X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Ciekawe czy Justyna dziś wyjdzie!!!
    Miały być koncerty to może będą ale przed tv :)
    Justyna co tam u Ciebie?? Jak Anulka?
    Przodujące imiona u nas na forum to Ania i Staś :)

koncert jest jakieś 5km od szpitala- może coś będzie słychać jak się otworzy okno :)

Rucola, Minie Black lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój emek jak ma wenę to robi wszystko nie oglądając się na mnie, jak nie ma weny to wystarczy że raz poproszę. Rzadko bo rzadko ale zdarzają się dni że muszę powtórzyć kilka razy ;) Ale ogólnie jest zaradny i pracowity. Ale żeby nie było tak kolorowo, on mi też potrafi zwrócić uwagę że coś miałam zrobić, także u nas to działa w obydwie strony :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj przy niedzieli wywaliliśmy wszystko z szafy i mąż zbiera się za składanie nowej, chociaż boję się, że nie zmieści się to wszystko z powrotem :-P od jutra akcja wielkie wywalanie przydasi.

Karma88 lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest przydasi???

Minie Black lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka u mnie klimat podobny, od rana lażę po krzesłach i mierze ścianę w sypialni pod szafę :)

Chciałam się pochwalić za to, że zaczęłam robić prowizoeyczny koszyk na Gemini i... Wyszło mi zakupów za ok 100 zl - szok i niedowierzanie :D (małż pytał i tak "co tak duzo" ;) )

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    co to jest przydasi???
    Wnioskuję, że to ubrania męża, które w naszym mniemaniu są niepotrzebne i można oddać do PCK :)

lamka, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydasie czyt. rzeczy, których się nie wyrzuca bo kiedyś "przyda się". Niestety mój mąż jest strasznym chomikiem...

Minie- stówa? U mnie koło trzech wyjdzie, a to tak na początek. :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:21

Karma88, Minie Black, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie tydzień czasu - wakacje w Bieszczadach i raczej nie nadrobię. Widzę tylko na pierwszej stronie, że Cccierpliwa urodziła - gratulacje!
    I chyba Justyna, tak? :)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Przydasie czyt. rzeczy, których się nie wyrzuca bo kiedyś "przyda się". Niestety mój mąż jest strasznym chomikiem...

Minie- stówa? U mnie koło trzech wyjdzie, a to tak na początek. :-D
    Ale trafiłam z tym PCK!
    U mnie sprawa wygląda tak, że dużo rzeczy mam po prostu po Staszku :) aspiratory, inhalatory, sól fizjo, ręczniki, patyczki, chusteczki i inne pierdoly! Tak na serio to muszę kupić: coś do kampania, biogaje, pedicetamol Wit d i rzeczy dla mnie typu podkłady, wkładki lakta.
    Żeby się połechtać do końca, wygrałam aukcje na allegro - spodnie hm mama za 19 zł :'D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:33

Karma88, Rucola lubią tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś swojego zaganiam do wyrzucenia właśnie przydasi, bo te co wyrzuciłam to już po ptakach. :D

Komoda jest prawie cała dla Emi już naszykowana. Tylko coś z płytami musimy zrobić, ale to z jednej półki to się jakoś ogarnie przenieść.

Ciuszki poukładane, część chyba nie wiem czy ogarnę, żeby jej zakładać, no ale. :D

Body na długi i krótki rękaw mamy od groma, pajacyków mamy kilka par, śpiochy 4 sztuki, półśpochy też są, kaftaniki dosłownie 4 sztuki, kilka rampersów na długi rękaw. Kurde niby sporo tego jest, a jak patrzę to wydaje mi się, że jak przyjdzie do zmiany to będzie mało.

Na Gemini na razie nawet nie robię próbnego koszyka, żeby zawału nie dostać. :D

Wczoraj byliśmy u znajomych i męża mi dociskaja, żeby ogarnął malowanie sypialni póki jestem na chodzie, bo potem to będzie różnie. Widze, że go ruszyło i zobaczymy kiedy złapie się za wałek. :D

Bocianiątko lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało nam się sporo pochodzić, nasłuchałam się dużo komplementów od obcych ludzi, którzy gratulowali kondycji i dziwili się widząc na szlakach kobietę w 7 m-cu. Tak, zaczęłam 7 m-c i weszłam w III trymestr :). Sama jestem dumna jaka byłam dzielna :) Synuś też jak na swój wiek świetnie sobie radził. A góry wspaniałe (akurat byliśmy pierwszy raz w Bieszczadach i gorąco polecam). Pogoda świetna nam się trafiła :)

malka, Achia, Rucola, Bajkaaa, Yoselyn82, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, Aga9090, Lusesita, Lena21, Jeżowa, pilik, Emiilka, Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka podziwiam! Mi w 5 miesiącu było ciężko i zrobiliśmy wtedy tylko około 20km, gdzie przed ciążą spokojnie wyrabiałam 30-40 dziennie. Teraz to muszę odpoczywać po spacerze z psem, więc tym bardziej podziwiam formę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podliczyłam koszyk w gemini -wychodzi na razie ok 300zl..

znajomy przywiózł mężowi 2 torby ciuchów-męskich. więc przymierza i mi się pokazuje :D chyba też trzeba będzie zrobić porządek w jego szafie :p ale jedne dresy będą dla mnie na jesien/zimę i mój brzuch :D

UWAGA! POCZYNIŁAM PIERWSZE-DZIEWICZE-ZAKUPY NA ALLIE! na razie bez szaleństwa, żeby żal nie było jak coś :P

Karma88, Rucola, Yoselyn82, Lunaris, Lusesita, Lena21, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Udało nam się sporo pochodzić, nasłuchałam się dużo komplementów od obcych ludzi, którzy gratulowali kondycji i dziwili się widząc na szlakach kobietę w 7 m-cu. Tak, zaczęłam 7 m-c i weszłam w III trymestr :). Sama jestem dumna jaka byłam dzielna :) Synuś też jak na swój wiek świetnie sobie radził. A góry wspaniałe (akurat byliśmy pierwszy raz w Bieszczadach i gorąco polecam). Pogoda świetna nam się trafiła :)
    też gratuluję!! Bieszczady kocham!! najbardziej jesienią <3 może za rok nam sie uda z Kokoskiem pojechać :) niestety,mielismy jechac we wrzesniu,ale odpuszczamy

• Rucola Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa przydasie to ja znam :P
    Robiąc sezonowe porządki w szafie przydasie trafiają do worka do piwnicy. Jak szanowny małżonek nie zapyta o nie w przeciągu roku to worek oznaczony karteczką z datą ląduje w zbiorniku na PCK. U siebie jestem mniej restrykcyjna, ale nie uprawiam zbieractwa :P Wolę cos wywalić, mam kilka rzeczy na krzyż, raczej mam luz w szafie ale jak coś mi się spodoba i jest praktyczne, to śmiało kupuję ;)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia co zamówiłaś?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy przeprowadzce zrobiłam totalny porządek u siebie w szafie. wszystkie przydasie albo trafily do kolezanki albo do pck. teraz jak była siosta też coś sobie wzięła. jestem z siebie dumna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ciuchy jestem w stanie po części zrozumieć, ale mój mąż zbiera takie rzeczy, jak:
    - personalizowane krówki, które dałam mu jakieś 7 lat temu,
    - notatki ze studiów (cały karton),
    - niedziałający wzmacniacz, który "za 20lat może będzie miał jakąś wartość",
    - swoje obcięte dredy
    i wiele, wiele innych :-D

Minie Black, Karma88, Achia, Bocianiątko, Rucola, Siwulec, Aga9090, Amy333, Lusesita, Jeżowa, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Achia co zamówiłaś?
    nic specjalnego. taką zabaweczkę co można powiesić np w wozku i szmatke-przytulanke (michalek taką miał ode mnie i to była jego ulubiona przytulanka przez dłuuuugi czas i mam sentyment do takiej pierdoły :p )i śpiworek do spania. mąż nawet wybierał ten śpiworek ze mną ;)

Minie Black, Rucola, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obciete dredy wymiataja!!! :-)

lamka, Amy333 lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
‹‹ 1640 1641 1642 1643 1644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ