Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Ciekawe czy Justyna dziś wyjdzie!!!
Miały być koncerty to może będą ale przed tv
Justyna co tam u Ciebie?? Jak Anulka?
Przodujące imiona u nas na forum to Ania i Staś
koncert jest jakieś 5km od szpitala- może coś będzie słychać jak się otworzy oknoRucola, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Mój emek jak ma wenę to robi wszystko nie oglądając się na mnie, jak nie ma weny to wystarczy że raz poproszę. Rzadko bo rzadko ale zdarzają się dni że muszę powtórzyć kilka razy
Ale ogólnie jest zaradny i pracowity. Ale żeby nie było tak kolorowo, on mi też potrafi zwrócić uwagę że coś miałam zrobić, także u nas to działa w obydwie strony
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka u mnie klimat podobny, od rana lażę po krzesłach i mierze ścianę w sypialni pod szafę
Chciałam się pochwalić za to, że zaczęłam robić prowizoeyczny koszyk na Gemini i... Wyszło mi zakupów za ok 100 zl - szok i niedowierzanie(małż pytał i tak "co tak duzo"
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzydasie czyt. rzeczy, których się nie wyrzuca bo kiedyś "przyda się". Niestety mój mąż jest strasznym chomikiem...
Minie- stówa? U mnie koło trzech wyjdzie, a to tak na początek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:21
Karma88, Minie Black, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Przydasie czyt. rzeczy, których się nie wyrzuca bo kiedyś "przyda się". Niestety mój mąż jest strasznym chomikiem...
Minie- stówa? U mnie koło trzech wyjdzie, a to tak na początek.
U mnie sprawa wygląda tak, że dużo rzeczy mam po prostu po Staszkuaspiratory, inhalatory, sól fizjo, ręczniki, patyczki, chusteczki i inne pierdoly! Tak na serio to muszę kupić: coś do kampania, biogaje, pedicetamol Wit d i rzeczy dla mnie typu podkłady, wkładki lakta.
Żeby się połechtać do końca, wygrałam aukcje na allegro - spodnie hm mama za 19 zł :'DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 12:33
Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja dziś swojego zaganiam do wyrzucenia właśnie przydasi, bo te co wyrzuciłam to już po ptakach.
Komoda jest prawie cała dla Emi już naszykowana. Tylko coś z płytami musimy zrobić, ale to z jednej półki to się jakoś ogarnie przenieść.
Ciuszki poukładane, część chyba nie wiem czy ogarnę, żeby jej zakładać, no ale.
Body na długi i krótki rękaw mamy od groma, pajacyków mamy kilka par, śpiochy 4 sztuki, półśpochy też są, kaftaniki dosłownie 4 sztuki, kilka rampersów na długi rękaw. Kurde niby sporo tego jest, a jak patrzę to wydaje mi się, że jak przyjdzie do zmiany to będzie mało.
Na Gemini na razie nawet nie robię próbnego koszyka, żeby zawału nie dostać.
Wczoraj byliśmy u znajomych i męża mi dociskaja, żeby ogarnął malowanie sypialni póki jestem na chodzie, bo potem to będzie różnie. Widze, że go ruszyło i zobaczymy kiedy złapie się za wałek.Bocianiątko lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Udało nam się sporo pochodzić, nasłuchałam się dużo komplementów od obcych ludzi, którzy gratulowali kondycji i dziwili się widząc na szlakach kobietę w 7 m-cu. Tak, zaczęłam 7 m-c i weszłam w III trymestr
. Sama jestem dumna jaka byłam dzielna
Synuś też jak na swój wiek świetnie sobie radził. A góry wspaniałe (akurat byliśmy pierwszy raz w Bieszczadach i gorąco polecam). Pogoda świetna nam się trafiła
malka, Achia, Rucola, Bajkaaa, Yoselyn82, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, Aga9090, Lusesita, Lena21, Jeżowa, pilik, Emiilka, Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja podliczyłam koszyk w gemini -wychodzi na razie ok 300zl..
znajomy przywiózł mężowi 2 torby ciuchów-męskich. więc przymierza i mi się pokazujechyba też trzeba będzie zrobić porządek w jego szafie :p ale jedne dresy będą dla mnie na jesien/zimę i mój brzuch
UWAGA! POCZYNIŁAM PIERWSZE-DZIEWICZE-ZAKUPY NA ALLIE! na razie bez szaleństwa, żeby żal nie było jak cośKarma88, Rucola, Yoselyn82, Lunaris, Lusesita, Lena21, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Udało nam się sporo pochodzić, nasłuchałam się dużo komplementów od obcych ludzi, którzy gratulowali kondycji i dziwili się widząc na szlakach kobietę w 7 m-cu. Tak, zaczęłam 7 m-c i weszłam w III trymestr
. Sama jestem dumna jaka byłam dzielna
Synuś też jak na swój wiek świetnie sobie radził. A góry wspaniałe (akurat byliśmy pierwszy raz w Bieszczadach i gorąco polecam). Pogoda świetna nam się trafiła
może za rok nam sie uda z Kokoskiem pojechać
niestety,mielismy jechac we wrzesniu,ale odpuszczamy
-
aaa przydasie to ja znam
Robiąc sezonowe porządki w szafie przydasie trafiają do worka do piwnicy. Jak szanowny małżonek nie zapyta o nie w przeciągu roku to worek oznaczony karteczką z datą ląduje w zbiorniku na PCK. U siebie jestem mniej restrykcyjna, ale nie uprawiam zbieractwaWolę cos wywalić, mam kilka rzeczy na krzyż, raczej mam luz w szafie ale jak coś mi się spodoba i jest praktyczne, to śmiało kupuję
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola ciuchy jestem w stanie po części zrozumieć, ale mój mąż zbiera takie rzeczy, jak:
- personalizowane krówki, które dałam mu jakieś 7 lat temu,
- notatki ze studiów (cały karton),
- niedziałający wzmacniacz, który "za 20lat może będzie miał jakąś wartość",
- swoje obcięte dredy
i wiele, wiele innychMinie Black, Karma88, Achia, Bocianiątko, Rucola, Siwulec, Aga9090, Amy333, Lusesita, Jeżowa, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Achia co zamówiłaś?
Minie Black, Rucola, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość