcie inne. A ciuchy genialne.

Niestety Olik się jeszcze nie odzywała. A może postanowiła jednak urodzić dzisiaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:35

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik nic nie pisała.

Olik jak tam?

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Dziękuje dziewczyny :) oj tak, minki strzela cudowne!
    Lena, my mamy problem z przyrostami. Na szczęście rośnie, ale powolutku. Na długość ją wyciąga, wszystkie ciuszki za szerokie mocno, body muszę już 62 ubierać na długość, a topi się w nich ;). Ale ja sobie tłumacze że po tatusiu będzie chudzielec. Dzisiaj wazy 3720g (mamy wagę i kontrolujemy)

Najważniejsze, że powolutku przybiera, jest śliczna :) mój był od początku duzy facet, a jeśli chodzi o ciuszki to polecam Ci reserved, bo one są tak wąskie, że ja mam problem Frania w to wcisnąć choć na długość są ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- masz wiadomosc ;)

JustynaG lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok. Tylko mały nadpobudliwy średnie tętno 160 I skopał mnie jak nigdy.
    Szyjka trzyma
    Kolejne ktg w poniedziałek aaaa i mam zrobić crp bo biegunka mnie nie puszcza A to podobno nie jest normalne.

Pilik jaka mała jest cudowna. A ciuszki przepiękne :)

Lena cieszę się, że wyniki Frania są lepsze.

Luna moze jednak podjedź na IP?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:46

Emiilka, reset lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik - śliczna Ninka i świetne ciuszki :) zdolna jesteś bardzo!

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik <3 adoptuj mnie.... Piękne ciuszki :) o Nince nawet nie mówię bo tu słów nie ma wystarczających jaka cudna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik-a nie poradzili Ci nic na tą biegunkę? albo nie zostawili żeby zapodać jakies elektrolity?

• Rucola Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik też myślałam o Tobie cały wieczór, dopiero dorwałam się do kompa bo nie było mnie w domu. Czekamy zatem dalej...
    Pilik cudowna Ninka :) i piekne ciuszki. Miałam w planach je od Ciebie odkupić, ale mojemu dziecięciu coś wyrosło między nogami...
    A skąd mój nick Rucola? Tak jak tłumaczyła AnnaStesia - miało być coś zielonego, wegetariańskiego, coś co lubię :)

lamka, Achia, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Olik-a nie poradzili Ci nic na tą biegunkę? albo nie zostawili żeby zapodać jakies elektrolity?
    Niee. Gin tylko powiedziała ze słabo wyglądam haha.
    Moja mama miała tez biegunki przed porodem więc myślę że to chyba nic złego. Jutro w razie w zrobię crp
    Ilość wód plodowych mam dobrą, ale pije ponad 4l dziennie

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik jaka sliczna krolewna :) a minki suuuper!! :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ