Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Taaak! To właśnie to!
Olik Super, że wychodzicie!
Achia i Ty wczoraj mówiłaś, że źle wyglądasz? przecież brzusio wygląda fantastycznie! To musiała być wina ubrań albo lustraYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Achia bardzo fajny ten programik
ja jestem jednak technicznym dinozaurem i nie nadążam za współczesnościąnie przyszło mi do głowy żeby poszukać czegoś w sieci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Achia bardzo fajny ten programik
ja jestem jednak technicznym dinozaurem i nie nadążam za współczesnościąnie przyszło mi do głowy żeby poszukać czegoś w sieci.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JuicyB wrote:Kaczorka czy ja dobrze pamiętam, że masz krzesełko Ketera do karmienia? Możesz coś więcej napisać czy warto?
Dla mnie super. Stabilne, dobre do czyszczenia, nie brzydkietylko pasy są białe i się brudzą. Ale ja ich nie używam :p gdybym miała teraz kupować, to pewnie padło by na ten sam wybór
Ważne też było to, że można nóżki skrócić i przerobić na małe krzesełko - przedział wiekowy do 48mżJuicyB lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dla mnie super. Stabilne, dobre do czyszczenia, nie brzydkie
tylko pasy są białe i się brudzą. Ale ja ich nie używam :p gdybym miała teraz kupować, to pewnie padło by na ten sam wybór
Ważne też było to, że można nóżki skrócić i przerobić na małe krzesełko - przedział wiekowy do 48mż
dziękiKaczorka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które stosowały Tantum Rosa w szpitalu (pamiętam, że Bajka na pewno).
Jak sobie radziłyście z robieniem tego roztworu? Jak potem z tego korzystałyście?
W instrukcji jest, że musi być przegotowana ostudzona woda - 1 saszetka na 500ml i przed każdym użyciem trzeba przyrządzić nowy roztwór.
Czy używałyście Tantum Rosa do podmywania czy raczej przemywania ??91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna ja wprawdzie nie stosowałam, ale na sr mówiła nam położna, że wygodnie jest wlać ten roztwór do butelki ze spryskiwaczem i sobie psikac co jakiś czas. A z tym co chwile nowym roztworem to dziwne mi się wydaje.
Yosel u mnie co 3-4 tygodnie.
Achia napisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 12:42
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia i Lunaris macie piękne brzuszki
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny jak często mialyscie wizyty w 2 trymestrze?
Co cztery tygodnie + połówkowe
A tak ogólnie chciałam dodać, że nie wiem jak ogarnęłabym przygotowania do macierzyństwa bez tego forum! Codziennie dowiaduję się czegoś nowegojesteście wielkie
Olik bardzo się cieszę, że idziecie do domkupowodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 12:48
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Bo ja mialam co 2 tyg, teraz bede miała jeszcze jedna wizyte przed wyjazdem a potem moze sie skuszę zeby co 3 tygodnie mieć. Boje sie jakoś dluzej nie być u lekarza.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos ja mam tak co 4-3-2 tygodnie różnie w sumie, bo jeszcze przeplatały mi się usg połówkowe, do tego kontrola posiewu czy szyjki i zawsze robimy podgląd Małej.
Jakoś się źle dzisiaj czuję. Tak jakbym miała mieć za chwilę rewolucje żołądkowe, a nic się nie dzieje. Przespałam się z godzinkę i na chwilę pomogło.
Zaczęło się po tej owsiance po jakimś czasie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Olik cieszę sie ze do domku idziecie. W domu najlepiej
zdrówka dla was
olik321 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️