Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLinaris- do dnia porodu? Na pewno?ja słyszane że lekarz może wystawić L4 max na miesiąc...
Nika- widzisz, Oskar to samo, w ciągu dnia wczoraj praktycznie nic nie czułam.za to w nocy i nad ranem dyskoteka :p
Lamka- przykro mi ludzie to jednak świnie są...może sumienia człowieka ruszy i znajdziesz go gdzieś na osiedlu? -
dziewczyny byłam wczoraj w pepco kupić ten komplecik co Vivanilka wrzucała z napisem "little lion" i kurka wodna u mnie na wsi nie ma tego modelu ;/ nie wiem czy jeszcze nie dotarł czy to jakas nowa seria. Jak będziecie w pepco to prosze rzućcie okiem czy u Was nie ma...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Tak mi wypisała- do 12 grudnia. W poniedziałek idę z tym do pracy, zobaczymy czy kadry będą wydzwaniać
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z owsianka na słono i bawarka, ostatnio to mi najlepiej smakuje
Rucola, KateHawke, Achia, Aga9090, Flowwer, Bajkaaa, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja mogę sobie pozwolić ponieważ Szymek to bardzo grzeczne dziecko
do szczęścia potrzebne jest cyc/ butelka, czysta pieluszka i już śpi. Dość często się przytulamy przy piersi dlatego nazywam go glonojad
czekam kiedy pojawią się kolki i takie tam.
Małżonek nie spuszcza syna nawet na 10s z oka. Zapowiedział w przyszłym roku wracamy po śnieżynkę ale ja psychicznie i fizycznie nie jestem gotowa zwłaszcza po tym co przeszłam w szpitalu a dodatkowo jak sobie przypomnę ilość zastrzykow i kroplowek mam ciarki, myśl o około 500 zastrzykow działa lepiej niż antykoncepcja.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja mogę sobie pozwolić ponieważ Szymek to bardzo grzeczne dziecko
do szczęścia potrzebne jest cyc/ butelka, czysta pieluszka i już śpi. Dość często się przytulamy przy piersi dlatego nazywam go glonojad
czekam kiedy pojawią się kolki i takie tam.
Małżonek nie spuszcza syna nawet na 10s z oka. Zapowiedział w przyszłym roku wracamy po śnieżynkę ale ja psychicznie i fizycznie nie jestem gotowa zwłaszcza po tym co przeszłam w szpitalu a dodatkowo jak sobie przypomnę ilość zastrzykow i kroplowek mam ciarki, myśl o około 500 zastrzykow działa lepiej niż antykoncepcja.Zasłużyliście na wiecej niż jednego Aniołeczka w domu, więc proszę nie zasłaniać się zastrzykami
Flowwer, Lunaris, pilik, Karma88, Bocianiątko, ibishka, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyFlower a czemu czekasz na kolki? Może ich nie będzie
mój siostrzeniec nie miał ani jednej! Tego życzę każdej z nas
A druga śnieżynka... Dobrze że powiedział że w przyszłym roku a nie teraz:) może sama jeszcze będziesz mu przypominać i może drugi raz nie będzie taki straszny. Zwłaszcza że wiesz już co czeka na końcu tej drogiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 10:17
-
Nie urodziłam jeszcze.. moja skurcze są bardzo słabe. Noc spędziłam na porodowce czekam na decyzję ale pewnie znowu oxy będzie.
Staram sie spać bo jestem wyczerpana.
Rucola nie martw się i nie patrz na mój przykład. Chyba z malka mamy pecha. Jeśli dobrze pamiętam tez mialam 2 oksy -
Nika - dzięki, zmieniłam na zwierzaki - Moje Groszki są wielkości Atlantic Puffin, po polsku - maskonur
czyli takie mewy mam w brzuszku
Lunaris - śliczny brzusio, a mój mam wrażenie, że nie rośnie... jak się ogarnę wrzucę Wam fotkę. Przez ponad 3 tygodnie przybyło mi tylko 0,5kgtrochę mało. Mam około 7kg na plusie.
Też się trochę martwię o Olik, mam nadzieję, że już po wszystkim i niedługo się odezwie...Lunaris lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Swoją drogą mój nie musi być Aniołeczkiem, najważniejsze, ze jest!!!!!
Ale nie ukrywam Flo, ze trochę zazdroszczę jak piszesz o Szymkuale swoją drogą miałby teraz 40 tygodni?? dobrze licze?? więc moze taki grzeczny bo ma etap brzuchowy a potem się zacznie
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
olik321 wrote:Nie urodziłam jeszcze.. moja skurcze są bardzo słabe. Noc spędziłam na porodowce czekam na decyzję ale pewnie znowu oxy będzie.
Rucola nie martw się i nie patrz na mój przykład. Chyba z malka mamy pecha. Jeśli dobrze pamiętam tez mialam 2 oksy
Każdy poród jest inny ale miałam nadzieje, ze u Ciebie pójdzie szybciutko. Zresztą każdej z nas tego życze.....
Trzymaj się Kochana, dużo siły Ci życzę i mam Cię w myślach cały czas!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Nie urodziłam jeszcze.. moja skurcze są bardzo słabe. Noc spędziłam na porodowce czekam na decyzję ale pewnie znowu oxy będzie.
Rucola nie martw się i nie patrz na mój przykład. Chyba z malka mamy pecha. Jeśli dobrze pamiętam tez mialam 2 oksy
Oj... kciuki Kochana żeby szybko poszło :*
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Rucola potrzebuje wiecej czasu niż ten rok na regeneracje tyłka
Czasem nie ogarniam mojego organizmu bo lata temu przytyłam 3 kg i rozstępy zrobiły się na posladkach a teraz łacznie 20 kg i nic, kompletne nic... nawet na piersiach.
Lunaris brzuszek już taki ciążowykiedy ten czas przeleciał ?
Aicha bo ktoś mi musi dać popalić po tych 15 latach
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lusesita wrote:Ibishka to nasze dziewczyny mają podobny rytm dnia.
Oczywiście żeby nie było za dobrze, to czasem są odchylenia
Nika ja miałam jedna taka stronke, na której sprawdzałam procentowe szanse na przezycie wczesniska... chore wiem
Ja sobie wyznaczam cele:
1- 24 tydzień - dziecko ratowalne
2- 28 tydzień - ponad 50% szans
3- 34 tydzień - spokój
4- 37 tydzień - cudnie
Pierwszy mamy już odchaczony i od razu robi się bardziej ambitnieLunaris, Phnappy, Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja pokaże brzuszek z leniwym Oskarem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8c109680734.jpgLusesita, Flowwer, Patrycja20, Nadzieja22, Rucola, JustynaG, Aga9090, Lunaris, malka, lamka, Lena21, Luna1993, KateHawke, pilik, Karma88, Izape_91, -Mamunia-, Emiilka, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Nika ja miałam coś takiego na tej stronce
Ukończony tydzień ciąży a szanse na przeżycie:
23. tydzień ciąży 53 %
24. tydzień ciąży 67 %
25. tydzień ciąży 82 %
26. tydzień ciąży 85 %
27. tydzień ciąży 95 %
28. tydzień ciąży 96 %
29. tydzień ciąży 96 %
30. tydzień ciąży 97 %
31. tydzień ciąży 97 %
32. tydzień ciąży 98 %
Granica zdolności dziecka do przeżycia leży pomiędzy 23 a 25 tygodniem ciąży.
Ale nie brałam tego tak optymistycznie.
Założyłam dobie 24tc, później 28tc i 32tc. Oczywiście ukończone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 10:32