Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWspominałam Wam o złośliwościach mojej mamy co do imienia. Pokażę Wam co wczoraj pokazała mi ona:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09c3b6cb7a29.jpg
Ale mnie to bardziej rozbawiło, niż zdenerwowało.Sarna84, pilik, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Pilik w 1 połowie 2017 roku imie Lea otrzymało 66 dziewczynek
Imie śliczne i nie oklepane
Przy pierwszej córce długo nie mogłam się zdecydować. Ale uważam, że imie też dostała ładne.
Teraz chyba zostanie Dominika, chociaż podoba mi się też Anastazja.
pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam problem z imieniem dla dziewczynki jeżeli byście okazało, ze będziemy mieli parke bo z M mamy w tej kwesti całkiem inne gusta i jak mi sie jakieś podoba to on na nie i tak w kolko
Dobrze ze Cezary juz przyklepany i przynajmiej jedno imie z głowyFlowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
A o gustach się nie dyskutuje
Aiwlys ja jestem ostrą osobą i teściowa czy inne osoby nie mają nic do powiedzenia w sprawie moich wyborów a uwierz moja teściowa jak by mogła spała by ze mną i mężem
Jakoś z imionami mam problem ale Daniel, Krystian, Arek,
Karolina,Patrycja, Łucja, Basia,Celina, Michel,Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A o gustach się nie dyskutuje
Aiwlys ja jestem ostrą osobą i teściowa czy inne osoby nie mają nic do powiedzenia w sprawie moich wyborów a uwierz moja teściowa jak by mogła spała by ze mną i mężem
Jakoś z imionami mam problem ale Daniel, Krystian, Arek,
Karolina,Patrycja, Łucja, Basia,Celina, Michel, -
A a w sumie wybrałam imię, które nam obojgu się podoba - Nina. I chyba tak zostanie. Im więcej szukam tym większe mam wątpliwości, ale z drugiej strony żadne mi się nadal bardziej nie podoba. M ostatnio do brzucha mówił i powiedział "Ninka" i tak mi się miło zrobiło i utwierdzam się, że chyba tak zostanie ...
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się dziewczyny rozpisalyscie o imionach...
Ja mam prawie takie same kryteria wyboru imienia jak Aiwlys. Z naciskiem na niepopularne! Ja nigdy nie spotkałam w klasie imienniczki, dopiero w pracy pojedyncze Izy się pojawiały ;p i bardzo się z tego cieszyłam zawsze
Juz myślałam że mi mdłości odpuszczają, a dzisiaj zaliczyłam przytulenie porcelany po śniadaniu ehhh, nie ma to jak ciąża ;p ale wszystko zniesiemy dla tych kruszynek w nas
Wczoraj byłam na wizycie przedłużyć l4 i spojrzeliśmy szybko na maluszka ma prawie 4 cm na foto niestety prawie nie można nic zobaczyć więc nie wrzucam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 11:45
pilik, Flowwer, aiwlys, Sarna84, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Pilik w 1 połowie 2017 roku imie Lea otrzymało 66 dziewczynek
Imie śliczne i nie oklepane
Przy pierwszej córce długo nie mogłam się zdecydować. Ale uważam, że imie też dostała ładne.
Teraz chyba zostanie Dominika, chociaż podoba mi się też Anastazja.pilik, Lusesita, Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniecha też miałam Nele na liście , ale Nina mojemu najpierw nie wpadła w ucho, ale nie mówił nie, a teraz widzę że się przekonał . Niby dość popolularne imię (pod koniec 20tki najcześciej nadawanych), ale ja przez całe życie dwie Niny poznałam, obie super dziewczyny swojej imienniczki jeszcze mi nie dane było spotkać :p
Izolda dobrze że z dzieckiem wszystko ok -
Ja ogólnie mam jakiś problem z tymi męskim imionami, podoba mi się garstka, z czego naprawdę niewiele byłabym w stanie dać swojemu synowi.
Z żeńskimi jest chyba inaczej, tu podoba mi się mnóstwo. A może to kwestia poważnego podejścia do sprawy, bo na żeńskie imiona patrzę tylko rekreacyjnie, nie mam presji, że jednym z nich mam nazywać całe życie swoją córkę, a gdybym faktycznie juz wybierala dla córki w brzuchu, to też 80% z tych które mi się teraz podobają i tak bym odrzuciła?
Pula męskich juz uszczupliła mi się o 2, jeśli kiedyś będzie mi dane urodzić trzecie dziecko, to choćby ze względu na te dylematy, poproszę dziewczynkęAnna Stesia, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Widze ze temat imion u nas jak przy starszaku wszyscy byli zachwyceni imieniem tak teraz moi rodzice podeszli do tego bez entuzjazmu a tesciowa zaczela nam wymyślać jakies swoje, ale jak ktorys raz powiedzialam jej ze beznadziejne wymysla to odpuscila. Chociaz ostatnio jak przyszla do nas to tez cos tam wymyśliła ale wogole na to nie zwracam uwagi. Zreszta nawet gdyby cos innego sie nam spodobalo to starszak chyba nie pozowli zmienić bo caly czas mowi o malym Leonku, karmi mnie i mowi ze Leos jest glodny... A jak ostatnio powiedzialam my ze moze damy na imie Olus to zaczal krzyczec na mnie ze nie bo to jest jego Leon
-
nick nieaktualnymoniśka... wrote:Widze ze temat imion u nas jak przy starszaku wszyscy byli zachwyceni imieniem tak teraz moi rodzice podeszli do tego bez entuzjazmu a tesciowa zaczela nam wymyślać jakies swoje, ale jak ktorys raz powiedzialam jej ze beznadziejne wymysla to odpuscila. Chociaz ostatnio jak przyszla do nas to tez cos tam wymyśliła ale wogole na to nie zwracam uwagi. Zreszta nawet gdyby cos innego sie nam spodobalo to starszak chyba nie pozowli zmienić bo caly czas mowi o malym Leonku, karmi mnie i mowi ze Leos jest glodny... A jak ostatnio powiedzialam my ze moze damy na imie Olus to zaczal krzyczec na mnie ze nie bo to jest jego Leon
A ile starszak już ma?
Ja zapytałam syna jakie mu się podobają to powiedział, że Damian, Bartek.