Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia ja tylko ponownie podkreślę, że nikt nie wsadza wszystkich do jednego worka i nikt do Ciebie nie uderzył personalnie. Tylko Ty sama to tak odebrałaś.
Ewela, Bajka super, że się odezwałyście.Ja chyba wypróbuję ten laktator z Ali i dam znać za parę miesięcy.
Luna podobno jak nie przechodzi po ciepłej kąpieli i nospie to warto iść na ip.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:16
Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Nika córeczka pilnuje Was z góry i dba żeby siostrzyczce było dobrze w brzuchu. Wiem co czujesz, wiem jak się czułam w terminie planowanego porodu mimo ciąży... ja sobie to tłumaczyłam że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny. Odpoczywaj, mam nadzieję że smutki szybko Cię opuszczą.
Lamka do dzianin trzeba mieć specjalną igłę i dopasować ustawienia (metodą prób i błędów :p), ja wiele rzeczy zniszczyła przez nieumiejętne ustawienia.
Izape piękna sukienka!
Bajka trzymam kciuki za karmienie i za ogólne ogarnięcie się w domu. Za kilka dni będzie na pewno dużo lepiej!
Lena bardzo się cieszę że wyniki lepsze!!
AnnaStesia w liceum nauczyciel angielskiego tworzył anagramy naszych imion i nazwisk i tak do nas mówił, byłam panią Sają Pilik i tak jakiś zostało w rożnej konfiguracji używam tego do dziś
A tak w ogóle uśmiałam się ostatnio jak Kate wrzuciła stanik który kupiła, a który nazywa się moim imieniem, aż pomyślałam, że noże to znam i powinnam sobie sprawić?
Moje piersi przerosły moje wyobrażenie i wszystkie biustonosze mam przy małe, ale jakoś ciagle myśle że zaraz zmaleją i się nie mogę zebrać żeby coś kupić...
Agnieszka trzymam kciuki za malucha!
Nas, a raczej Ninke, dopadł katarstresuje się żeby coś więcej z tego nie było. Jutro idziemy do pediatry, zobaczymy co powie...
Edit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 17:24
lamka, blue00, Achia, Siwulec, Lena21, Lunaris, Luna1993, Patrycja20, Amal, JustynaG, Yoselyn82, Jadranka, -Mamunia-, olik321, Emiilka, Sarna84, Rucola, Bajkaaa, Karma88, KateHawke, Anna Stesia, Izape_91, malka, Nadzieja22, Flowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik masz wspaniałą modelkę do szycia takich cudnych strojów
Ps przypomniałam sobie jeszcze sukienkę Izy! Jeszcze Cię nie pochwaliłam- na modelce podobała mi się jeszcze bardziej niż na pierwszym zdjęciu. Jak nie lubię sukienek to sama chętnie bym założyła taką na jakąś fajną okazję -
Dziękuje dziewczyny
oj tak, minki strzela cudowne!
Lena, my mamy problem z przyrostami. Na szczęście rośnie, ale powolutku. Na długość ją wyciąga, wszystkie ciuszki za szerokie mocno, body muszę już 62 ubierać na długość, a topi się w nich. Ale ja sobie tłumacze że po tatusiu będzie chudzielec. Dzisiaj wazy 3720g (mamy wagę i kontrolujemy)
-
Dziewczyny, czy Olik pisała coś po ktg i przepływach? Miała mieć po południu.
Pilik, i ciuszki, i przede wszystkim Ninka są cudne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:36
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Pilik, Twoja córcia ma genialne minki
Każde zdjęcie inne. A ciuchy genialne.
Niestety Olik się jeszcze nie odzywała. A może postanowiła jednak urodzić dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:35
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Dziękuje dziewczyny
oj tak, minki strzela cudowne!
Lena, my mamy problem z przyrostami. Na szczęście rośnie, ale powolutku. Na długość ją wyciąga, wszystkie ciuszki za szerokie mocno, body muszę już 62 ubierać na długość, a topi się w nich. Ale ja sobie tłumacze że po tatusiu będzie chudzielec. Dzisiaj wazy 3720g (mamy wagę i kontrolujemy)
Najważniejsze, że powolutku przybiera, jest ślicznamój był od początku duzy facet, a jeśli chodzi o ciuszki to polecam Ci reserved, bo one są tak wąskie, że ja mam problem Frania w to wcisnąć choć na długość są ok
-
nick nieaktualny
-
Wszystko ok. Tylko mały nadpobudliwy średnie tętno 160 I skopał mnie jak nigdy.
Szyjka trzyma
Kolejne ktg w poniedziałek aaaa i mam zrobić crp bo biegunka mnie nie puszcza A to podobno nie jest normalne.
Pilik jaka mała jest cudowna. A ciuszki przepiękne
Lena cieszę się, że wyniki Frania są lepsze.
Luna moze jednak podjedź na IP?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:46
Emiilka, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik też myślałam o Tobie cały wieczór, dopiero dorwałam się do kompa bo nie było mnie w domu. Czekamy zatem dalej...
Pilik cudowna Ninkai piekne ciuszki. Miałam w planach je od Ciebie odkupić, ale mojemu dziecięciu coś wyrosło między nogami...
A skąd mój nick Rucola? Tak jak tłumaczyła AnnaStesia - miało być coś zielonego, wegetariańskiego, coś co lubięlamka, Achia, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia wrote:Olik-a nie poradzili Ci nic na tą biegunkę? albo nie zostawili żeby zapodać jakies elektrolity?
Moja mama miała tez biegunki przed porodem więc myślę że to chyba nic złego. Jutro w razie w zrobię crp
Ilość wód plodowych mam dobrą, ale pije ponad 4l dziennie