Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:Achia, myslisz ze moja malenka zechce wyjsc w te burze?
Cały Gdańsk ma burzę, tylko nie moja sucha ba wiór działka
A jak się Twoja mała dziś przy burzy urodzi, to będziemy ją nazywać pieszczotliwie DaenerysRucola, Jeżowa, veritaserum, Emiilka, Nadzieja22, malka, KateHawke, Aga9090, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam że przez to co sie stalo mam wrażenie że moje wszystkie emocje wyblakly. Do dziewczyn na cmentarz chodzę bardzo rzadko, nie jestem w stanie tam być dluzej niż 2,3 min. Mam i to wyrzuty sumienia, ale nie planuje nic zmieniać w tym temacie. Z tego co mówiła gin to mamy 3 bardzo ładne 3dniowe mrozaki. Powinno się udać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitnaa wrote:Powiem wam że przez to co sie stalo mam wrażenie że moje wszystkie emocje wyblakly. Do dziewczyn na cmentarz chodzę bardzo rzadko, nie jestem w stanie tam być dluzej niż 2,3 min. Mam i to wyrzuty sumienia, ale nie planuje nic zmieniać w tym temacie. Z tego co mówiła gin to mamy 3 bardzo ładne 3dniowe mrozaki. Powinno się udać
Aksamitna jesteś dla mnie najdzuelniejszą z mam, wiele razy o Tobie myślałam i nie miej wyrzutów sumienia, bo stoczyłaś ogromną walkę a teraz Twoja psychika musi sobie z tym radzić i może wybrała właśnie taki sposób. Bardzo się cieszę, że do nas wracasz -
Aksamitna!!! Cudownie że wracasz. Teraz skupiamy się na przyszłości, pozytywnej!!! Bardzo oczekujemy Twojego Maluszka który przysłoni Ci wszystkie dotychczasowe cierpienia :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aksamitna, trzeba przetrwać, jakoś iść do przodu i ratować co się da. Dobrze że wracasz po mrozaczki - kciuki za udany transfer. Teraz już musi być wszystko dobrze!
-
nick nieaktualnyJezu, miałam tyle do napisania po ostatnich waszych nocnych i późno wieczornych postach (i dobrych rzeczy i brzydkich), a of mnie wylogowalo i nie mogłam hasła znaleźć. Uznam to jako znak od jednorożca i napisze tylko to, co dobre.
Justyna! Wszystkie kciuki za pokład, oby poszło gładko, względnie miło i przyjemnie! Wszystkie wyczekujemy kolejnego forumowych dzieciątka!
Olik, bardzo się cieszę, że M się spisał, niby mały i infantylny gest, a ujmujacy emocje na lata!
Dobrze ze jesteście już w domu, teraz najlepsze przed wami - czas zapoznania się ze sobą i nauki wspolistnienia! Wykorzystajcie ten czas jak najlepiej, my tu na Ciebie zaczekamy
(żeby nie naruszyć atmosfery rozczulania się nad słodkim Marcelem i wasza miłością, piszę w nawiasie, na pewno masz w domu sól fizjologiczna - to taka mini lewicowa jak sobie dobrze zaaplikujesz, z doświadczenia dwukrotnego powiem - u Stasia działala)
Aksamitna, ostatnio o Tobie myślałam, emocjami się "nie przejmuj", to były ciężkie przeżycia dla was i na pewno w dalszym ciągu takie są, ale musimy żyć, i walczyć - jeśli tłumienie ich pomaga, niech tak będzie! Pamiętaj, że dla nas jesteś najsilniejsza na świecie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 08:04
olik321 lubi tę wiadomość
-
Achia special for U komentarz do listy:
1 dr Browns butelka - używałam, nie wiem czy działa bo F nie miał kolek, ale ogólnie lubił z niej pić
2 aspirator baby ono - kosztuje grosze, można go rozebrać i umyć, używałam kilka razy -Ok
3 nożyczki canpol - te które tu kupiłam były beznadziejne ( z plastikowym uchwytem) dokupiłam drugie tez canpol ale całe złote i są super
4 canpol szczotka do butelek - używałam, ok
5 patyczki do uszu - ok, jeszcze kilka mam wiec taki zapas spokojnie wystarczy na początek
6 termometr używamy do kąpieli
7 linomag zielony - super, bardzo polecam
8 katarek - na szczęście jeszcze nie używałam
9 water wipes - są super, bardzo fajnie się sprawdzają, ale są moim zdanie za drogie jak na ilość jaką się zużywana codzień używamy zielonych baby dream z rossmana i tez są ok, albo wacikow z woda w domu. Jednak mimo wszystko nie żałuję, na początek można zainwestować w delikatną pupkę
10,11 pieluszki bambusowe - uwielbiam je mimo, że triche się w praniu „skulkowaly”, ale nadal są milutkie i często używamy
12femaltiker - używałam, u mnie działa
13 octenisept - super na bliznę po cc i pępek u maluszka
14 wit D z pompką juvit - super, bardzo dobrze się aplikuje na policzek od środka żeby dzuecko się nie zakrztusiło. Miałam tez te rybki i są fatalne - nie dość że ciężko ją podać ( moja położna kazała to wyciskać na łyżeczkę, bo misia kilka przypadków że one wpadły do buzi) to jeszcze mają okropny zapach rybi którego nie można się pozbyć
15 biały jeleń płyn - używałam do mycia w szpitalu i w domu
16 podkłady poporodowe - używałam nawet kilka dni
17 olejuszka na ciemieniuche - używałam dopiero raz, ale sprawdziła się naprawdę super, po jednym czesaniu wszystko pięknie zeszło i póki co nie wróciło
18 baby sanft oliwka hipp - częściej używam dla siebie niż dla maluszka, ale była polecana przez srokao
19 lullalove pieluszka z mr b- mały ją uwielbiał i patrzył na nią godzinamiale ona jest tez w zestawie do szczotki do włosów z lullalove jeśli ktoś kupuje - my mamy dwie
20 smoczek z tt - mój synek używa od pierwszego dnia w Zabrzu dostał i muszę przyznać, że nie wiem jak się żyje bez smoczka - choć byłam bardzo anty nastawiona i mówiłam, że nie dam absolutnie do 6 tygodnia
21 bephanten - super się sprawdza kiedy pojawi się zaczerwienienie - tylko wtedy używamy
22 duże płatki kosmetyczne kindi - kupiłabym więcej, bo często ich używamy przy kąpieli do przemywania pupki
23 szczotka lullalove - jw - bardzo dobrze wykonana, miękka
26 pieluchy weber LUX polecam - mimo ciągłego użytkowania i prania są nadal jak nowe
27 olej z migdałów - zuzylam już prawie cały, na mój brzuch, na Frania pupkę - polecam
28 akuku wkładki - już była o nich dyskusja , mi pasują kupiłabym więcej
Oczywiście kupowałam jeszcze pare rzeczy na miejscu i w Rossmanie, ale może jeszcze będzie okazja napisać
Mam nadzieje że komuś się moje wypociny przydadzą
Minie Black, lamka, StaraczkaNika, Rucola, veritaserum, Emiilka, Jeżowa, KateHawke, Achia lubią tę wiadomość
-
Mam jeszcze taką listę co pakowałam do torby do szpitala
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3753ff025a36.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34d37ec09e8e.png
Wprawdzie ze względu na wszystkie emocje średnio pamietam co mi było potrzebne, ale tak byłam spakowanaEmiilka, Rucola, KateHawke, Achia lubią tę wiadomość
-
Lenka ekstra, szybko skonsultowałam i mam wszystko .......poza majtkami bawełnianymi!!!!
Nawet na to nie wpadłam a najśmieszniejsze jest to, ze ja w zasadzie nie mam takich, tylko sexy bielizna:P takze zaraz zakurzam do sklepu po coś delikatnego i przewiewnego na tyłek
Wstyd się przeznac ale całą ciąże przechodziłam w stringach..... Szczęśliwie bez infekcji i podrażnień.lamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aksamitna - czekamy na Ciebie i okruszka
teraz juz musi być dobrze!
Dziecko mi się zepsuło.. Nie chce jeść nic z tego co jej daję. Za to jak ja coś jem, to wręcz wchodzi mi do talerza.
Dzisiaj musiałam jej śpiewać wczoraj wspomnianą piosenkę "nasza zima zła", żeby chociaż trochę kaszy zjadła. -
Achia -ja myślę że to był taniec deszczu
mała szamanka będzie
Aksamitna super że wracacie po mrozaczkijesteś dla mnie jedną z największych fajterek tu na forum! Będę mocno kibicować!
U nas dziś od 5 rano ból brzucha u Frankatakże wolne od przedszkola. Jedziemy zatem na działkę, będę Was nadrabiać wieczorem.
Miłego dnia Mamuśki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna mocne kciuki!! Powodzenia, trzymaj sie!
za szybkie plum
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️