Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę że dziś u Was dzień sprzątania to i ja się wpisałam
Posprzątałam całe mieszkanie, łącznie z odkurzaniem i myciem podłóg, zrobiłam porządek w naszych ciuchach, zrobiłam obiad i w końcu mam czas żeby chwilę się poleniuchować.
W ogóle wymyśliłam że w sobotę idę z mężem na romantyczną kolację przy świecach.. może to i głupie ale myślę że po urodzeniu Ani takie okazje będą znacznie rzadsze i być może ta będzie ostatnia taka na spokojnie. On by mógł mnie zaprosić ale przecież facet to o tym nie pomyśl oi : p
Wszystkie Wasze dzieciaczki są piękne. Łezka się w oku kręci jakie to są kurczaczki słodkiemoje serce skradl totalnie Franio to się mogę przyznac. Też zapragnęłam synka oczywiście nie zamiast mojej córeczki tylko dodatkowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:10
Jeżowa, StaraczkaNika, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
Veritaserum polubiłam i za wysprzątanie mieszkania w 37 tygodniu ciąży i za pomysł romantycznej kolacji
ja też planuję z mężem coś specjalnego na początek października, masz rację, kto wie, kiedy będzie kolejna okazja "na spokojnie"
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw temacie wyprawkowym, moja (póki co otwarta) lista, może komuś coś pomoże
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a51c8f3e972c.jpg
Nie ma na niej gazików, podkładów dla mnie i do łóżka, ampułek z solą (to zaupię u siebie bo jest na miejscu, do tego taniej), i laktatora...
Jakby któraś widziała brak na liście jakiejś niezbędnej mi lub maluchowi rzeczy, to sugestie mile widziane
Nie umiem się zdecydowac na krem do pupy, mam na liście linomag bobo, linomag zielony, alantan... linomag czy alantan mogę też i do sutków chyba używać jak czytałam ? A niektóre babki używają tez zielonego linomagu na buzie dla malucha na mróz na wyjście..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:04
-
nick nieaktualnyTylko mam ogromny problem w co się ubrać... Mam 3 sukienki takie zwykłe w których chodzę na okrągło. Ale na kolację to one się nid nadają , buty też ciężko. Zobaczę w ostateczności przygotuje coś w domu ekstra , kupię wino bezalkoholowe dla siebie i też będzie fajnie chociaż jednak wyjście byłoby o wiele lepsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:05
-
Veri, sukienką się nie przejmuj - zrób fryzurę, makijaż, pazurki - będzie odświętnie i elegancko
A w domu to się jeszcze nasiedzicie
veritaserum, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum... Ty się lepiej pomyśl co założysz pod sukienkę
No wiesz... po romantycznej kolacji to można skończyć w łóżku
Bo potem połóg czeka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotarłam do domu.Po wizycie:cukrami się nie przejmować,jest niewiele poza normą,na hemoglobinę dostałam szelazo,a z mniej dobrych wieści-ostatnie dni miałam przepełnione stresem,co zaskutkowało skurczami,skróceniem szyjki i jej rozmiękczeniem.Obecnie wynosi 3 cm,była o wiele dłuższa.Oszczędny tryb życia i do końca ciąży brać nospę i magnez.Postraszyła wcześniejszym porodem.20 września kolejna wizyta,gdzie pomierzymy malucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:49
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚmiałam się do koleżanki że ubiorę fikuśną bieliznę ale w każdej wyglądam jak szynka wciśnięta na siłę w siateczke. Bez bielizny będzie najlepiej ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:04
Amal, Aga9090, JustynaG, Achia, Patrycja20, Rucola, Minie Black, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, a butelki lovi medical+ ? ktoś coś ? Bo czytam dużo dobrych opinii, że maluszki wolą często ich smoczki niż tt (wiem wiem, ze każdy maluch ma swoje widzimisię, i nie raz trzeba kilka firm przerobic
) . Poza tym pasują do laktatora prolactis..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny