Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna powodzenia! Oby wszystko poszło jak najszybciej. No i nici z Lata z Radiem, córcia nie posłuchała
trzymam kciuki z całych sił
Przysięgam, że całą noc w głowie dudniło mi "trupek", oczywiście zaczęłam sobie wyobrażać najgorsze, a Mała jak na złość spokojna, dopiero teraz się rozbrykała. Takie bezuczuciowe określenie na wyczekiwane i kochane z całych sił dziecko, które umarło jest nietaktowne i doprawdy dziwi jego użycie z ust kobiety w ciąży.
Olik ja tylko teoretycznie oczywiście dumam, ale czytałam o kompresach na sutki z Multi Mam, drogie to cholerstwo, ale podobno pomaga... Wierzę, że grunt to przetrzymać te początki, choć teraz będzie ciężko (ale to normalne!). Super się mąż spisałJustynaG lubi tę wiadomość
-
Achia mnie już 10 tygodni męczą nocne bóle bioder. Mam na materacu koc złożony na 4 razy żeby było miękko i próbuje się układać żeby bolało jak najmniej, ale boli cały czas. Współczuję Ci że jeszcze tyle czasu przed Tobą ale z doświadczenia wiem, że jak coś zaczyna boleć w ciąży to raczej nie odpuszcza
Lewko nie czuje presji pełni:) siedzi sobie tam, gdzie mu najlepiej. Puszczamy przodem wszodem wszystkie dziewczynkidziś Justyna, wkrótce Amy i Veritaserum.
Chyba jestem pierwszą psycholką na forum, ale mi naprawdę się nie spieszy. Nie mam ciśnienia. Czuję się dobrze i chcę rozkoszować się każdym dniem kiedy możemy być tak blisko !!!pilik, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJa mam dzisiaj pierwsze KTG ciekawa jestem czy jakieś skurcze się zapisza. Bo oprócz bólu pośladka czasami czy lekkiego bólu brzucha jak na miesiączkę to ja nic nie czuję... Śpię tez normalnie tzn budzę się i ciężko się przekrecac z boku na bok ale tragedii nie ma.
Moja mała się rusza ale znacznie mniej niż jeszcze tydzień temu. Staram się nie panikować i mam nadzieję że będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia o 11
dam na pewno znać.
Przekonałyscie mnie i zarezerwowałam ostatecznie stolik na jutrzejsza kolację z mężemtypowo włoska knajpka a ja już myślę jaki deser zjem hahaa
Achia, lamka, Rucola, Kaczorka, Emiilka, Nadzieja22, pilik, KateHawke, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Achia, ja na pocieszenie powiem, że akurat u mnie bóle fizyczne (typu kość łonowa, biodra) były wcześniej silniejsze niż są teraz! Jakoś właśnie okolice 20-któregoś tygodnia się załamywałam, że już tak boli, a jeszcze tylko czasu, ale przeszło później samo... Teraz oczywiście wraca, zwłaszcza po wysiłku, ale próbuję dać Ci nadzieję!
Veritaserum kciuki za KTG! I oczywiście, że myślisz już o deserze, normalka! Nie ufam ludziom niejedzącym deserówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 07:13
Rucola, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Justyna powodzenia! Trzymam mocno kciuki!!
Rucola lewatywa woda? Tylkk wode wlewam do pojrmniczka i tym robie?
Probiotyk kupilam sobie vivomix. Drogie cholerstwo ale od wczoraj właśnie stosuje... zobaczymy
Jadranka ale mała Ci pospała szok!
Pilik mi szwy będą ściągać we wtorek wiec juz chyba wytrzymam.
Jeju mi jutro mija tydzien od porodu... dziwne było po 10 dniach wrócić do domu. Więc podziwiam dziewczyny które tygodnie spędziły w szpitalu.
Wyspałam się i jest inne nastawienie. Nawet mam w planach wycieczkę do Askota bez malego. Zobaczymy jak wyjdzie:)Achia, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia, a u mnie sucho - w nocy musiało trochę pokropić bo płyty chodnikowe pociemniały, ale nawet nie ma kałuż
Justyna, powodzenia! Kciuki za szybką, możliwie bezbolesną akcjęJustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa dziękuję
Olik- chyba czas zmienić suwaczekno i patrz- masz maleństwo w domu a jesteś wyspana, a ja nie mam i nie jestem wyspana :p
Nika- moze dojdzie. U nas tak od godziny ściana deszczu..pies wrócił przemoczony wręcz że spaceru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 07:18
-
nick nieaktualnyVeritaserum szkoda, że tiramisu nie można
ale super, że spędzicir romantyczny czas.
U mnie się trochę pojawiły bóle kości kości łonowej przy chodzeniu. Ginka może mi sprawdzić spojenie podczas wizyty?
Olik poproszę o zdjecie Marcelka w swoim pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 07:19
-
veritaserum wrote:Achia o 11
dam na pewno znać.
Przekonałyscie mnie i zarezerwowałam ostatecznie stolik na jutrzejsza kolację z mężemtypowo włoska knajpka a ja już myślę jaki deser zjem hahaa
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia, myslisz ze moja malenka zechce wyjsc w te burze?
StaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane. Oficjalnie zaczynam podejście do krio. Jutro jadę zrobic badania i oznaczyć progesteron, i zaczynam encorton i inne cuda
we wrześniu bąbel bedzie juz za mną. Przynajmniej taka mam nadzieję.
blue00, StaraczkaNika, Lena21, lamka, Karma88, Rucola, Kaczorka, Achia, Jeżowa, summer86, Sarna84, Minie Black, Jadranka, Siwulec, Emiilka, Flowwer, Bocianiątko, Lunaris, Angelika83, Bajkaaa, Yoselyn82, Nadzieja22, pilik, Sanka, malka, KateHawke, moniśka..., Aga9090, Phnappy, Lusesita, JustynaG, JuicyB, 91Ewela09, Jedna_z_Wielu, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dzuewczyny wczoraj zasnęłam w połowie nadrabiania, a od rana próbuje być na bierząco między zabawami i masowaniem brzuszka bo mój synuś ewidentnie próbuje coś zrobić od 5:30
Brzuszki macie takie piękne - wiem że nie raz w ciąży narzekałam i tyle było różnych niedogodności, ale uwierzcie mi że już o nich nie pamietam i tęsknie za brzuszkiemmam nadzieję, że jeszcze do mnie wróci
Rucola robiłam tak samo z tym kocem - mój mąż mówił na mnie księżniczka na ziarnku grochu, bo mówiłam, że mnie sprężyny z materaca uwierają w nocy
Justynaaaaaaaa kciuki ogromnemyślałam, że jutro przy sobocie a tu piąteczek :p nie wiem czemu ale gra mi głowie ta idiotyczna piosenka z reklamy: jak sobota to tylko do lidla do lidla rampampampam - może powinnysmy ułożyć jakąś forumową wersję
Lunka wiem jakie to trudne, ale musisz leżeć, a my będziemy Ci tu umilać czas między nauką
Achia zaraz się skupię na liście i spróbuję skomentować co i jak po 10 tygodniachRucola, JustynaG lubią tę wiadomość