X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma kochana ja znam jego taktykę. Zobaczy że to już nie przelewki, będzie tydzień chodził jak w zegarku po czym stopniowo przestanie. Ale tym razem nie popuszczę. To są pierdoły, a tak psują wszystko. Ludzie mają sto razy gorsze problemy i naprawdę nie powinien robić afery, że karze mu skończyć remont na czas, czy się uczyć bo płacimy za jego egzaminy i sprzątać w domu. Sama tu bałaganu nie robię

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alusia i Franuś piekne slodziaki i kochane :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna jakbym o naszym związku czytała. Tylko u nas bez dziecka jeszcze.
    Znam to bardzo dobrze i w pewnym momencie nie możesz odpuścić. Ja miałam w pewnym momencie przekroczony limit cierpliwości, w sumie to dość niedawno, ale nie odpuszczam, może czasami delikatnie, ale generalnie pnę cały czas, żeby sie więcej angażował. ;)

Mam nadzieję, że ruszy M w końcu i się ogarnie.

Luna1993 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam na chwilę pokaże jakie zdjęcie wyląduje u nas na ścianie w domu :)

[]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:44

Karma88, Rucola, Aga9090, Minie Black, lamka, Lunaris, Achia, Kaczorka, Yoselyn82, Patrycja20, Kotowa, JustynaG, Lena21, emi2016 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alusia cudna!!!! Franio rozbraja uśmiechem!!!!
    Piękne macie dzieci!!!
    Lunka piękne Tosiowe zdjęcie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 08:56

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale macie piękne dzieciaki <3

• Rucola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznam Dziewczyny, ze nigdy nie praktykowałam pisemnych konwersacji (poza smsami i czatami :P) ale ponoc jest to jakaś skuteczna forma przekazu informacji. Mimo wszystko według mnie, jeśli człowiek jest otwarty i chetny na zmianę, to wystarczą słowa, jeśli nie widzi swoich błędów to nawet jeśli coś jest napisane to nie trafi... Wychodzę z załozenia, że najlepiej dać komuś odczuc na własnej skórze nasze bolączki. tak jak wczoraj pisałam, ja swoje frustracje najlepiej wyładowuję na osobie, która doprowadziła mnie do własnie tego stanu. I nie ważne czy jest to osoba obca czy ktoś bliski, robię wszystko, aby ktoś odczuł na własnej skórze, ze jest mi źle przez jego zachowanie. Niech się wstydzi, niech będzie głodny i brudny, niewyprasowany i niewyspany, ale jeśli dzięki temu ma mnie docenić, to warto!!!! Ja to od dawna praktykuję i dzięki temu zazwyczaj mam czystą głowę, bo wyrzuty sumienia w takich sytuacjacj nie są mile widziane i tego trzeba się nauczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:03

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No naprawdę co jedno to piękniejsze <3 fajnie tak pooglądać śliczne dzieci z rana. ;-)

Olik ja tylko przypominam o soku z buraka, wiem że sernik lepszy, ale to dla TWOJEGO DOBRA! :-D
    A walizkę serio miała świetną ta była współlokatorka.

Bajeczko tutaj nikt Cię nie zlinczuje, wprawdzie się nie znam, ale skoro Zosia się nie obudziła, to pewnie po prostu nie była głodna?

Lunka mam nadzieję, że Twój eMek ogarnie, bo chyba faktycznie się zbyt bezpiecznie poczuł po usłyszeniu, że z Zuzi serduszkiem jest okej.

Miałam jeszcze milion rzeczy napisać, ale nie pamiętam. :-/ ostatnio też notorycznie brakuje mi słów, ave ciążowy mózg.

A, Rucola, nie chce złowróżyć, ale mam przeczucie, że Lewek może się jednak ciut wcześniej pojawić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:04

• Lunaris Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna super Tosia <3
    Ostatnio jakoś brak mi weny i okazji żeby robić jakieś fajne zdjęcia a tyle planów mam co do ściany w dużym pokoju... ciekawe czy kiedyś się zmobilizuję i zrobię ją w końcu!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - w szpitalu, gdzie urodziłam, jest taki doradca. Alutka pojawiła się na świecie późnym wieczorem a z rana (zaraz po obchodzie) już była dziewczyna. Na spokojnie podchodziła do każdej i poświęcała tyle czasu, ile trzeba było :) sprawdzała czy dzieciątko dobrze łapie pierś, pomogła dobrać najlepszą pozycję, nauczyła rozpoznawać kiedy dziecko łyka a kiedy tylko ciumka.
    Przychodziła codziennie. A do dziewczyny obok nawet częściej, bo ona miała problem z przystawieniem.

Lunka - mam nadzieję, że słowo pisane dotrze do tego Twojego męża. Bo o ile przy jednym dziecku jest dużo do roboty, tak przy dwójce to już w ogóle!

Karma - do grudnia już całkiem niedaleko :) wyjątkowe święta w tym roku będą u Was!

Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staś wczoraj stwierdził, że jest słoneczkiem! A kredki promyczkami :D i o to ekshibicjonistyczne zdjęcie mojego słoneczka :D
    Sanisszajning!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9f19e41.jpg
    Miłego i słonecznego dnia, uciekam upolować obiad!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 12:03

Karma88, Achia, Yoselyn82, Kaczorka, Rucola, malka, Luna1993, Patrycja20, Kotowa, JustynaG, Lena21, Jeżowa, Lunaris, Nadzieja22, olik321, Phnappy, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj szkoła rodzenia. Zapytam czy położna orientuje się w trójmiejskich szpitalach jak to wygląda :)

Ah wspaniałe są te nasze forumowe dzieci!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:06

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka piękne Tosia, super zdjecie wybralas na sciane :)

Minie a Stas tez przystojniaczek :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

A, Rucola, nie chce złowróżyć, ale mam przeczucie, że Lewek może się jednak ciut wcześniej pojawić.
    Wcześniej może, niech mnie weźmie z zaskoczenia, to się stresować nie zdążę :)

lamka, Karma88 lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie - faktycznie świeci jak słoneczko ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kończąc temat (dam Wam tylko znać czy coś jego móżdżek ogarnął) on się też rozleniwił, bo Tocha ma już ponad 3 lata, jest samodzielna i sama się ładnie bawi. Przecież o Zuze się staraliśmy prawie dwa lata, więc zdaje sobie sprawę jak to jest. Za wygodnie się u nas zrobiło ;) a o to, że dam mu odczuć na własnej skórze, jak mnie zdenerwował to już się Rucola nie martw, ja naprawdę czasami potrafię być okropna :)

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie obejrzałam story u Hanny - siostry Zosi Zborowskiej-i ona też o facetach! Że jej mąż poszedł spać a tu rzeczy do zrobienia.i nie wie czy go budzic i się awanturować czy co. Bo sama palcem dzieci sobie nie zrobiła (jaki tekst w ogóle :p) i ona też może iść i się położyć ale nie,sama zrobi bo dzieci nie zostawi głodnych czy brudnych.
    Jak widać- tacy są faceci! Wszędzie! Bo jej mąż to Brazylijczyk. I nie można ich wyręczać we wszystkim bo potem to my się zajedziemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:14

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) piękne dzieciaczki <3
    to i ja swoim się pochwalę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:49

Yoselyn82, Lena21, Kaczorka, Rucola, Achia, malka, Aga9090, JustynaG, Jeżowa, Lunaris, pilik, Nadzieja22, olik321, KateHawke, Emiilka, Flowwer lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś z rana kakao :D i jakże mądre przesłanie z kubka :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29587aed82c8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:33

Luna1993, Kaczorka, lamka, Lunaris, Bocianiątko, pilik, Nadzieja22, KateHawke, Karma88, Emiilka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W temacie facetów -to nie do końca tak, że wszyscy faceci tacy są. Tacy są ludzie! Po prostu jeśli ktoś nas wyręcza to my z tego korzystamy i się przyzwyczajamy. I to nie dotyczy tylko obowiązków domowych.
    Pamiętam jak koleżanka z pracy podwoziła innych pracowników, którzy nie mieli aut. No i któregoś razu poprosiła by wychodzili szybciej bo ona ma dziecko do odebrania a czeka pod firmą prawie 10 minut. No to ktoś się obraził, że nie muszą z nią jeździć jak ona im łaskę robi...

Dlatego, bez względu na to, czy to mężczyzna czy dziecko - trzeba rozdzielać obowiązki. Wiem, że to jest trudne. Bo jednak jak się jest w domu to się go ogarnie. Ugotuje obiad, posprząta... ale eMek pyta czy jest coś w czym może mi pomóc. Bywa też, że sam się bierze do roboty :) Zobaczymy jak to będzie, jak już Mała się pojawi.

Achia , byłam na spotkaniu z CDL i ona mówiła, że w Trójmiejskich szpitalach nie mamy co liczyć na wsparcie w kwestii laktacji. Ale na dobrą sprawę, jeśli będziesz mieć podstawową wiedzę (chociażby tu z forum)to sobie poradzisz :) Albo przynajmniej odsiejesz położne, które głupoty gadają.
    Ale na stronach każdy ze szpitali informuje, że oferuje wsparcie laktacyjne..

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ