X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, że jak mnie teściowa dziś zobaczy, to pomyśli, że jej syn mnie bije? :p

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28c9b2fafd38.jpg

Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie łazanki <3 i dzięki za pomysł na obiad :)

Minie Black, Bajkaaa lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Kaczorka, to ja Wam polecam taki hit jesienny:
    https://youtu.be/lRiP4a3IyKg

Będę musiała na kompie posłuchać, bo coś mi dźwięki w tel szwankują ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie łazanki ! Robiłam 3 dni temu i sie nawpierniczalam aż miło.

Minie Black lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za łazankami :-)

Rucola wiesz, że mam dokładnie to samo? Nie mam ani jednej pary bawełnianych fig :-P w ogóle fig mam może z dwie pary, ale z koronki, reszta stringi. :-D na po porodzie sobie kupię najtańszy wielopak, bo i tak w późniejszym czasie tego nie wykorzystam.

Minie Black, Rucola lubią tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wooooow nie źle :D

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra - będą łazanki :D

Kaczorka - zacne siniaki, proponuję jeszcze przejść się do mopsu, anoz zapomogi jeszcze dadzą :D

Co do gatek ja miałam takie ala bokserki bawełniane i używałam je już kolejnego dnia po cc zamiast tych siateczkiwych - o niebo lepiej trzymały!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/277b271d27d0.png

Lena21, Rucola lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG Kaczorka! kup sobie maść z kasztanowca na siniaki!

ŁAZANKI !!! <3 ale bym zjadła!

Amsamitna ja nie pomogę bo się kompletnie nie orientuje w temacie.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry za mną ciężka noc :( dopiero nad ranem trochę odespałam

Aksamitna wczoraj o Tobie myślalam, co u Ciebie. Tak bardzo się cieszę że jesteś <3

Justyna trzymam kciuki z całej siły, żeby to było dzisiaj, szybko i w miarę bezboleśnie :) jak tylko będziesz miała siły to dawaj znać jak się czujesz :* emek jest z Tobą ? Czekamy kochana <3

Śnił mi się poród, inkubatory itp. Brała może któraś z Was ten Scopolan? Skurcze jak były tak są, ale to dopiero dwie tabletki wzięłam. Boje się strasznie, szczególnie że u Was rozkręcał się poród po paru godzinach z takiego rozwarcia jakie ja mam. jak do poniedziałku nie ustaną te skurcze to się kładę do szpitala dla swojego spokoju, bo zwariuje tak czekając na poród, który może nadejść za parę godzin albo parę tygodni. Mam jednak nadzieję, że ten lek zadziała. A w głowie też mi dudni to bardzo nietrafione określenie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto jak mi idą poszukiwania lampki nocnej :-D <3
    http://s.aliexpress.com/ENVfuUfe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:15

Jeżowa, Rucola, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie majty. Muszę sobie zamówić przez internet. Macie jakieś godne polecenia, które się będą dobrze tyłka trzymać?

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że ten post Amal bardzo Was poruszył i o ile na dobór słownictwa nic nie poradzę, to może Was pocieszę że zawał łożyska to jest prawie zawsze następstwo nadciśnienia. Jeśli macie ciśnienie w normie, to wszystko jest w porządku. Ja mam niby duże ryzyko eklampsji i nadciśnienia ze wzgledu na PCOS i nadkrzepliwość, dlatego kontroluję się ciśnieniomierzem i odkąd wyeliminowałam kawę i większość soli mam bardzo ładne. Sporo się już na ten temat naczytała. Ja jestem pewna, że żadnej z nas taka tragedia nie spotka - chyba jeszcze zadna nie narzekała na wysokie ciśnienie? Ciśnienie jest tu bardzo wiarygodnym wskaźnikiem. Jak ktoś jeszcze ma stwierdzone wysokie ryzyko preeklampsji to polecam kupić ciśnieniomierz, zmienić parę rzeczy w diecie - to daje ďużo spokoju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:30

Emiilka, Rucola, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym lubić sexy bieliznę, jakkolwiek dziwnie to nie brzmi :D ale ja naprawdę najlepiej czuję się w zwykłych bawełnianych gatkach, zazwyczaj po prostu całych czarnych i tyle... Mam kilka par bardziej fikuśnych (w mojej opinii) i noszę je "od święta" :D a stringi to ja je wiem - albo nigdy nie trafiłam na wygodne, albo po prostu nie są dla mnie :(

Lunaris lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny, nie chciałam nikogo urazić.. Po prostu byłam w takim szoku po tym co czytałam że nawet nie pomyślałam nad tym określenie, ot tak palnelam na szybko, bo nie mogłam ogarnąć jak tak może się dziać tuż tuż przed rozwiązaniem...

Nie myślcie o mnie źle :)

ibishka lubi tę wiadomość

• Bobisia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik na zapracia któraś z dziewczyn pisała o czopkach glicerynowych. A ja wyczytałam ostatnio o laximama proszek z blonnikiem nie używałam ale ma dobre opinie.
    Na sutki zapisałam sobie również aby smarować własnym mlekiem.

Justyna trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród .

Aksamitna ja bardzo często myślę o Tobie.
    Fajnie ze jesteś tu z nami a już niedługo zostaniesz ma dłużej.

Wszystkie wasze rady dziewczyny kopiuje i zapisuje .
    Kurde juz tyle dzięki wam wiem.
    A ciągle mnie zaskakujecie.

Dziewczyny piękne macie brzuszki . U mnie ledwo co widać . Zaczynam się martwić ze mój chłopczyk bd mini człowiekiem i codziennie myślę o tym ile waży.

JustynaG lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]nzjddqk300ej2dix.png[/link]
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobisia nie masz czym się martwić ostatnio był poruszany temat wielkości brzucha a wagi bobasa .
    Ja w pierwszej ciąży tez bardzo bardzo długo nie miałam brzuszka a teraz ? Czuje się jak wielorybek :))

Dzisiejsza ja :D https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c45d3d83afa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:49

Emiilka, Nadzieja22, Aga9090, Lena21, lamka, Lusesita, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3

Aksamitna bardzo się cieszę że przed tobą już niedługo crio. Będę mocno zaciskać kciuki za Was! <3

Justyna powodzenia i szybkiego porodu! Czekamy na Was :)

Lena dziękuję za weryfikację tych rzeczy. Wiem teraz co jeszcze dokupić :* :)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - u mnie też tylko bawełniane gatki :p

Laximama - miałam i nie polecam. Nic to nie dało. Ot taki zwykły "kisielek" za większą kasę.
    Za to kolejny raz mogę polecić ziołowe tabletki Boldaloin. Delikatne i skuteczne.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna mocne kciuki ❤️❤️

• malka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna będę trzymać kciuki z całych sił. Miejsce na Ciebie cały czas tu czeka! Zaraz do nas dołączysz :D :)

Minie ja bym chyba wolała bigos ;)

Olik ja miałam na sutki maść z MultiMam bez zmywania. Smarowałam nią sutki od porodu, tak profilaktycznie i w sumie oprócz podrażnienia, które utrzymywało się około 2tygodni nic się nie działo. Bolały mnie tylko w momencie przysysania, podczas karmienia już nie, albo jak coś się o nie ocierało. A z zaparciami nie pomogę.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
‹‹ 1619 1620 1621 1622 1623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ