Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja mam ich w tylnej częsći ciała bo koniec lutego to drugi trymestr a chciałam by dała skierowanie na częśc badań. Spróbuję u kolejnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 16:09
-
aiwlys wrote:A myslalam, że to Twoja ginekolog prowadząca.
Ale mam gina dobrego na NFZ od cytologi i takich tam... młoda babka
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ruth wrote:Flo najlepiej szukać na NFZ po wsiach wtedy sa najszybciej terminy, a lekarze zazwyczaj Ci sami, co po prywatnych klinikach w Zorach czy Rybniku, ja mieszkam niedaleko Zor i u nas jak powiesz , że ciąża i pierwszą wizyta to szybko Cię zapisują
Tak w recepcji mi zaproponowała gina z epoki komuny słynny skrobiak ciąż, nie dam się takiemu dotknąć !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agnieszka super że będzie parka szkoda że to ciśnienie no ale jak nie urok to... Wiadomo,
Izolda super zdjęcie
A ja mam problem, zastanawiam się bo ja siedzę w pracy po 9 godz i tu jest zimno i zaczyna mnie boleć krzyż i to jest typowy ból taki jak przy korzonkach, nie taki jak miałam w szpitalu przy poronieniu, ale mimo wszystko boję się czy coś się nie dzieje, zastanawiam się czy to od tego siedzenia czy coś faktycznie się może dziać? Panikowac?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBAjka bez paniki bo to tylko bardziej szkodzi. Ja od siedzenia bardzo narzekam na ból pleców/krzyża wiec i moze u Ciebei taki sam objaw ze maluch tego nie lubi. Pomysł o częstszych przerwach powinno pomoc :* a i nie zakładaj niczego co by mogło ściskać brzuszek bo u mnie to powodowało jescZe gorsze bóle. Jestem przekonana ze bedzie dobrze
-
No właśnie bo zobaczę ci będzie w domu jak się położę, no a zakładam spodnie i tak już największe jakie mam, ja mam duży własny brzuch więc ciężko go nie sciskac, mam ciążowe spodnie id siostry ale nie będę już w nich chodzić, ogólnie to jak dalej się będę tak kiepsko czuć to pomyślę szybciej nad zwolnieniem
-
Bajka jak kobietę nic nie boli to znaczy że nie żyje
Ja już mam brzuszek jak 5 mies i go kocham tą faldke w fioletowe łatkiAnna Stesia, Agniechaaaa, Bajkaaa, Jadranka, Sarna84, Ruth, olik321, pawojoszka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer pieknie powodzianie !!! Ja tez kocham mojego brzucha i dziwie sie, ze jest tylko kilo na plusie oto on
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a6f6751f469.jpg
Bajka tylko spokojnie teraz tylko bedzie dobrze i do szczęśliwego końcaJuicyB, Anna Stesia, Jadranka, Lusesita, Izolda90, PodwojnaMamaWdwupaku, Sarna84, mi88, aiwlys, pilik, Flowwer, MaryAnn, Bocianiątko, pawojoszka, Lunaris, Barbarka1984, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Aguś, śliczny brzuszek
U mnie już krągłości na dobre, ale ja sporo przybrałam na wadze, więc lepiej ze mnie przykładu nie brać. Bajeczko, taki ból kręgosłupa chyba jest normalny i - uwaga, tu zły nius - nie mija. Przynajmniej u mnie nie minął, przerodził się w rwę, a w tym tygodniu idę do fizjoterapeuty, bo już nie daję rady. -
Ja to mogę mieć duże bóle kręgosłupa byle by z fasolka bylo wszystko dobrze, ja już nie raz miałam tzw zapalenie korzonkow, wiec może te bóle przez to że mam zwyrodnienie tej części kręgosłupa, ale dziewczyny poprostu się boje
A co do brzucha to śmieje się bo mój emek z którym aktualnie mam ciche dni w nocy się przytula tak czy siak i glaszcze brzuch mój mało istotne że to nie jest jeszcze ciążowy brzuch ale on już głaska jakby miało kopac -
Agniechaaa, śliczny brzuszek
Bajka, jak masz chłodno, a nie chcesz ciążowych spodni nosic, to są same pasy jak przy tych spodniach. Powinnaś chronić brzuszek i plecy przed chłodem żebyś nie miała czasem rwy kulszowej.mi88, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Flo, możesz się zawsze powołać na tą ustawę za życiem. Do specjalisty masz się w ciąży dostać w ciągu 7 dni, ale musisz mieć zaświadczenie od lekarza że jesteś w ciąży. Nie wiem jak jest z wymaganiem zaświadczenia ale tak jest w ustawie.
Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny nie nadrobię chyba wszystkiego, znów szalony dzień. Starałam się jedynie śledzić co u Karoliny, bo z całych sił jej kibicuję.
Agniechaaa, śliczny brzusio! Super, że z maluchami wszystko ok
Amy, gratuluję kropka! Teraz czekamy na serduszko
Izolda, super że z Maluszkiem wszystko gra
Flowwer, to czekamy na wieści o psich rozwiązaniach i fotki szczeniaczków Umowę podpisaliśmy w czwartek, ale to stan surowy zamknięty, więc dziś siedzieliśmy 2h i spisywaliśmy umowę na doprowadzenie do stanu deweloperskiego. Zapowiada się, że na L4 nuda mi nie grozi.
Nadal próbuję się umówić na wizytę do innego gina i bez rezultatów chyba to nierealne w okresie ferii.
Przyszły mi za to 2 sukienki z HappyMum i jestem w szoku, że pasują, bo rzadko tak mam z ubraniami z neta. Najchętniej zamówiłabym kolejne, ale chyba nie ma co przeginaćJadranka, Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość