Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTen lekarz jest super
szyjka zamknięta, trzyma 4cm, spojenie ok, wg niego mogę skakać i pływać
lutuine odstawiamy. Chyba że zauważe że po aktywności spojenie mi dokucza, to wtedy odpocząć. Mam skierowania na badania, na glukozę, na USG 3 trymestru też(zobaczę czy zrobię w Luxmedzie czy jednak poza). Mój kokosek ma się dobrze, kopał, ziewał, ma 555 g
pokazał nam Go w 3D,a kolejna wizyta za 4 tyg
tylko do poznania tak mówił że niby mogę jechać ale woli na następnej wizycie sprawdzić i wtedy wyrazić zgodę, ale wtedy mąż już będzie po urlopie... wiec nie wiem co zrobimy.Generalnie jestem i zadowolona i wieści dobre
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4424dddc0386.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:14
Rucola, Karma88, malka, Patrycja20, JustynaG, Minie Black, lamka, summer86, veritaserum, KateHawke, moniśka..., Kaczorka, Jeżowa, Yoselyn82, golonat, Phnappy, pilik, Kotowa, Luna1993, Nadzieja22, Lunaris, Aga9090, 91Ewela09, Siwulec, ibishka, Amal, Sanka, Emiilka, Sarna84, Lusesita, Lena21, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Rucola myslisz, ze dotrzymasz?
Mój emek się śmieje, ze jak podczas porodu będa kazac mi przeć, to będę wszystko wstrzymywać i krzyczeć "zostawcie Go!!! On jest tylko mój"!!!Patrycja20, Bajkaaa, lamka, Achia, Karma88, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia, jeśli masz ochotę i chęci to jeźdźcie do tego Poznania.
Zrobicie sobie jakąś przerwę na trasie i będzie ok!
My w niedzielę wybieramy się na koncerty Lata z Radiem. I już z eMkiem tłumaczyliśmy Malej, że jak chce iść na koncert to musi być w brzuszku bo jak wyjdzie to dostanie karę i z koncertu niciZobaczymy czy posłucha.
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Justyna a kto gra?może też pójdziemy
Brodka, Kortez, Coma, Fisz Emade Tworzywo, Krzysztof Zalewski, Organek no i ktoś na Wielki Finał (jeszcze jest to niespodzianka).lamka, Bajkaaa, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u nas wszystko super! Mały waży 2350 gram, szyjka zamknięta ok 4 cm (!). Dziękuje za kciuki!!!
Achia, JustynaG, Minie Black, KateHawke, lamka, Kaczorka, Yoselyn82, Jeżowa, Rucola, veritaserum, Bocianiątko, Bajkaaa, Patrycja20, Phnappy, pilik, Kotowa, Izape_91, malka, Anna Stesia, StaraczkaNika, Karma88, Nadzieja22, Lunaris, Aga9090, 91Ewela09, Siwulec, ibishka, Amal, Sarna84, olik321, Lusesita, Lena21, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaa co Ty? Idę!! Zalewski moja miłość :p muszę sprawdzić rozpiskę i gdzie to będzie:)
Ps. Ile przybiera teraz dziecko?Nam wyszło 100g przez 2 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:40
JustynaG, lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Brodka, Kortez, Coma, Fisz Emade Tworzywo, Krzysztof Zalewski, Organek no i ktoś na Wielki Finał (jeszcze jest to niespodzianka).
widziałam wydarzenie na fb i najchętniej bym się spakowala i przyjechała, ale z Wrocławia trochę daleko... -
blue00 wrote:Dotarłam do domu.Po wizycie:cukrami się nie przejmować,jest niewiele poza normą,na hemoglobinę dostałam szelazo,a z mniej dobrych wieści-ostatnie dni miałam przepełnione stresem,co zaskutkowało skurczami,skróceniem szyjki i jej rozmiękczeniem.Obecnie wynosi 3 cm,była o wiele dłuższa.Oszczędny tryb życia i do końca ciąży brać nospę i magnez.Postraszyła wcześniejszym porodem.20 września kolejna wizyta,gdzie pomierzymy malucha.
-
nick nieaktualnyDla mnie Zalewski i COMA
strasznie fajną ekipę dobrali.
Achia, Emilka gratulacje wspaniałych wizyt
Blue oszczędzaj się i szyjka jeszcze potrzyma.
My dzisiaj robimy sobie kino domowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:56
Achia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia jaki piękny kostek, cieszę sie ze wszystko u was dobrze, oby tak dalej
Emilka cieszę sie ze maluszek Ladnie rośnie i ze jest wszystko dobrze, a maluszek juz nie taki malutki jestEmiilka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia, Emilka - super wieści z wizyt!
Blue - teraz na spokojnie i będzie dobrze
Co do śpiewania - Alutka uwielbiała "Hu hu ha, nasza zima zła!" Zaciesz miała ogromny
Teraz hitem jest reklama Play z Margaret - dupeczka idzie w ruchBajkaaa, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość