X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiepska noc i teraz m w m kryzys i ryczę cały czas, zawołałam siostrę by mi uspila Zosie bo zwariuje

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nieprzespana noc, pełnia źle na mnie działa. :-/

Kochane wierzę w to, że każdy z naszych związków znajdzie nić porozumienia i dobre chwile powrócą.

Minie kciuki :-)

My dzisiaj mamy studniówkę Dominika i naszą trzecią rocznicę zaręczyn. :-)

Bajkaaa, Bocianiątko, olik321, Rucola, Yoselyn82, Siwulec, Lusesita, KateHawke, Lunaris, Patrycja20, -Mamunia-, Achia, Phnappy, Aga9090, Lena21, Jeżowa, Sanka, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie piękne! Przepraszam, że ja tak wbijam bez zaproszenia, z buciorami, ale ponoć u Was uzyskam pomoc (dzięki Nikaza podpowiedź ❤)
    Czy któraś zgłaszała narodzenie dziecka przez ten nieszczęsny ePUAP? Potrzebuję baaaaardzo baaaaaaaaardzo pomocy!

Bajeczko przybijamy piątkę, bo ja też dziś miałam tragiczną noc, a dzień nie zapowiada się lepiej. Po każdej burzy wyjdzie kiedyś słońce, mam nadzieję....

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziecko robi się interaktywne, to tatusiowie z reguły zaczynają się nim więcej zajmować :)
    Mój się tłumaczył, że jak Alutka była mała to on nie wiedział co ma z nią robić :p zwłaszcza, że ona zaraz płakała, że chce do cyca.

Ale cały czas rozczula mnie fakt, że na chwilę obecną to ja jestem całym światem dla mojego dziecka i to przy mnie czuje się najbezpieczniej :D

Nika - a miałam Ci napisać, że piosenka o jesieni została odsłuchana i młodej się spodobała :D teraz tylko matka musi się jej nauczyć :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez ja wprawdzie nie rejestrowałam, ale tutaj masz linka: https://obywatel.gov.pl/narodziny-dziecka/usluga/engine/ng/index?xFormsAppName=NarodzinyDziecka&xFormsFormName=Wniosek

Na profil zaufany logujesz się przez bank, jeśli Twój bank nie ma takiej opcji to będziesz musiała potwierdzić w placówce urzędu.

Daj znać, czy dasz radę. :-)

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Minie kciuki za wizytę.

Ja za to wyspana jak nigdy, chyba pełnia na mnie nie działa ;)

No i witam się w 14 tygodniu :)

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Lamciu wszystko mam, loguje się na profil a jak klikam "załatw sprawę" to otwiera się nowa karta "http post binding message" i nic nie można zrobić, strona jest pusta, podobnie jest próbując zrobić to przez stronę gov

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy mając ten profil i chcąc zgłosić urodzenie dziecka trzeba mieć podpis elektroniczny ? Bo tak gdzieś wyczytałam ale nie mam pewności.

Minnie kciuki :)

Ja nie śpię od 4 rana, mąż wstaje o 5.30 do pracy a ja w kuchni siedzę i pije kakao i jem grzanki :D

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj szykuje juz rzeczy na wyjazd ,odliczam dni juz i godziny :-)

Rucola, veritaserum, KateHawke, Lunaris, Achia, JustynaG, Aga9090, emi2016, Bajkaaa, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie kciuki mocne za wizyte!! :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam babka na SR mówiła że to chyba do końca jeszcze nie działa tak jak powinno, mam na myśli rejestrację dziecka przez profil zaufany. Frez a czytałaś jakieś instrukcje na necie i opinie czy to się udaje? Jakie imię wybraliście???
    Dzień dobry Wszystkim!!!!
    U nas noc przespana, na spokojnie. Cieszę się z wczorajszej wizyty na IP bo Mały dużo słabiej się rusza, chyba już ma ciasno. Cały czas martwiłabym się a tak mam względny spokój...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 08:53

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    U mnie też nieprzespana noc, pełnia źle na mnie działa. :-/

Kochane wierzę w to, że każdy z naszych związków znajdzie nić porozumienia i dobre chwile powrócą.

Minie kciuki :-)

My dzisiaj mamy studniówkę Dominika i naszą trzecią rocznicę zaręczyn. :-)

Przypomniałaś mi że mam dziś 8 rocznicę cywilnego :-D

lamka, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yose to będą wyjątkowe wakacje :) niesamowite. Teraz już wszystko będzie inaczej :)
    Minnie kciukasy za Klarę ale nie wam wątpliwości że Pannicę doskonale sobie radzi. Po mamusi ;)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc wszystkim :)

Minie kciuki za połówkowe <3

Lamko udanej studniówki <3

Witaj Frez <3 jak się czujesz ?

Ja lecę na zakupy szkolne z zaciśniętymi kciukami i bez tel żeby mnie nie rozpraszali ludzie z pracy

Miłego dnia

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Wy pamiętacie te daty!!! Ja ledwo pamiętam rocznicę ślubu :p
    Lusesita skoro emek tak dobrze usypia Domi to chyba częściej należy mu się ta rola :p

Lusesita lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super że już w domku. Co do karmienia to mądre książki piszą żeby na początku zmieniać pierś co 10-15 minut żeby rozbujać laktację, ale dla mnie to na razie teoria. Troszkę Ci zazdroszczę że poród już za Tobą ale każdy musi przeżyć to sam. Nie ma innej drogi :)

JustynaG lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola no babeczka od papierologii w szpitalu zapewniała, że działa dobrze. A jednak jechać 80km do Wawy żeby zarejestrować dziecko to kurde dla nas jest problematyczne. Tym bardziej, że terminy w urzędzie na połowę września. Kumpel załatwia dużo tych spraw przez ten profil i mówił, że nie miał jeszcze z niczym problemu. Więc zaufałam postępowi technicznemu, założyłam ten profil zaufany-akurat mój bank jest na tej liście potwierdzającej, a teraz próbuje od wczoraj to ogarnąć i kurde technika mnie przerasta :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez to nie wiem, mi od razu wyskakuje "oświadczam, że jestem: matką dziecka". :-(
    może zadzwoń na tę infolinię 42 253 54 50?

Lusesita to wszystkiego najlepszego :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:08

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lamcia❤ będę próbować dalej i zadzwonię w razie co na infolinię ;)

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Dzięki Lamcia❤ będę próbować dalej i zadzwonię w razie co na infolinię ;)
    A spróbuj zmienić przeglądarkę. U mnie w pracy do rejestracji na profilu KRS trzeba było się rejestrować przez Internet Explorer... Masakra z szybkością ale poszło.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
‹‹ 1646 1647 1648 1649 1650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ