Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Kaczorka, to ja Wam polecam taki hit jesienny:
https://youtu.be/lRiP4a3IyKg
Będę musiała na kompie posłuchać, bo coś mi dźwięki w tel szwankują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem za łazankami
Rucola wiesz, że mam dokładnie to samo? Nie mam ani jednej pary bawełnianych figw ogóle fig mam może z dwie pary, ale z koronki, reszta stringi.
na po porodzie sobie kupię najtańszy wielopak, bo i tak w późniejszym czasie tego nie wykorzystam.
Minie Black, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra - będą łazanki
Kaczorka - zacne siniaki, proponuję jeszcze przejść się do mopsu, anoz zapomogi jeszcze dadzą
Co do gatek ja miałam takie ala bokserki bawełniane i używałam je już kolejnego dnia po cc zamiast tych siateczkiwych - o niebo lepiej trzymały!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/277b271d27d0.pngLena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
OMG Kaczorka! kup sobie maść z kasztanowca na siniaki!
ŁAZANKI !!!ale bym zjadła!
Amsamitna ja nie pomogę bo się kompletnie nie orientuje w temacie. -
nick nieaktualnyDzień dobry za mną ciężka noc
dopiero nad ranem trochę odespałam
Aksamitna wczoraj o Tobie myślalam, co u Ciebie. Tak bardzo się cieszę że jesteś
Justyna trzymam kciuki z całej siły, żeby to było dzisiaj, szybko i w miarę bezboleśniejak tylko będziesz miała siły to dawaj znać jak się czujesz :* emek jest z Tobą ? Czekamy kochana
Śnił mi się poród, inkubatory itp. Brała może któraś z Was ten Scopolan? Skurcze jak były tak są, ale to dopiero dwie tabletki wzięłam. Boje się strasznie, szczególnie że u Was rozkręcał się poród po paru godzinach z takiego rozwarcia jakie ja mam. jak do poniedziałku nie ustaną te skurcze to się kładę do szpitala dla swojego spokoju, bo zwariuje tak czekając na poród, który może nadejść za parę godzin albo parę tygodni. Mam jednak nadzieję, że ten lek zadziała. A w głowie też mi dudni to bardzo nietrafione określenie -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:15
Jeżowa, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę że ten post Amal bardzo Was poruszył i o ile na dobór słownictwa nic nie poradzę, to może Was pocieszę że zawał łożyska to jest prawie zawsze następstwo nadciśnienia. Jeśli macie ciśnienie w normie, to wszystko jest w porządku. Ja mam niby duże ryzyko eklampsji i nadciśnienia ze wzgledu na PCOS i nadkrzepliwość, dlatego kontroluję się ciśnieniomierzem i odkąd wyeliminowałam kawę i większość soli mam bardzo ładne. Sporo się już na ten temat naczytała. Ja jestem pewna, że żadnej z nas taka tragedia nie spotka - chyba jeszcze zadna nie narzekała na wysokie ciśnienie? Ciśnienie jest tu bardzo wiarygodnym wskaźnikiem. Jak ktoś jeszcze ma stwierdzone wysokie ryzyko preeklampsji to polecam kupić ciśnieniomierz, zmienić parę rzeczy w diecie - to daje ďużo spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:30
Emiilka, Rucola, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Chciałabym lubić sexy bieliznę, jakkolwiek dziwnie to nie brzmi
ale ja naprawdę najlepiej czuję się w zwykłych bawełnianych gatkach, zazwyczaj po prostu całych czarnych i tyle... Mam kilka par bardziej fikuśnych (w mojej opinii) i noszę je "od święta"
a stringi to ja je wiem - albo nigdy nie trafiłam na wygodne, albo po prostu nie są dla mnie
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam dziewczyny, nie chciałam nikogo urazić.. Po prostu byłam w takim szoku po tym co czytałam że nawet nie pomyślałam nad tym określenie, ot tak palnelam na szybko, bo nie mogłam ogarnąć jak tak może się dziać tuż tuż przed rozwiązaniem...
Nie myślcie o mnie źleibishka lubi tę wiadomość
-
Olik na zapracia któraś z dziewczyn pisała o czopkach glicerynowych. A ja wyczytałam ostatnio o laximama proszek z blonnikiem nie używałam ale ma dobre opinie.
Na sutki zapisałam sobie również aby smarować własnym mlekiem.
Justyna trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród .
Aksamitna ja bardzo często myślę o Tobie.
Fajnie ze jesteś tu z nami a już niedługo zostaniesz ma dłużej.
Wszystkie wasze rady dziewczyny kopiuje i zapisuje .
Kurde juz tyle dzięki wam wiem.
A ciągle mnie zaskakujecie.
Dziewczyny piękne macie brzuszki . U mnie ledwo co widać . Zaczynam się martwić ze mój chłopczyk bd mini człowiekiem i codziennie myślę o tym ile waży.
JustynaG lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Bobisia nie masz czym się martwić ostatnio był poruszany temat wielkości brzucha a wagi bobasa .
Ja w pierwszej ciąży tez bardzo bardzo długo nie miałam brzuszka a teraz ? Czuje się jak wielorybek)
Dzisiejsza jahttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c45d3d83afa.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:49
Emiilka, Nadzieja22, Aga9090, Lena21, lamka, Lusesita, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aksamitna bardzo się cieszę że przed tobą już niedługo crio. Będę mocno zaciskać kciuki za Was!
Justyna powodzenia i szybkiego porodu! Czekamy na Was
Lena dziękuję za weryfikację tych rzeczy. Wiem teraz co jeszcze dokupić :*
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna będę trzymać kciuki z całych sił. Miejsce na Ciebie cały czas tu czeka! Zaraz do nas dołączysz
Minie ja bym chyba wolała bigos
Olik ja miałam na sutki maść z MultiMam bez zmywania. Smarowałam nią sutki od porodu, tak profilaktycznie i w sumie oprócz podrażnienia, które utrzymywało się około 2tygodni nic się nie działo. Bolały mnie tylko w momencie przysysania, podczas karmienia już nie, albo jak coś się o nie ocierało. A z zaparciami nie pomogę.