Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Niee. Gin tylko powiedziała ze słabo wyglądam haha.
Moja mama miała tez biegunki przed porodem więc myślę że to chyba nic złego. Jutro w razie w zrobię crp
Ilość wód plodowych mam dobrą, ale pije ponad 4l dziennie
dobrze że tyle pijesz! ale jak będzie już źle to wiesz- IPa w ogóle to co się bierze na biegunki w ciąży? węgiel mozna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik masz przesłodkie Smerfiątko! Do zacałowania
a minki ma zabójcze
Achia można na pewno węgiel. Ja biorę jak coś jest nie tak.
Co do nicku to mój jest z Dragon Agetaka gra RPG gdzie Hawke to główny bohater (lub bohaterka - bo płeć wybierasz) i od tamtej pory zawsze w grach mam taki nick. A że nie miałam co wymyśleć tutaj to skopiowałam
Anna Stesia, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Pilik
cudna Ninka, super miny i boskie ciuszki
Dziewczyny już z dziećmi, jak usypiacie maluchy to staracie się, żeby było ciemno czy Wam raczej światło nie przeszkadza? Próbujecie jakoś regulować rytm dobowy?
Aga, ja nie bedę się wypowiadać na temat zasadności i obowiązujących przepisów odnośnie 500+, ale wychodzę z założenia, że jak dają to trzeba brać i korzystać
Olik długo ta biegunka. Ja też miałam pod koniec ciąży. Nie zwiastowało to porodu, ale dość mocno mnie osłabiło. Uważaj na siebie.
-
Ja nie będę oryginalna, kiedyś się pofarbowalam na szaro i wszyscy zaczęli wołać Siwa, tutaj nick „Siwa” byl zajęty wiec wyszedł Siwulec
AnnaStesia a Twój ? Anna imię? A Stesia od Stasi ?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój nick, to coś czego mam ponoć dużo
A do tego ulubiona liczba.
Kurde, ale mnie ten katar męczy. Inhalacje w ten upał to porażka totalna...
Jutro rano jadę do fryzjera, to nic, że ma być 35 stopni (dzisiaj było "tylko" 30), ale i tak się cieszę
Miłej nocyTosia2323 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Ja nie będę oryginalna, kiedyś się pofarbowalam na szaro i wszyscy zaczęli wołać Siwa, tutaj nick „Siwa” byl zajęty wiec wyszedł Siwulec
AnnaStesia a Twój ? Anna imię? A Stesia od Stasi ?
A ja obstawiam, że ten nick to jedno imięAle mogę się mylić
Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
A mój nick jest nie dlatego że jestem taka bajeczna hehe
Kiedyś byłam jedna z 3 dziewczyn na które mówili atomowki i ja sobie wybrałam bajkę i potem czy na GG czy innych komunikatorach byłam poprostu Bajkaa ze zwykła była zajęta to wzięłam z 3aaa
Anna Stesia, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Eh dziewczyny... Same problemy po mm. Felka zasnęła na dobre, a moje cycki pękają w szwach
udało mi się ją zmusić żeby z jednego trochę wypiła, ale drugi dalej pełny a ona już nic nie chce
Ale sobie mozna kłopotu narobić jedną butelka mleka modyfikowanego. Już wiem, że nigdy więcej.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:A ja obstawiam, że ten nick to jedno imię
Ale mogę się mylić
AnnaStesia= Anastazja ❤
To po prostu imię autorki nckaAnna Stesia, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Anna, mam nadzieję że sie nie obrazisz jeśli ja odp.
AnnaStesia= Anastazja ❤
To po prostu imię autorki ncka
Zgadza się, jestem AnastazjaA taki zapis po piosence Prince'a
Dlatego nieustannie zachwycam się imieniem Twojej Córeczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 03:13
91Ewela09, KateHawke, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam jej imię. Ciągle je powtarzam patrząc na nią.
Nie wiedziałam że można aż tak szybko i tak mocno kogoś pokochać.
Od powrotu ze szpitala Emek odciął nam "emocjony pepowine" i nie mam szans się nią zajmować. Mała śpi w naszym łóżku od sciany, emek w srodku,a ja na brzegu lozka. Przypominam że Anastazja ma po 1. Swoj pokój (z łóżeczkiem i łóżkiem), po 2. U nas w sypialni ma kołyske. A mimo to tata wziął ją do łóżka.
Życie nabiera sensu ❤Achia, Karma88, Anna Stesia, Lunaris, pilik, Rucola, Kaczorka, Nadzieja22, Bocianiątko, Emiilka, mi88, Morusek lubią tę wiadomość
-
Pilik, Ninka jest cudowna
a ubranka śliczne
Olik, życzę aby biegunka odpuściła.
Malka, od kilku dni dopiero zwracamy uwagę, żeby było ciemniej i w miare cicho przy zasypianiu, bo podobno teraz dziecko uczy sie rytuałów i lubi w miarw staly schemat dnia. Wcześniej jak zachód słońca był późno a Ania zasypiała chwile po 20 to mimo rolet było dość jasno.
Dziewczyny, kojarzycie może co u Hope? Dawno jej nie widziałam.
A co do nicka, to jeden z moich dwóch, które od dawna stosowałam, jeszcze za czasów IRCa. Kiedya lato było moją ulubiona porą roku (nie pamiętam takich upałów 15 lat temu) i już od marca skreślałam dni do wakacji. A liczba to wiadomo - rocznik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 04:17
malka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się przebudziłam i nie mogę zasnąć. Na dodatek zauważyłam że boli mnie jak przewracam się z boku na bok tam na dole, w sensie tak jakby na wysokości kości ogonowej ale z przodu - mam nadzieję że to nie jest spojenie łonowe? A jeśli tak to miała tak któraś? Jezu, dobrze że jutro wizyta bo zwariuje.
Mój nick od imienia, ale wymyślił go x lat temu były chłopak mojej siostry. Nazwał mnie tak kiedyś i się przyjęłoa na imię mi Aśka oczywiście
Anna Stesia, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia taki ból miałam na pewno w szpitalu jak leżałam i bałam się że mi się spojenie rozchodzi i sprawdzali co dwa tyg na usg bo wariowalam ale to ponoć normalne że boli także poproś tylko lekarza żeby sprawdził czy jest ok ale na pewno jest
a fakt że im wyższa ciąża tym więcej dolegliwości bólowych...
Swoją drogą aż nie mogę uwierzyć że moja "ciąża" właśnie się budzi heheAnna Stesia, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość