Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Justyna kciuki zaciśnięte. Oby szybko poszło
Aksamitna jak miło że się pokazałaś. Czekamy tu na Ciebie.
Luna odpoczywaj ile wlezie. Niech Zuzia jeszcze posiedzi w brzuchu.
Gratuluję udanych wizyt.
Przepraszam ze nie odniosę się do każdej.
Prosimy o kciuki. Zaraz jadę z mała na pobranie krwi.Kaczorka, KateHawke, Emiilka, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka moze tym razem będzie zupełnie inaczej!!! Moje na razie też nie ogarniają, trochę urosły, brodawki sciemniały i tyle. Zadnej siary czy inncyh wycieków, ale jestem dobrej myśli.
Bawełniaki zakupiłam, water wipes zakupione do szpitala, w domu już będa waciki z wodąKupiłam jeszcze w smyku taką szmatkę sensoryczną, niech już sobie czeka
zastanawiam się cały czas nad tymi okładami.... z jednej strony nie chcę kupowac na zapas a z drugiej chce być dobrze zabezpieczona#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hmm, Rucola, moja bratowa używała takich kompresów ciepło-zimno, że można i schłodzić i podgrzać i była zadowolona, wiem, że jej siostra także to stosowała i przynosiło ulgę. Ale wiadomo na własnej skórze jeszcze nie testowałam
-
Lusesita - ściskam kciuki
Moje dzieci wróciły z obozu, syn musi zrzucić Ok 5kg do 19 października wiec koniec laby wakacyjnej i rozkoszy slodyczowej, wracamy do zdrowego i wartościowego jedzienia. Ciesze się bo i ja na tym skorzystam dzięki niemu
Przedstawiam nasze drugie śniadanie (banan, płatki owsiane, jeżyny i mleko) PYCHOTA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d40f2db5821d.jpgKarma88, Rucola, Kaczorka, pilik, Jeżowa, Patrycja20, Luna1993, KateHawke, summer86, olik321, Aga9090, Emiilka, Nadzieja22, Lena21, Yoselyn82, Lunaris, admiralka, malka lubią tę wiadomość
-
Dobra Dziewczyny, czytam, ze te kompresy zelowe podgrzewa się w mikrofalówce. Nie mam mikrofalówki i na 100% nie kupię więc po temacie. Jakoś sobie poradzimy bez nich
Może też mam pancerne cycki jak KaczorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 11:41
Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJa jestem po ktg. O ile tętno Ani w porządku tak moja macica jest bardzo leniwa. Zapisał się jeden dosłownie skurcz na poziomie 40 : ) ogólnie jest okej.
Rucola, Siwulec, Achia, KateHawke, summer86, Aga9090, Lusesita, Emiilka, Nadzieja22, Lena21, Lunaris, admiralka lubią tę wiadomość
-
A słyszałyście o masowaniu piersi wibratorem
Podobno zbawienne przy zastojach!
https://www.google.pl/amp/s/www.mirror.co.uk/lifestyle/family/mum-uses-vibrator-help-breastfeeding-11318036.amp?source=images
Są takie profesjonalne breast massagers nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:00
Rucola, Achia, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Rucola jak chcesz być zabezpieczona to polecam kupić kapustę, wyciąć kilka kółek (ja wycinała takie mniej więcej jak wkładki laktacyjne, trochę większe) i dać do zamrazarki w woreczkach. Jak co się dzieje, przynajmniej u mnie, to używam zimnych okładów, na ciepło starcza prysznic ciepły
Ja jeszcze polecam kupić i mieć do szpitala żel dezynfekujący do rąk. Skarb matki ma bardzo fajny z dobrym składem i delikatnym zapachem.
Szczotkę do włosów mam z tt i jest super.
Aksamitna cudownie że wracasz, będziemy ściskać za transfer!
Veritaserum ja do 40tc ani razu nie miałam ani pół skurczu na ktg więc i tak chociaż ra drgnęła :p
Lena Franus jest cudowny!! I masz całkowitą racje, kiedy budzisz się nad ranem po półgodzinnej drzemce (i pięciu innych pobudkach przez noc), nie wiesz jak się nazywasz i marzyć o śnie, ale wita Cię taki uśmiech, to dostajesz poweraaż muszę na chwile wrzucić też mojego małego porannego kopniaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fe430a34db1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 11:50
Kaczorka, Rucola, lamka, Achia, Siwulec, Patrycja20, Luna1993, KateHawke, Jeżowa, olik321, Aga9090, Lusesita, Karma88, Emiilka, Nadzieja22, Lena21, Yoselyn82, Lunaris, admiralka, JuicyB, Sarna84, Sanka, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka szalejesz na Ali
oglądałam te staniki, fajnie się prezentuja ale mi już nie zdążą dojść. Za to mam medelę, w dopasowanym rozmiarze
Kompresy odpuszczam, własnie rozmawiałam z położnąlamka, pilik lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Pilik Ninka rozbraja mnie za każdym razem, na każdym zdjęciu ma taki błysk w oku, że podejrzewam ze będzie baaardzo ruchliwym i rezolutnym dzieckiem, ku Waszej radości, tudzież momentami rozpaczy
pilik lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola szaleję, szaleję. Nakupowałam tyle rzeczy, że prawie mam wyrzuty sumienia. Ale postanowiłam wypróbować ten laktator, teraz jest za 78zł na dwie piersi z dwiema butelkami i właśnie z tymi kompresami, więc warto sprawdzić.
Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
A na mnie w paczkomacie czekają koszule z Dolce Sonno, jaram się, jakby suknie balowe przyszły
Rucola, pilik, lamka, Achia, veritaserum, Emiilka, Nadzieja22, Lena21, Lusesita, Lunaris, admiralka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Rucola szaleję, szaleję. Nakupowałam tyle rzeczy, że prawie mam wyrzuty sumienia. Ale postanowiłam wypróbować ten laktator, teraz jest za 78zł na dwie piersi z dwiema butelkami i właśnie z tymi kompresami, więc warto sprawdzić.
Dobrze Cię określiłam? Ktoś kto testuje to tester czy to co testowane to tester
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:00
lamka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021