Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunka jeju jak ja się cieszę!!!!!!!!!! Teraz ostrożnie do domku i świętować z rodzinką wspaniałą wiadomość i Zuziulka pogłaskać od cioć
))
Olik kciuki za Was, niech Marcelek szybko i bezboleśnie wychodzi.
Ja się niedługo zbieram na szkołę rodzenia, dzisiaj będzie o wyprawce.
A co do bólu, to jest raczej ciągły, może ciut się pogarsza w ciągu dnia, w nocy raczej nie czuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Olik, ja czuję, że zobaczysz Marcela w środę! Mądry gość chce żeby rodzice zawsze mieli wolne w jego urodziny
Albo we wtorek, wówczas przez cale zycie mógłby zacnie imprezowac w dzień urodzin, a dzień wolny nazajutrz na leczenie kaca
Olik mocne kciuki za Was! Spotkaniez Synkiem jest tuż tuż.Minie Black, olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
Luna
JAK CUDOWNIE!!! Nie wyobrażam sobie Waszej ulgi! Brawa dla Zuzi, olała złe diagnozy, to się nazywa charakterna dziewczynka!
Olik to teraz kciuki dla Was, chyba Marcelek zbliża się wielkimi krokami
Nenusia dobrze, że się odezwałaś. Co do pessara nie pomogę, ale przykład Bajki pokazał chyba, że choć wynikowo musiała leżeć to pessar zapobiegł przedwczesnemu porodowi, bo mówione było, że gdyby nie on to Zosia urodziła by się wiele tygodni wcześniej z tego co kojarzę. No i pessar miała też Flower.
Lamka, mnie też przez jakiś czas bolała pachwina, ale jakoś samo przeszło... W ciąży każdy ból niepokoi sto razy bardziej, a cokolwiek w okolicach brzucha to już w ogóle. W Berlinie za to miałam okropny atak bólu brzuchu z prawej strony, widziałam już w mojej głowie, jak mi wycinają wyrostek, ale też przeszło. Podejrzewam, że za bardzo ściskałam wnętrzności na trybunach po prostu przez kilka godzin.
My czekamy na spotkanie z Agatką na monitorzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 17:52
olik321, Rucola, Aga9090, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:no ja miałam też tejpy ale to ze 2 lat temu jak coś mi w karku strzyknęło i ruszać głową nie mogłam. i właśnie mi się przypomniało, że właśnie w ciąży chyba jak najbardziej można.. na spojenie raczej byłoby ciężko przykleić :p ale warto o tym pamiętać,skoro pojawia nam się co i rusz post że coś boli
Ja lecę spać chociaż chwilę by mieć siły na noc -
Bajkaaa wrote:Nie wiem czy oni brzucha nie oklejaja i wtedy to pomaga ale nie znam się
Ja lecę spać chociaż chwilę by mieć siły na nocBajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sarna84 wrote:Albo we wtorek, wówczas przez cale zycie mógłby zacnie imprezowac w dzień urodzin, a dzień wolny nazajutrz na leczenie kaca
Olik mocne kciuki za Was! Spotkaniez Synkiem jest tuż tuż.
Nenusia uważaj na siebie.
Lamka mi ból w pachwinie przeszedł po masażu... posladka.. chodziłam kilka razy. Okazało się że promieniowal od posladka -
nick nieaktualny
-
Luna Kochana to jest fantastycznie zajebista wiadomość! Bardzo się cieszę, kamień z serca. Teraz już troszkę spokoju będziecie mieli.
olik dobrze, że jesteś w szpitalu. Niech Was tam pilnują.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Luna aż mam uśmiech od ucha do ucha !!! Cudowna wiadomość.
Olik już czuje że niebawem przytulisz Marcelka, a w razie czego zrobią szybką cc i nie martw się na zapas.
Nenusia ja miałam pesser założony i za 2 dni wypuscili do domu, jeśli na ktg nie ma skórczy bo u mnie były silne wcześniej. Teraz masz się bardzo oszczędzać bi lepsza zawsze tesciowa w domu niż do końca ciąży szpital zwłaszcza patologia w BytomiuBajkaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Luna1993 wrote:ZUZIA JEST ZUPEŁNIE ZDROWA!!!
możemy rodzić naturalnie w Bydgoszczy, nie wierzę, po 10 tygodniach nerwów i strachu nic jej nie dolega, wszystkie zastawki się domykają, wszystko się cofnęło !!! Moje szczęście nie zna granic
Dziękujemy Wam, bez was bym nie dała psychicznie rady z tym wszystkim !
KOCHANA TAK SIE CIESZE!!!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Luna aż mam uśmiech od ucha do ucha !!! Cudowna wiadomość.
Olik już czuje że niebawem przytulisz Marcelka, a w razie czego zrobią szybką cc i nie martw się na zapas.
Nenusia ja miałam pesser założony i za 2 dni wypuscili do domu, jeśli na ktg nie ma skórczy bo u mnie były silne wcześniej. Teraz masz się bardzo oszczędzać bi lepsza zawsze tesciowa w domu niż do końca ciąży szpital zwłaszcza patologia w Bytomiu -
Luna cudownie
AnnaStesia Tak, tylko 170g to ona powinna przybrać przez tydzień a nie przez miesiąc
Widziałam na kwartalniku laktacyjnym te przyrosty.
W ogóle nie urzekł mnie ten kwartalnik. Dziewczyny naskakuja jedna na drugą, mniejszość próbuje lagodzic sytuacje. Ech nasuwa mi się tylko jedno słowo - laktoterror. -
Luna1993 wrote:ZUZIA JEST ZUPEŁNIE ZDROWA!!!
możemy rodzić naturalnie w Bydgoszczy, nie wierzę, po 10 tygodniach nerwów i strachu nic jej nie dolega, wszystkie zastawki się domykają, wszystko się cofnęło !!! Moje szczęście nie zna granic
Dziękujemy Wam, bez was bym nie dała psychicznie rady z tym wszystkim !teraz możesz powiedzieć że jest zdrowa pewnie przez tatuaże
Baaardzo się cieszę -
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Luna cudownie
AnnaStesia Tak, tylko 170g to ona powinna przybrać przez tydzień a nie przez miesiąc
Widziałam na kwartalniku laktacyjnym te przyrosty.
W ogóle nie urzekł mnie ten kwartalnik. Dziewczyny naskakuja jedna na drugą, mniejszość próbuje lagodzic sytuacje. Ech nasuwa mi się tylko jedno słowo - laktoterror.
A już broń boże jak ktoś powie że chyba dziecko mu się nie najada to od razu jest gotowa dyskusja na sto dwa. -
nick nieaktualny