Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flo najlepiej szukać na NFZ po wsiachFlowwer wrote:Ja mam ich w tylnej częsći ciała bo koniec lutego to drugi trymestr a chciałam by dała skierowanie na częśc badań. Spróbuję u kolejnego.
wtedy sa najszybciej terminy, a lekarze zazwyczaj Ci sami, co po prywatnych klinikach w Zorach czy Rybniku, ja mieszkam niedaleko Zor i u nas jak powiesz , że ciąża i pierwszą wizyta to szybko Cię zapisują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 16:09
-
Ja chodziłam do kliniki ale moja gin nie prowadzi ciąż więc muszę zmienić. Znalazlam prywatnie gina z kliniki z Bytomia od trudnych ciąż bo " normalnemu" w nie dam prowadzić.aiwlys wrote:A myslalam, że to Twoja ginekolog prowadząca.

Ale mam gina dobrego na NFZ od cytologi i takich tam... młoda babka
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ruth wrote:Flo najlepiej szukać na NFZ po wsiach
wtedy sa najszybciej terminy, a lekarze zazwyczaj Ci sami, co po prywatnych klinikach w Zorach czy Rybniku, ja mieszkam niedaleko Zor i u nas jak powiesz , że ciąża i pierwszą wizyta to szybko Cię zapisują 
Tak w recepcji mi zaproponowała gina z epoki komuny słynny skrobiak ciąż, nie dam się takiemu dotknąć !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agnieszka super że będzie parka
szkoda że to ciśnienie no ale jak nie urok to... Wiadomo,
Izolda super zdjęcie
A ja mam problem, zastanawiam się bo ja siedzę w pracy po 9 godz i tu jest zimno i zaczyna mnie boleć krzyż i to jest typowy ból taki jak przy korzonkach, nie taki jak miałam w szpitalu przy poronieniu, ale mimo wszystko boję się czy coś się nie dzieje, zastanawiam się czy to od tego siedzenia czy coś faktycznie się może dziać? Panikowac?
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBAjka bez paniki bo to tylko bardziej szkodzi. Ja od siedzenia bardzo narzekam na ból pleców/krzyża wiec i moze u Ciebei taki sam objaw ze maluch tego nie lubi. Pomysł o częstszych przerwach powinno pomoc :* a i nie zakładaj niczego co by mogło ściskać brzuszek bo u mnie to powodowało jescZe gorsze bóle. Jestem przekonana ze bedzie dobrze
-
No właśnie bo zobaczę ci będzie w domu jak się położę, no a zakładam spodnie i tak już największe jakie mam, ja mam duży własny brzuch więc ciężko go nie sciskac, mam ciążowe spodnie id siostry ale nie będę już w nich chodzić, ogólnie to jak dalej się będę tak kiepsko czuć to pomyślę szybciej nad zwolnieniem
-
Bajka jak kobietę nic nie boli to znaczy że nie żyje

Ja już mam brzuszek jak 5 mies
i go kocham tą faldke w fioletowe łatki
Anna Stesia, Agniechaaaa, Bajkaaa, Jadranka, Sarna84, Ruth, olik321, pawojoszka lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer pieknie powodzianie
!!! Ja tez kocham mojego brzucha i dziwie sie, ze jest tylko kilo na plusie
oto on
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a6f6751f469.jpg
Bajka tylko spokojnie teraz tylko bedzie dobrze i do szczęśliwego końca
JuicyB, Anna Stesia, Jadranka, Lusesita, Izolda90, PodwojnaMamaWdwupaku, Sarna84, mi88, aiwlys, pilik, Flowwer, MaryAnn, Bocianiątko, pawojoszka, Lunaris, Barbarka1984, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Aguś, śliczny brzuszek

U mnie już krągłości na dobre, ale ja sporo przybrałam na wadze, więc lepiej ze mnie przykładu nie brać. Bajeczko, taki ból kręgosłupa chyba jest normalny i - uwaga, tu zły nius - nie mija. Przynajmniej u mnie nie minął, przerodził się w rwę, a w tym tygodniu idę do fizjoterapeuty, bo już nie daję rady. -
Ja to mogę mieć duże bóle kręgosłupa byle by z fasolka bylo wszystko dobrze, ja już nie raz miałam tzw zapalenie korzonkow, wiec może te bóle przez to że mam zwyrodnienie tej części kręgosłupa, ale dziewczyny poprostu się boje

A co do brzucha to śmieje się bo mój emek z którym aktualnie mam ciche dni w nocy się przytula tak czy siak i glaszcze brzuch mój
mało istotne że to nie jest jeszcze ciążowy brzuch ale on już głaska jakby miało kopac
-
Agniechaaa, śliczny brzuszek

Bajka, jak masz chłodno, a nie chcesz ciążowych spodni nosic, to są same pasy jak przy tych spodniach. Powinnaś chronić brzuszek i plecy przed chłodem żebyś nie miała czasem rwy kulszowej.
mi88, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Flo, możesz się zawsze powołać na tą ustawę za życiem. Do specjalisty masz się w ciąży dostać w ciągu 7 dni, ale musisz mieć zaświadczenie od lekarza że jesteś w ciąży. Nie wiem jak jest z wymaganiem zaświadczenia ale tak jest w ustawie.
Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny nie nadrobię chyba wszystkiego, znów szalony dzień. Starałam się jedynie śledzić co u Karoliny, bo z całych sił jej kibicuję.
Agniechaaa, śliczny brzusio! Super, że z maluchami wszystko ok
Amy, gratuluję kropka! Teraz czekamy na serduszko
Izolda, super że z Maluszkiem wszystko gra
Flowwer, to czekamy na wieści o psich rozwiązaniach i fotki szczeniaczków
Umowę podpisaliśmy w czwartek, ale to stan surowy zamknięty, więc dziś siedzieliśmy 2h i spisywaliśmy umowę na doprowadzenie do stanu deweloperskiego. Zapowiada się, że na L4 nuda mi nie grozi.
Nadal próbuję się umówić na wizytę do innego gina i bez rezultatów
chyba to nierealne w okresie ferii.
Przyszły mi za to 2 sukienki z HappyMum i jestem w szoku, że pasują, bo rzadko tak mam z ubraniami z neta. Najchętniej zamówiłabym kolejne, ale chyba nie ma co przeginać
Jadranka, Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość