Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie też nieprzespana noc, pełnia źle na mnie działa.
Kochane wierzę w to, że każdy z naszych związków znajdzie nić porozumienia i dobre chwile powrócą.
Minie kciuki
My dzisiaj mamy studniówkę Dominika i naszą trzecią rocznicę zaręczyn.Bajkaaa, Bocianiątko, olik321, Rucola, Yoselyn82, Siwulec, Lusesita, KateHawke, Lunaris, Patrycja20, -Mamunia-, Achia, Phnappy, Aga9090, Lena21, Jeżowa, Sanka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie piękne! Przepraszam, że ja tak wbijam bez zaproszenia, z buciorami, ale ponoć u Was uzyskam pomoc (dzięki Nikaza podpowiedź ❤)
Czy któraś zgłaszała narodzenie dziecka przez ten nieszczęsny ePUAP? Potrzebuję baaaaardzo baaaaaaaaardzo pomocy!
Bajeczko przybijamy piątkę, bo ja też dziś miałam tragiczną noc, a dzień nie zapowiada się lepiej. Po każdej burzy wyjdzie kiedyś słońce, mam nadzieję.... -
Jak dziecko robi się interaktywne, to tatusiowie z reguły zaczynają się nim więcej zajmować
Mój się tłumaczył, że jak Alutka była mała to on nie wiedział co ma z nią robić :p zwłaszcza, że ona zaraz płakała, że chce do cyca.
Ale cały czas rozczula mnie fakt, że na chwilę obecną to ja jestem całym światem dla mojego dziecka i to przy mnie czuje się najbezpieczniej
Nika - a miałam Ci napisać, że piosenka o jesieni została odsłuchana i młodej się spodobałateraz tylko matka musi się jej nauczyć :p
-
nick nieaktualnyFrez ja wprawdzie nie rejestrowałam, ale tutaj masz linka: https://obywatel.gov.pl/narodziny-dziecka/usluga/engine/ng/index?xFormsAppName=NarodzinyDziecka&xFormsFormName=Wniosek
Na profil zaufany logujesz się przez bank, jeśli Twój bank nie ma takiej opcji to będziesz musiała potwierdzić w placówce urzędu.
Daj znać, czy dasz radę. -
Dzień dobry!
Minie kciuki za wizytę.
Ja za to wyspana jak nigdy, chyba pełnia na mnie nie działa
No i witam się w 14 tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a czy mając ten profil i chcąc zgłosić urodzenie dziecka trzeba mieć podpis elektroniczny ? Bo tak gdzieś wyczytałam ale nie mam pewności.
Minnie kciuki
Ja nie śpię od 4 rana, mąż wstaje o 5.30 do pracy a ja w kuchni siedzę i pije kakao i jem grzanki -
A ja dzisiaj szykuje juz rzeczy na wyjazd ,odliczam dni juz i godziny
Rucola, veritaserum, KateHawke, Lunaris, Achia, JustynaG, Aga9090, emi2016, Bajkaaa, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nam babka na SR mówiła że to chyba do końca jeszcze nie działa tak jak powinno, mam na myśli rejestrację dziecka przez profil zaufany. Frez a czytałaś jakieś instrukcje na necie i opinie czy to się udaje? Jakie imię wybraliście???
Dzień dobry Wszystkim!!!!
U nas noc przespana, na spokojnie. Cieszę się z wczorajszej wizyty na IP bo Mały dużo słabiej się rusza, chyba już ma ciasno. Cały czas martwiłabym się a tak mam względny spokój...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 08:53
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
lamka wrote:U mnie też nieprzespana noc, pełnia źle na mnie działa.
Kochane wierzę w to, że każdy z naszych związków znajdzie nić porozumienia i dobre chwile powrócą.
Minie kciuki
My dzisiaj mamy studniówkę Dominika i naszą trzecią rocznicę zaręczyn.
Przypomniałaś mi że mam dziś 8 rocznicę cywilnegolamka, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Yose to będą wyjątkowe wakacje
niesamowite. Teraz już wszystko będzie inaczej
Minnie kciukasy za Klarę ale nie wam wątpliwości że Pannicę doskonale sobie radzi. Po mamusiYoselyn82 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
CZesc wszystkim
Minie kciuki za połówkowe
Lamko udanej studniówki
Witaj Frezjak się czujesz ?
Ja lecę na zakupy szkolne z zaciśniętymi kciukami i bez tel żeby mnie nie rozpraszali ludzie z pracy
Miłego dnia -
Dziewczyny jak Wy pamiętacie te daty!!! Ja ledwo pamiętam rocznicę ślubu :p
Lusesita skoro emek tak dobrze usypia Domi to chyba częściej należy mu się ta rola :pLusesita lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Justyna super że już w domku. Co do karmienia to mądre książki piszą żeby na początku zmieniać pierś co 10-15 minut żeby rozbujać laktację, ale dla mnie to na razie teoria. Troszkę Ci zazdroszczę że poród już za Tobą ale każdy musi przeżyć to sam. Nie ma innej drogi
JustynaG lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola no babeczka od papierologii w szpitalu zapewniała, że działa dobrze. A jednak jechać 80km do Wawy żeby zarejestrować dziecko to kurde dla nas jest problematyczne. Tym bardziej, że terminy w urzędzie na połowę września. Kumpel załatwia dużo tych spraw przez ten profil i mówił, że nie miał jeszcze z niczym problemu. Więc zaufałam postępowi technicznemu, założyłam ten profil zaufany-akurat mój bank jest na tej liście potwierdzającej, a teraz próbuje od wczoraj to ogarnąć i kurde technika mnie przerasta
-
nick nieaktualnyFrez to nie wiem, mi od razu wyskakuje "oświadczam, że jestem: matką dziecka".
może zadzwoń na tę infolinię 42 253 54 50?
Lusesita to wszystkiego najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:08
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Dzięki Lamcia❤ będę próbować dalej i zadzwonię w razie co na infolinię