Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPieluszki/szmatki do spania
uwielbiam! Stasiu też, ale powiem wam w sekrecie, że jak zostawi jakąś u nas w łóżku to sama się do niej przytulam
a i on do dzisiaj codziennie o nie woła
Olik, po tej wypowiedzi powinnas zrozumieć mój wybór co do prezentu powitalnego dla mojego przyszłego zięcia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:06
Achia, lamka, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
A od czego mam zaczac z kupowaniem? jakie ubranka mam kupowac.. wybaczcie ze tak pisze ale normanie nie wiem, mam 1000 mysli na minuteMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYos-a od czego byś chciała?
ja zaczęłam jak wskoczyła wyprzedaż w smyku :p spodenki, pajacyk, body. Takie nic
może mądrzejsze głowy coś podpowiedzą
a na kiedy masz TP?
Potem u nas się okazało że koleżanka ma synka który skończył roczek i mam od niej za 50zl całą wyprawkę (rozmiary 50-68) - może też masz kogoś takiego w swoim bliskim otoczeniu? Ja juz nic nie kupuje bo nawet nie wiem czy się zmieszcze do komody :pYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:A od czego mam zaczac z kupowaniem? jakie ubranka mam kupowac.. wybaczcie ze tak pisze ale normanie nie wiem, mam 1000 mysli na minute
1. Uśmiechnij się do męża (albo i coś wiecej)
2. Weź jego kartę kredytową (będzie namacalnie odczuwał, że w tym uczestniczy)
3. Idź do sklepu z małymi i pięknymi rzeczami
4. Każda rzecz, która rozczuli Cię ściskając serce ląduje w koszyku!
Uniwersalne rzeczy, które na pewno Ci się przydadzą to pajace i body w rozm 56 i 62
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:14
Achia, Bocianiątko, Yoselyn82, Lunaris, Rucola, olik321, Kotowa, Siwulec, Lusesita, Jeżowa, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYos według mnie body i pajace zawsze się przydadzą i otulacze muślinowe/bambusowe.
U nas taka sytuacja:
Runka nie ogarnia.
Zapomniałabym o superprzydasiu - judodze z wfu w technikumteż przecież na pewno się przyda, chociaż judo nie ćwiczy od około 10 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:44
Siwulec, emi2016, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie nie ma miejsca i sentymentu na przydasie, ale powiedzcie to mojemu dziecku, które kolekcjonuje każda ulotkę/naklejkę/kartonik/zniszczone zabawki z Kinder jajek itp. Dzisiaj od rana mówiła, że chce swojego pluszowego pająka (wtf???). Stary przeszukał jej cały pokój i się okazało, że ma takowego. Jeszcze z metką, kupiony ponad rok temu! Jak ona to pamięta to ja nie wiem. Ma pamięć jak nasza Reset
Odważyłam się rozwiązać test z egzaminu wstępnego z zeszłego roku. Przerobiłam do tej pory ok 1/4 materiału, resztą to wyłącznie pamięć ze studiów. Uzyskałam 91/150, żeby zdać potrzebuje 100. Chyba to całkiem niezły wynik. Do egzaminu mam jeszcze miesiąc
Nie ładują mi się dzisiaj zdjęcia które wrzucacie na forumnie wiem czy to wina telefonu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 13:31
lamka, Achia, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna u mnie też dziś nie widać.
No a pamięć Tosi faktycznie kosmiczna
A co Kinder jajek.. ja z siostrą też zbierałysmy :p miałyśmy tego peeelnooo, w zasadzie przy sprzedaży domu dopiero wszystko poszło do śmieci :p czyli zabawki miały z dobre 20lat
I też myślę że z egzaminu będzie 150/150 -
Jej, co za senny dzień. Mały się słabo rusza i mój emek zaczął panikować żeby na ktg jechać, ale ja czuję że wszystko jest dobrze. Senna pogoda i to wszystko.
Lunka ucz się pilnie to na pewno zdasz!!! I łez cały czas, co by na egzamin pojechać w dwupaku#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Yoselyn, Ty masz termin jakoś na połowę lutego, prawda? Ja początek marca i jeśli chodzi o ciuchy, to w domu pewnie będę ubierać pajace lub body z długim rękawem plus półśpiochy (obstawiam bardziej pajace, bo wygodniej). A na wyjście np na spacer to zależy od pogody, ale pewnie jakiś lekki kombinezon będzie nam jeszcze potrzebny. Jeszcze co do body, to na początek najlepiej raczej takie kopertowe według mnie, sama ich bardzo nie lubię, ale łatwiej takiego wiotkiego maluszka w nie ubrać.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yosel, mi pomogło się ośmielić do kupowania robienie najpierw zakupów dla siebie i dla domu. Niby nie dla dzidziusia, ale jednak
Kupiłam np. szafki na buty - żeby dało radę wózkiem przejechać; organizery do szuflad z Ikei - na drobne ciuszki; akcesoria do zrobienia mobilków nad łóżeczko - żeby mi się nie nudziło, oczywiście; staniki sportowe - dziwnym trafem te rozsuwane z przodu. Do tego różne smarowidła na brzuch i piersi.
A potem to już poszło samo
Bardzo mnie motywują promocje albo okazje na olx. Najpierw przeglądałam tak niezobowiązująco - sprawdzałam jakie są ceny, ale jak dodasz wyszukiwanie do obserwowanych to potem propozycje same wyskakują
Z ciuszkami poczekaj - jak publicznie ogłosisz ciążę, to może być tak że Cię koleżanki zasypią ciuszkami. Ja kupiłam może z 5 ubranek na przecenach i z żalem stwierdzam, że nie powinnam kupować nic więcej, bo i tak nie zdążę dziecku ubrać zanim wyrośnie
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Bajka - ja najczęściej ubieram body na krótki rękaw i na to sweterek. Do tego spodenki i skarpetki.
Bociuś - a co do Ciebie. Pamiętam jak szłyście razem w trójkę - Ty, Amy i mycha. Najpierw zaszła mycha. Gdy urodziła, to zaszła Amy. Więc teraz zbliża się Twoja kolej
Dokładnie tak:) Bociuś szykuj sie na wrześniową kampanię- brzuszek juz mam na wydaniu, special for youpilik, Kaczorka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do takich przydasi to też mamy tego sporo. Maz jest strasznie sentymentalny i do wszystkiego podchodzi na zasadzie że może się przyda. Też ma jakieś pudełko z wszystkimi pierdołami w stylu jakieś kaczuszki z kinder niespodzianek itp. walczę z tym ale bezskutecznie. Lubi mieć takie bibeloty na szafkach z różnych podrozy itp.
-
Rucola wrote:Jej, co za senny dzień. Mały się słabo rusza i mój emek zaczął panikować żeby na ktg jechać, ale ja czuję że wszystko jest dobrze. Senna pogoda i to wszystko.
U mnie to dopiero sennie- jestem sama na całej patologii, nawet pani salowa poszła już do domu. No może nie tak całkiem sama- mam dwa pająki w narożniku, których boję sie z oka spuścić, żeby czasami do mnie przylazły;-)
Czekam na Mka i córcie, mają obiadek podrzucić- M robił dzisiaj po raz pierwsz sam pomidorówke i rybkę na drugi danie:)
Jutro sądny dzień, lekarz powiedział że jak CRP spadnie to reszte antybiotyków dostane doustnie do zażywania w domu. Boziu, żeby tylko się udało wyjść..lamka, KateHawke, Achia, Minie Black, Aga9090, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, Lusesita, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja siedzę dalej i liczę i mierze. Znalazłam tor do szafy za 296 zł
oczywiście już zamówiłam. Teraz pora udac się do castoramy zamówiłem płyty na fronty i półki i voila! Mam cichą nadzieję, że uda mi się od razu męża zagonic do pomalowania ścian!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 16:09
-
nick nieaktualnyMy zmieniliśmy plany. Jak zobaczyłam na fb relacje i te dzikie tłumy ciągnące się przez cały skwer to mi się odechciało jechać, bo weź tu jeszcze gdzieś zaparkuj. Ale nie ma bata, jak jesienią Krzysiek będzie grał to pójdziemy na biletowany koncert
Zamiast tego wzielismy psa, czekam w aucie aż mąż przyniesie z naszej pysznej lodziarni na osiedlu kawę i lody i jedziemy do parku na spacer, pies pobiega i będzie extraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 16:39
Karma88, summer86, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka, Lusesita, JustynaG lubią tę wiadomość
-
No i co. Emek mnie wsadził w auto i jesteśmy już po pierwszym w życiu ktg. Czekamy teraz na lekarza żeby zinterpretował ale wygląda na to że mały Drań czuję się wyśmienicie. Emek już też...
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Minie Black wrote:Pieluszki/szmatki do spania
uwielbiam! Stasiu też, ale powiem wam w sekrecie, że jak zostawi jakąś u nas w łóżku to sama się do niej przytulam
a i on do dzisiaj codziennie o nie woła
Olik, po tej wypowiedzi powinnas zrozumieć mój wybór co do prezentu powitalnego dla mojego przyszłego zięcia!Minie Black, Achia, Aga9090 lubią tę wiadomość