Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita, ja na przełomie stycznia i lutego zmieniam Luxmed na Medicover, ale póki co nie mam nawet skierowania na żadne badania, więc jakiś czas nie skorzystam. Słyszałam jednak wiele dobrego, także o czasie oczekiwania na wizytę. Daj znać jak Twoje pierwsze wrażenia od nich
Dziewczyny - super brzuchy, ja już dziś w łóżku, ale jutro zrobię swojego. Nie mam w ogóle zdjeć w ciąży i chyba czas to nadrobić.
Miłej nocki -
Flowwer wrote:Sarna a jak się czujesz ??
Dziekuję, czuję się dobrze, jest oczywiście coraz ciężej, boli mnie czesto i calkiem mocno spojenie łonowe, ale przy oszczędnym trybie życia jest do wytrzymania. Martwię się natomiast tą niską masa, w piątek mamy podglądanie, mimo że mój lekarz mnie uspokaja, to i tak myślę, czytam, porównuję...
Poza tym włączył mi się syndrom wicia gniazda, zaczynam czuć mieszankę strachu z podekscytowaniem gdy przypominają mi się bolesne szczegóły pierwszego porodu no i pracuję nad starszakiem, który stanowczo mówi, że cycki są jego i żaden braciszek nie będzie z nich jadł
Oto mój brzuszek w pozycji leżącej, a więc na stojąco jest jeszcze wiekszy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a877dca707b.jpg
Twoj jest uroczy z tymi łatkami
PodwojnaMamaWdwupaku, olik321, malka, Bajkaaa, staraczka1111, pilik, Anna Stesia, Jadranka, pawojoszka, Agniechaaaa, Lusesita, Lunaris, Flowwer, Barbarka1984, KateHawke, Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ale śliczne brzuszki macie ja to nie lubie swojego, bo na razie widać ciążę spożywczą, może odrobinkę powiększoną przez wypychane jelita przez macicę ;p czekam aż mi się bardziej wypchnie to już nie będę się tak przejmowała moja fałdka ;p
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Piękne macie brzuszki i informacje z wizyt.
Chciałam się pochwalić też moim ale chyba go jednak jeszcze nie widać, choć 1,5kg do przodu.
Idę od czwartku na l4. Nie daje rady. Dziś znowu wymioty w pracy, więc nie będę masochistką.
No i przyszły mi spodnie ciążowe. Polecam każdemu. Mnie moje uciskały, a w tych jakbym bez spodni była. Cud miódWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 10:42
malka, Bajkaaa, staraczka1111, Anna Stesia, Ruth, Lusesita, Flowwer, Barbarka1984, Sarna84, MaryAnn, KateHawke, Yoselyn82, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae26e262746.jpg
Ja załączam z moim miśkiem.olik321, malka, staraczka1111, Bocianiątko, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia, Ruth, Jadranka, Agniechaaaa, Lusesita, Lunaris, Flowwer, Barbarka1984, Sarna84, MaryAnn, Amy333, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dobra wymiękam idę robić pierogi z truskawkami polane masełkiem...
Kurcze cały czas myślę co mam w lodówce/ zamrażarce. To wszystko przez Okrase!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac3ba1d7677.png wszystkie brzuszki są słodkie :* a mój potężny
Bajkaaa, pilik, olik321, malka, Anna Stesia, Ruth, aiwlys, pawojoszka, Agniechaaaa, Lusesita, Lunaris, Flowwer, Barbarka1984, Sarna84, MaryAnn, KateHawke, Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac3ba1d7677.png wszystkie brzuszki są słodkie :* a mój potężny
Piękne te nasze dzidziolkowe brzuchy:-) niech zdrowo rosna i w porę się odpakowująAnna Stesia, Jadranka, staraczka1111, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, macie piękne domki dla swoich pociech! I tak sobie myślę, że nie ma co się porównywac - każda z nas ma inną budowę, inną historię, inny wzrost i inne leki przyjmuje, więc żaden brzuszek nie jest za mały ani za duży, lecz wszystkie są piękne!
Olik, słuszna decyzja, ale te wymioty to masz koszmarne. Bardzo współczuję. Może Aga coś Ci podpowie, sama też się chyba długo z nimi męczyła.
Flowwer, nie chciałabyś może mieć dzisiaj na wieczór gościa do podziału pierogów? Ja jestem grzeczna, uszczknę kilka, pomiziam koty i już mnie nie będzieRuth, Bocianiątko, Flowwer, Sarna84, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO hak tu sie pięknie brzuchato zrobiło moge tak patrzeć cały czas na te zdjęcia
Flo mam to szczęście, ze ogólnie duzo piłam a teraz to sie śmieje, ze jak pijawka jestem tylko bym Piła i moze faktycznie uda sie, ze dzieci co nie co ze mnie ściągną przez procedurę sporo przybral ale warto było! o kg bede sue martwić potem -
Anna Stesia wrote:
Olik, słuszna decyzja, ale te wymioty to masz koszmarne. Bardzo współczuję. Może Aga coś Ci podpowie, sama też się chyba długo z nimi męczyła.
Flowwer, nie chciałabyś może mieć dzisiaj na wieczór gościa do podziału pierogów? Ja jestem grzeczna, uszczknę kilka, pomiziam koty i już mnie nie będzie
Aniu nie jest chyba jeszcze tak najgorzej.. chodzi o to, że ja np nie wymiotuje całego obiadu, więc o tyle dobrze, że maluch ma z czego rosnąć.
Tylko głównie płyny, owoce, warzywa
CHleb jest o tyle bezpieczny, że rzadko zwracam. Oczywiście z samym masłem.
Pocieszam się, że inne dziewczyny pewnie mają gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 22:28
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
U nas dziś były pierogi z truskawkami na obiad nie wiem co na to moja cukrzyca ale póki mi lekarz nie zabronił to korzystam .
Staraczka1111 fajny brzusio zupełnie jak mój a przy tych mikrobrxuszkach dziewczyn to się czułam jak wieloryb ,ja wiem że ty jesteś kilka tyg. dłużej w ciąży ale i tak mi lepiej . Nie chciałabym też wyjść na jakaś dziwna ale rzuciło mi się w oczy że masz bardzo ładne piersi na tym zdjęciu wogole fajnie ci w ciążystaraczka1111, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:U nas dziś były pierogi z truskawkami na obiad nie wiem co na to moja cukrzyca ale póki mi lekarz nie zabronił to korzystam .
Staraczka1111 fajny brzusio zupełnie jak mój a przy tych mikrobrxuszkach dziewczyn to się czułam jak wieloryb ,ja wiem że ty jesteś kilka tyg. dłużej w ciąży ale i tak mi lepiej . Nie chciałabym też wyjść na jakaś dziwna ale rzuciło mi się w oczy że masz bardzo ładne piersi na tym zdjęciu wogole fajnie ci w ciążyaiwlys, Anna Stesia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Flowwer, Agniechaaaa, Staraczka! Jak się cieszę, ze jesteście w ciąży ! Gratuluję Wam! Kiedy stad znikałam u was nie było kolorowo, a teraz jesteście napewno w końcu szczęśliwe!
staraczka1111, Flowwer, Agniechaaaa, Sarna84, KateHawke, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
sara9555 wrote:Flowwer, Agniechaaaa, Staraczka! Jak się cieszę, ze jesteście w ciąży ! Gratuluję Wam! Kiedy stad znikałam u was nie było kolorowo, a teraz jesteście napewno w końcu szczęśliwe!
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja chodziłam do kliniki ale moja gin nie prowadzi ciąż więc muszę zmienić. Znalazlam prywatnie gina z kliniki z Bytomia od trudnych ciąż bo " normalnemu" w nie dam prowadzić.
Ale mam gina dobrego na NFZ od cytologi i takich tam... młoda babkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 23:53
Flowwer lubi tę wiadomość
-
O widze, ze sie brzuszkami chwalilyscie to i ja sie dolacze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53cd5f75213c.jpgAgniechaaaa, Lusesita, Sarna84, Amy333, Bocianiątko, KateHawke, olik321, Ruth, malka, staraczka1111, Rucola, Anna Stesia, Flowwer, aiwlys, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny