Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna cudowna wiadomość!!!! ❤
Achia ja miałam tejpy wg mnie mistrzostwo świata bo pomaga a nie szkodzi
Olik dobrze ze cie zostawiają dla twojego spokoju zobaczysz lada chwila Marcel będzie na świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 17:30
-
Lunka Kochana!!!! Ogromnie się cieszę razem z Wami!!!
Już pytałam na dinusiach jak to możliwe, w sensie czy wcześniejsze diagnozy były złe czy ta wada mogła się cofnąć???#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lusesita wrote:Dziewczyny ja tak na chwilę.
Ostatnio przesunął się temat kp. U mnie kryzys.chyba kończą się zasoby mojego turbo mleczka.
Mała przez miesiąc przybrała ledwie 200g. Tzn najpierw przybrała, później spadła o 30g...
Przy piersi się denerwuje. Dziś z jednej zjadła i się zloscila.
Więc wzięłam laktator i z lewej poszło kilka kropel a z prawej, z której od 4 godzin nie ja dla, zeszło tylko 60ml. Masakra.
Teraz wiem skadcte nerwy.
Mam jakiegoś doła z tego powodu.
Jutro podjadę do pediatry pogadać i wezmę receptę na mleko.
Ech
Kochana, współczuję! U mnie czasem mam wrażenie, że synek się n8e najada, zwłaszcza wieczorami. Dlatego już od 17 pije słód jeczmienny w syropie, herbatkę bocianek i humana piulatte plus.A i tak wieczorami dostaje szału. Laktayorem ostatnio sciagalam w nocy, tylko wtedy moglam uzbierac potrzebna porcyjke. Ciągle zastanawiam się, czy synek przybiera, z tego co wiem po 3 miesiącu to przybieranie spowalnia, zwlaszcza gdy dziecko staje się coraz bardziej ruchliwe. Myśmy nawet wypożyczalni wagę i zaobserwowalam, że dziecko przybiera skokami - jednego dnia przybrało 10 g, drugiego 10 g, a trzeciego - 50. Oczywiście nie powinno się ważyć codziennie, ale nie umiałam się powstrzymać.
-
Olik Kochana coś mi się wydaje, ze spotkanie z Marcelem już jest baaaaardzo blisko. No i emek nie będzie musiał Cię zawozić do szpitala
Anna Stesia, Minie Black, olik321, Jeżowa, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna1993 wrote:ZUZIA JEST ZUPEŁNIE ZDROWA!!!
możemy rodzić naturalnie w Bydgoszczy, nie wierzę, po 10 tygodniach nerwów i strachu nic jej nie dolega, wszystkie zastawki się domykają, wszystko się cofnęło !!! Moje szczęście nie zna granic
Dziękujemy Wam, bez was bym nie dała psychicznie rady z tym wszystkim !
Aaaaaaaaaa! Aż podskoczylam z radości! Cudownie!!! -
Aga9090 wrote:Dziś mnie wypisali, ale jakoś nie mam przekonania do tego szpitala.
W czwartek założyli pessar, zostawili na obserwacji i do domumam leżeć, tylko WC i w razie czego jechać na Bytom, bo oni więcej nie pomogą, jestem zła i rozczarowana tym szpitalem. Nie wiem czy to dobrze, że mnie wypuścili.
Trzymam kciuki! Nie wiem, czy przy trójce dzieci masz możliwość się oszczędzać, ale oby pessar Ci pomógł! -
nick nieaktualny
-
Melevis by Cię uściskała jakby miała bliżej, a ja bym Ci sprała tyłek za tą samodiagnioze sprzed dwóch tygodni, na której widziałaś gorsze przepływy. Może to właśnie były już prawidłowe "ruchy" krwi, co pani doktor?
Dobra, koniec złośliwościBardzo się cieszę
Anna Stesia, summer86, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Luna cudowna wiadomość!!!! ❤
Achia ja miałam tejpy wg mnie mistrzostwo świata bo pomaga a nie szkodzi
Olik dobrze ze cie zostawiają dla twojego spokoju zobaczysz lada chwila Marcel będzie na świecie. -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Trzymam kciuki! Nie wiem, czy przy trójce dzieci masz możliwość się oszczędzać, ale oby pessar Ci pomógł!
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:no ja miałam też tejpy ale to ze 2 lat temu jak coś mi w karku strzyknęło i ruszać głową nie mogłam. i właśnie mi się przypomniało, że właśnie w ciąży chyba jak najbardziej można.. na spojenie raczej byłoby ciężko przykleić :p ale warto o tym pamiętać,skoro pojawia nam się co i rusz post że coś boli
Potwierdzam to, co mówi Bajka - tejpy (które autokorekta zmienia mi na 'trupy') to mistrzostwo swiata. A na ból spojenia - spokojne ćwiczenia z fizjoterapeuta. Mnie to uratowało mobilność w ciąży. Chyba Justyna też korzystała z fizjo -
nick nieaktualny