Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn, Vivanilka kciuki za wizyty, na pewno przyjdziecie z dobrymi wiadomościami i pięknymi zdjęciami maluchów
Aga powodzenia na glukozie, jakoś pójdzie, a później odespać
Olik jak tak spada to nie ma rady, a od razu poczujesz się dużo lepiej :*
Ja dziś wstałam w płaczliwym humorze, jutro emek wraca do pracy a mi się chce wyć z tego powoduwieczorem mamy "wychodne", więc do leżakowania włożę jakaś ładną sukienkę i się nawet umaluje
Yoselyn82, Vivanillka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wizyty!
A wyjątkowo po kilku fatalnych nocach moje dziecię się naprawilo i spała od 21 do 4.35 potem troche w dupie spanie miała ale przewzielam ja olewka i koło 5 zasnęła i spała do 7.50.
Takze mam trochę energii do rozdysponowania:)
Ja mam z wczoraj jakby któraś chciała tarte budyniowa z musem brzoskwiniowym i tarte z kurczakiem i siemieniem lnianym na jogurcie naturalnymtakże jakby któraś głodna to zapraszam na południe
pilik, Vivanillka, Rucola, Emiilka, Bajkaaa, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mam wielki stres. W nocy nie spałam z nerwow. Prosze o kciuki. Ja dopiero mam wizyte popołudniu wiec cały dzień nerwowy.
Kaczorka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYos mocne kciuki, będzie dobrze :*
Vivanillka z Ciebie też trzymam
Olik przetoczą i zaraz będzie Ci lepiej :*
Ale mi smaka robicie...
Zaczynam mieć uderzenia gorąca.. Hmmm.. Dostałam gabinet z leżanką w razie W....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 08:50
Vivanillka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Minie oddaj mi trochę sernika pliss pliss
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
A ja się czuje coraz lepiej. Dzis nawet rano sama się wykąpałam, wlosy umyłam. Myślałam nawet czy nóg nie ogarnąć :p
Więc jak przyszedł ordynator ze mam podpisać papiery to się zdziwiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 08:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Was na kp też tak ciągnie do słodkiego? Staram sie jeść rozsądnie, ale zachcianki mam mega.. i się zastanawiam czy to efekt niewyspania, kp czy obudził się uspiony łasuch.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, znalazłam taka kurtkę na allie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30c9f4881ad4.png
Miała któraś z nią przyjemność? Bo mnie kusi na zimową ciążę.... Wydaje się spoko - zwłaszcza dzięki suwakom po bokach.... (oficjalnie nie jest ciążowa i kosztuje ok 80 zl) -
Dzień dobry
Melduje swoje kciuki w gotowości za dzisiejsze wizyty
Yos, koniecznie zajmij czymś głowę :* i oddychaj głęboko
Miłego dnia !Vivanillka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Vivanilka, Yoselin powodzenia i wielkie kciuki!
Nenusia o blee mimo wszystko szybkich 2h życzę.
U mnie drzemka godzinna 6.30-7.30 i pobudka Franciszkowaodstawiony do przedszkola mogę teraz robić za Mamę Zombie
muszę pojechać do pracy ze zwolnieniem także nici ze spania póki co.
Ps Minie ja też mam ochotę na tą kurtkę ale nie znam nikogo kto ja posiada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 09:05
Vivanillka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś wyjątkowo dobrze spałam i spojenie aż tak nie dokuczało
Dziewczyny- powodzenia na wizytach i badaniach!
Olik- cieszę że się tak dobrze się czujeszpokarm na pewno zaraz pojawi się tresciwszy
Ja pewnie w czwartek dostanę skierowanie na glukozę..i będę też niedługo robićVivanillka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczyny, czy Was na kp też tak ciągnie do słodkiego? Staram sie jeść rozsądnie, ale zachcianki mam mega.. i się zastanawiam czy to efekt niewyspania, kp czy obudził się uspiony łasuch.
Ja ogólnie lubie słodkie, ale teraz wybitnieto chyba głód energetyczny
Minie nie miałam przyjemności, ale wyglada fajnieNajlepiej znajdź taka gdzie są zdjęcia w feedbackach i będzie oki
Dziewczyny kciuki za wizyty, w poniedziałki same pozytywne wieści są zawsze wiec i dziś tak musi być
Swoją droga zastanawiające z tymi porodami w soboty u nas na forumjak mówi stary zabobon to będą pracowite dzieci
My mamy jutro z mężem rocznice ślubuma mieć wolne i ogarniemy jeszcze sprawy przed chrzcinami, ten dowód małego, zakupy itp. bo moja wspaniała teściowa ma w środę urodziny
pilik, Karma88, lamka, Rucola, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Yos i Vivanilka kciuki zaciśnięte!
Aga chyba zaraz kończy męczarnie w lab?
Ibishka tarta brzmi kusząco! Szkoda że południe takie obszerne :p...
Olik powodzenia! Co do mleka... kto Ci powiedział że jałowe? Cdl mówią, że nie ma czegoś takiego jak jałowe mleko... można mieć za mało na początku, ale jałowe...? Babcia mi ciagle mówi że mam jałowe mleko dlatego Ninka chuda, ale to takie gadanie babć właśnie. Jak Marcel nie płacze, a Ty czujesz się na siłach dużo Go przystawiać to bym nie dała dokarmić (jak dokarmiasz to Twojego się mniej produkuje i takie błędne kolo potem)
Summer ja tak mam...! Nie lubię słodyczy, mogłabym żyć totalnie bez, a od jakiegoś czasu najchętniej bym jadła ciagle słodkie płatki z mlekiem i ciastka... a jak nie jem bo sobie racjonalizuje, że nie można i takie tam, to cały czas mam w głowie marzenie o jakimś ciastku... (takie duże czekoladowe z Lidla, tam na piekarni... o mamuniu, wciągnęłabym...!)Vivanillka, Yoselyn82, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za wszystkie kciuki! Dzidziuś zdrowy
Wykluczone 3rodzaje trisomii.
Przepływy i serduszko wyszły bardzo dobrze. No i na 97% dziewczynka. Więcej szczegółów napiszę jak dotrę do domu.
PS. Aga, Yos kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 09:20
Achia, Lunaris, Amal, Yoselyn82, Siwulec, Patrycja20, Luna1993, KateHawke, Karma88, lamka, pilik, Kaczorka, Jeżowa, Flowwer, Angelika83, Sanka, Rucola, Tosia2323, JustynaG, ibishka, Emiilka, Bajkaaa, Phnappy, Anna Stesia, Nadzieja22, Aga9090, StaraczkaNika, olik321, malka lubią tę wiadomość