Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Niee. Gin tylko powiedziała ze słabo wyglądam haha.
Moja mama miała tez biegunki przed porodem więc myślę że to chyba nic złego. Jutro w razie w zrobię crp
Ilość wód plodowych mam dobrą, ale pije ponad 4l dziennie
dobrze że tyle pijesz! ale jak będzie już źle to wiesz- IP
a w ogóle to co się bierze na biegunki w ciąży? węgiel mozna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik masz przesłodkie Smerfiątko! Do zacałowania
a minki ma zabójcze 
Achia można na pewno węgiel. Ja biorę jak coś jest nie tak.
Co do nicku to mój jest z Dragon Age
taka gra RPG gdzie Hawke to główny bohater (lub bohaterka - bo płeć wybierasz) i od tamtej pory zawsze w grach mam taki nick. A że nie miałam co wymyśleć tutaj to skopiowałam
Anna Stesia, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Pilik
cudna Ninka, super miny i boskie ciuszki 
Dziewczyny już z dziećmi, jak usypiacie maluchy to staracie się, żeby było ciemno czy Wam raczej światło nie przeszkadza? Próbujecie jakoś regulować rytm dobowy?
Aga, ja nie bedę się wypowiadać na temat zasadności i obowiązujących przepisów odnośnie 500+, ale wychodzę z założenia, że jak dają to trzeba brać i korzystać
Olik długo ta biegunka. Ja też miałam pod koniec ciąży. Nie zwiastowało to porodu, ale dość mocno mnie osłabiło. Uważaj na siebie.

-
Ja nie będę oryginalna, kiedyś się pofarbowalam na szaro i wszyscy zaczęli wołać Siwa, tutaj nick „Siwa” byl zajęty wiec wyszedł Siwulec

AnnaStesia a Twój ? Anna imię? A Stesia od Stasi ?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój nick, to coś czego mam ponoć dużo
A do tego ulubiona liczba.
Kurde, ale mnie ten katar męczy. Inhalacje w ten upał to porażka totalna...
Jutro rano jadę do fryzjera, to nic, że ma być 35 stopni (dzisiaj było "tylko" 30), ale i tak się cieszę
Miłej nocy
Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Ja nie będę oryginalna, kiedyś się pofarbowalam na szaro i wszyscy zaczęli wołać Siwa, tutaj nick „Siwa” byl zajęty wiec wyszedł Siwulec

AnnaStesia a Twój ? Anna imię? A Stesia od Stasi ?
A ja obstawiam, że ten nick to jedno imię
Ale mogę się mylić
Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/]
[/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
A mój nick jest nie dlatego że jestem taka bajeczna hehe

Kiedyś byłam jedna z 3 dziewczyn na które mówili atomowki i ja sobie wybrałam bajkę i potem czy na GG czy innych komunikatorach byłam poprostu Bajka
a ze zwykła była zajęta to wzięłam z 3aaa 
Anna Stesia, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Eh dziewczyny... Same problemy po mm. Felka zasnęła na dobre, a moje cycki pękają w szwach
udało mi się ją zmusić żeby z jednego trochę wypiła, ale drugi dalej pełny a ona już nic nie chce 
Ale sobie mozna kłopotu narobić jedną butelka mleka modyfikowanego. Już wiem, że nigdy więcej.
Anna Stesia lubi tę wiadomość

-
Anna, mam nadzieję że sie nie obrazisz jeśli ja odp.Emiilka wrote:A ja obstawiam, że ten nick to jedno imię
Ale mogę się mylić 
AnnaStesia= Anastazja ❤
To po prostu imię autorki ncka
Anna Stesia, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Anna, mam nadzieję że sie nie obrazisz jeśli ja odp.
AnnaStesia= Anastazja ❤
To po prostu imię autorki ncka
Zgadza się, jestem Anastazja
A taki zapis po piosence Prince'a 
Dlatego nieustannie zachwycam się imieniem Twojej Córeczki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 03:13
91Ewela09, KateHawke, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam jej imię. Ciągle je powtarzam patrząc na nią.
Nie wiedziałam że można aż tak szybko i tak mocno kogoś pokochać.
Od powrotu ze szpitala Emek odciął nam "emocjony pepowine" i nie mam szans się nią zajmować. Mała śpi w naszym łóżku od sciany, emek w srodku,a ja na brzegu lozka. Przypominam że Anastazja ma po 1. Swoj pokój (z łóżeczkiem i łóżkiem), po 2. U nas w sypialni ma kołyske. A mimo to tata wziął ją do łóżka.
Życie nabiera sensu ❤
Achia, Karma88, Anna Stesia, Lunaris, pilik, Rucola, Kaczorka, Nadzieja22, Bocianiątko, Emiilka, mi88, Morusek lubią tę wiadomość
-
Pilik, Ninka jest cudowna
a ubranka śliczne 
Olik, życzę aby biegunka odpuściła.
Malka, od kilku dni dopiero zwracamy uwagę, żeby było ciemniej i w miare cicho przy zasypianiu, bo podobno teraz dziecko uczy sie rytuałów i lubi w miarw staly schemat dnia. Wcześniej jak zachód słońca był późno a Ania zasypiała chwile po 20 to mimo rolet było dość jasno.
Dziewczyny, kojarzycie może co u Hope? Dawno jej nie widziałam.
A co do nicka, to jeden z moich dwóch, które od dawna stosowałam, jeszcze za czasów IRCa. Kiedya lato było moją ulubiona porą roku (nie pamiętam takich upałów 15 lat temu) i już od marca skreślałam dni do wakacji. A liczba to wiadomo - rocznik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 04:17
malka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się przebudziłam i nie mogę zasnąć. Na dodatek zauważyłam że boli mnie jak przewracam się z boku na bok tam na dole, w sensie tak jakby na wysokości kości ogonowej ale z przodu - mam nadzieję że to nie jest spojenie łonowe? A jeśli tak to miała tak któraś? Jezu, dobrze że jutro wizyta bo zwariuje.
Mój nick od imienia, ale wymyślił go x lat temu były chłopak mojej siostry. Nazwał mnie tak kiedyś i się przyjęło
a na imię mi Aśka oczywiście
Anna Stesia, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia taki ból miałam na pewno w szpitalu jak leżałam i bałam się że mi się spojenie rozchodzi i sprawdzali co dwa tyg na usg bo wariowalam ale to ponoć normalne że boli także poproś tylko lekarza żeby sprawdził czy jest ok ale na pewno jest
a fakt że im wyższa ciąża tym więcej dolegliwości bólowych...
Swoją drogą aż nie mogę uwierzyć że moja "ciąża" właśnie się budzi hehe
Anna Stesia, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość