X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dziś u Was dzień sprzątania to i ja się wpisałam :)

Posprzątałam całe mieszkanie, łącznie z odkurzaniem i myciem podłóg, zrobiłam porządek w naszych ciuchach, zrobiłam obiad i w końcu mam czas żeby chwilę się poleniuchować.

W ogóle wymyśliłam że w sobotę idę z mężem na romantyczną kolację przy świecach.. może to i głupie ale myślę że po urodzeniu Ani takie okazje będą znacznie rzadsze i być może ta będzie ostatnia taka na spokojnie. On by mógł mnie zaprosić ale przecież facet to o tym nie pomyśl oi : p

Wszystkie Wasze dzieciaczki są piękne. Łezka się w oku kręci jakie to są kurczaczki słodkie ;D moje serce skradl totalnie Franio to się mogę przyznac. Też zapragnęłam synka oczywiście nie zamiast mojej córeczki tylko dodatkowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:10

Jeżowa, StaraczkaNika, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum polubiłam i za wysprzątanie mieszkania w 37 tygodniu ciąży i za pomysł romantycznej kolacji <3 ja też planuję z mężem coś specjalnego na początek października, masz rację, kto wie, kiedy będzie kolejna okazja "na spokojnie" :)

veritaserum lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście?:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7c4a0385709.png

KateHawke, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie wyprawkowym, moja (póki co otwarta) lista, może komuś coś pomoże :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a51c8f3e972c.jpg

Nie ma na niej gazików, podkładów dla mnie i do łóżka, ampułek z solą (to zaupię u siebie bo jest na miejscu, do tego taniej), i laktatora...

Jakby któraś widziała brak na liście jakiejś niezbędnej mi lub maluchowi rzeczy, to sugestie mile widziane :)

Nie umiem się zdecydowac na krem do pupy, mam na liście linomag bobo, linomag zielony, alantan... linomag czy alantan mogę też i do sutków chyba używać jak czytałam ? A niektóre babki używają tez zielonego linomagu na buzie dla malucha na mróz na wyjście..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mam ogromny problem w co się ubrać... Mam 3 sukienki takie zwykłe w których chodzę na okrągło. Ale na kolację to one się nid nadają , buty też ciężko. Zobaczę w ostateczności przygotuje coś w domu ekstra , kupię wino bezalkoholowe dla siebie i też będzie fajnie chociaż jednak wyjście byłoby o wiele lepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:05

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veri, sukienką się nie przejmuj - zrób fryzurę, makijaż, pazurki - będzie odświętnie i elegancko :) A w domu to się jeszcze nasiedzicie

veritaserum, Rucola lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, zawsze możesz zwykłą sukienkę czy dres brokatem obsypac i bach! Francja elegancja :)

lamka, veritaserum, summer86, Kotowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie, do twoich wypowiedzi najbardziej brakuje mi emotki płaczącej ze śmiechu :D

Karma88, Achia, Kotowa, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :'D

Dziękuję, dziękuję - tak mi się skojarzyło z Sanki testowaniem/porodem jak debatowalysmy nad lookiem i fryzurą sylwestrową ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:27

Bocianiątko lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum... Ty się lepiej pomyśl co założysz pod sukienkę :D No wiesz... po romantycznej kolacji to można skończyć w łóżku :) Bo potem połóg czeka...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum ja proponuję pod sukienkę nic nie zakładać, bo przecież nawet mamaginekolog poleca chodzenie bez majtek jako element profilaktyki infekcji :-D

JustynaG, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do domu.Po wizycie:cukrami się nie przejmować,jest niewiele poza normą,na hemoglobinę dostałam szelazo,a z mniej dobrych wieści-ostatnie dni miałam przepełnione stresem,co zaskutkowało skurczami,skróceniem szyjki i jej rozmiękczeniem.Obecnie wynosi 3 cm,była o wiele dłuższa.Oszczędny tryb życia i do końca ciąży brać nospę i magnez.Postraszyła wcześniejszym porodem.20 września kolejna wizyta,gdzie pomierzymy malucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:49

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wpadam na chwilę z info że będę mieć do odsprzedania Dupka, Luteinę i Clexane.
    Nie wiem ile mi tego zostało, muszę sprawdzić przy wolnej chwili.
    Jeżeli któraś chciałaby odkupić to priv.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiałam się do koleżanki że ubiorę fikuśną bieliznę ale w każdej wyglądam jak szynka wciśnięta na siłę w siateczke. Bez bielizny będzie najlepiej ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 18:04

Amal, Aga9090, JustynaG, Achia, Patrycja20, Rucola, Minie Black, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, a butelki lovi medical+ ? ktoś coś ? Bo czytam dużo dobrych opinii, że maluszki wolą często ich smoczki niż tt (wiem wiem, ze każdy maluch ma swoje widzimisię, i nie raz trzeba kilka firm przerobic :) ) . Poza tym pasują do laktatora prolactis..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. olaboga, jutro 30 tydzień się zaczyna.....

admiralka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Śmiałam się do koleżanki że ubiorę fikuśną bieliznę ale w każdej wyglądam jak szynka wciśnięta na siłę w siateczke. Bez bielizny będzie najlepiej ;p

hahaha, oplułam monitor herbatą... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam pod gabinetem....

• Rucola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia kciuki!!!!! bardzo mocne, ale jestem przekonana, ze Kokosek ma się dobrze :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal alantan ma byc maść. Krem się ponoć nie nadaje...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 1612 1613 1614 1615 1616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ