Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem
Rucola ślicznie wyglądasz!
Karma piękna Emi
Aga, to w sumie fajnie, że bez zmian a nie gorzejZdjęcie może i nie powala, ale najważniejsze, że jest dobrze
Sanka, ale sik ma synekA pozycja w brzuchu zacna
Do wszystkich dziewczyn, które wrzucały foty swoich dzieci - wszystkie piękne bez wyjątku!
Jeżowa, ale super! Bardzo się cieszę, że tak szybko udało się załatwić przeniesienie
Co do koloru oczu, to obydwoje mamy niebieskie, ale brązowe w naszej bliskiej rodzinie też często występują, więc też są możliweWłosy ja mam ciemny brąz, a mąż taki ciemny blondyn czasem wpadający w rudy, za to brodę ma zdecydowanie bardziej rudą
Ja najpierw też byłam blond, ale z wiekiem mi ściemniały. Grupa krwi u mnie B-, a mąż AB+. Ciekawe co to wyjdzie za mix
Phnappy też jestem ciekawa co z immunoglobuliną, ja już miałam 2 razy podawaną, rok temu po 1 poronieniu i w tym roku w marcu po 3 poronieniu. Na poprzedniej wizycie gin zlecił badanie odnośnie tych przeciwciał, ale nie wiem co oznacza wynik.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Ja mam ARhD+ a moj maz B plus. Ja mam oczy niebieskawe, chociaz wydaje mi sie ze bardziej zielonkawe a moj eMek ma brazoweMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Lamka nawet jeśli mój tato i na pewno mama męża mają brązowe?
Kurde genetyka to dla mnie coś ciężkiego do ogarnięciaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia - moi rodzice oboje mają grupę krwi A rh- i mój brat "w spadku" dostał 0 rh-
ja mam taką jak rodzice.
Mój mąż natomiast ma B rh+, a Alutka już A rh+
Malka - u Aluśki kolor oczu dopiero teraz zaczął się zmieniać, mimo że słyszałam, że niby do pół roku powinien już być docelowy kolor.
Po urodzeniu miała szare a teraz robią się takie lekko brązowe
Zastrzyku z immunoglobuliny w ciąży nie dostałam, ale musiałam robić odczyn Coombsa. Dopiero po porodzie w szpitalu mi wstrzyknęli -
nick nieaktualnyAchia ok czyli z tego wynika, że Twoja mama jest na pewno heterozygotą A0Rh+, czyli są szanse, że też jesteś heterozygotą, bo po mamie mogłaś odziedziczyć gen 0, który ona dostała po swojej mamie. Czyli jeśli Twój eMek jest heterozygotą to jest szansa na grupę 0 u dziecka.
-
nick nieaktualny
-
Lusesita ale piekne kobietki Ci rosną
Luna super z Was rodzinka :* mój mały tez ma takie niebieskie oczka jak Twoja księżniczka
A mnie wzięło na gotowanie robię gołąbki, krokiety i 3bitaMinie Black, Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Minie jeśli dobrze kojarzę, to teoretycznie jest niewielka szansa na zielonookie dziecko niebieskookich rodziców, a na włosach się niestety nie znam.
strasznie mnie ciekawi jak się dziedziczy niebieskie i zielone, muszę doczytać. Tak samo ja, moja siostra i ojciec mamy brązowe, ale każde z nas ma zupełnie inny odcień brązu