X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dziś u Was dzień sprzątania to i ja się wpisałam :)

Posprzątałam całe mieszkanie, łącznie z odkurzaniem i myciem podłóg, zrobiłam porządek w naszych ciuchach, zrobiłam obiad i w końcu mam czas żeby chwilę się poleniuchować.

W ogóle wymyśliłam że w sobotę idę z mężem na romantyczną kolację przy świecach.. może to i głupie ale myślę że po urodzeniu Ani takie okazje będą znacznie rzadsze i być może ta będzie ostatnia taka na spokojnie. On by mógł mnie zaprosić ale przecież facet to o tym nie pomyśl oi : p

Wszystkie Wasze dzieciaczki są piękne. Łezka się w oku kręci jakie to są kurczaczki słodkie ;D moje serce skradl totalnie Franio to się mogę przyznac. Też zapragnęłam synka oczywiście nie zamiast mojej córeczki tylko dodatkowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:10

Jeżowa, StaraczkaNika, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum polubiłam i za wysprzątanie mieszkania w 37 tygodniu ciąży i za pomysł romantycznej kolacji <3 ja też planuję z mężem coś specjalnego na początek października, masz rację, kto wie, kiedy będzie kolejna okazja "na spokojnie" :)

veritaserum lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście?:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7c4a0385709.png

KateHawke, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie wyprawkowym, moja (póki co otwarta) lista, może komuś coś pomoże :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a51c8f3e972c.jpg

Nie ma na niej gazików, podkładów dla mnie i do łóżka, ampułek z solą (to zaupię u siebie bo jest na miejscu, do tego taniej), i laktatora...

Jakby któraś widziała brak na liście jakiejś niezbędnej mi lub maluchowi rzeczy, to sugestie mile widziane :)

Nie umiem się zdecydowac na krem do pupy, mam na liście linomag bobo, linomag zielony, alantan... linomag czy alantan mogę też i do sutków chyba używać jak czytałam ? A niektóre babki używają tez zielonego linomagu na buzie dla malucha na mróz na wyjście..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mam ogromny problem w co się ubrać... Mam 3 sukienki takie zwykłe w których chodzę na okrągło. Ale na kolację to one się nid nadają , buty też ciężko. Zobaczę w ostateczności przygotuje coś w domu ekstra , kupię wino bezalkoholowe dla siebie i też będzie fajnie chociaż jednak wyjście byłoby o wiele lepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:05

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veri, sukienką się nie przejmuj - zrób fryzurę, makijaż, pazurki - będzie odświętnie i elegancko :) A w domu to się jeszcze nasiedzicie

veritaserum, Rucola lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, zawsze możesz zwykłą sukienkę czy dres brokatem obsypac i bach! Francja elegancja :)

lamka, veritaserum, summer86, Kotowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, do twoich wypowiedzi najbardziej brakuje mi emotki płaczącej ze śmiechu :D

Karma88, Achia, Kotowa, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :'D

Dziękuję, dziękuję - tak mi się skojarzyło z Sanki testowaniem/porodem jak debatowalysmy nad lookiem i fryzurą sylwestrową ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:27

Bocianiątko lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum... Ty się lepiej pomyśl co założysz pod sukienkę :D No wiesz... po romantycznej kolacji to można skończyć w łóżku :) Bo potem połóg czeka...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum ja proponuję pod sukienkę nic nie zakładać, bo przecież nawet mamaginekolog poleca chodzenie bez majtek jako element profilaktyki infekcji :-D

JustynaG, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do domu.Po wizycie:cukrami się nie przejmować,jest niewiele poza normą,na hemoglobinę dostałam szelazo,a z mniej dobrych wieści-ostatnie dni miałam przepełnione stresem,co zaskutkowało skurczami,skróceniem szyjki i jej rozmiękczeniem.Obecnie wynosi 3 cm,była o wiele dłuższa.Oszczędny tryb życia i do końca ciąży brać nospę i magnez.Postraszyła wcześniejszym porodem.20 września kolejna wizyta,gdzie pomierzymy malucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:49

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wpadam na chwilę z info że będę mieć do odsprzedania Dupka, Luteinę i Clexane.
    Nie wiem ile mi tego zostało, muszę sprawdzić przy wolnej chwili.
    Jeżeli któraś chciałaby odkupić to priv.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiałam się do koleżanki że ubiorę fikuśną bieliznę ale w każdej wyglądam jak szynka wciśnięta na siłę w siateczke. Bez bielizny będzie najlepiej ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:04

Amal, Aga9090, JustynaG, Achia, Patrycja20, Rucola, Minie Black, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, a butelki lovi medical+ ? ktoś coś ? Bo czytam dużo dobrych opinii, że maluszki wolą często ich smoczki niż tt (wiem wiem, ze każdy maluch ma swoje widzimisię, i nie raz trzeba kilka firm przerobic :) ) . Poza tym pasują do laktatora prolactis..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. olaboga, jutro 30 tydzień się zaczyna.....

admiralka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Śmiałam się do koleżanki że ubiorę fikuśną bieliznę ale w każdej wyglądam jak szynka wciśnięta na siłę w siateczke. Bez bielizny będzie najlepiej ;p

hahaha, oplułam monitor herbatą... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam pod gabinetem....

• Rucola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia kciuki!!!!! bardzo mocne, ale jestem przekonana, ze Kokosek ma się dobrze :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal alantan ma byc maść. Krem się ponoć nie nadaje...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 1612 1613 1614 1615 1616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ