Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie w bloku awantura u sąsiadów z góry. Już któryś raz słyszę jak się kłócą. W domu mają dwójkę dzieci i koleś się ciągle wydziera w nocy, małe dziecko płacze i matka nie może go uspokoić. Nie wiem o co dziś poszło, dzieci w ogóle nie słychać, bo chyba już bym wzywała policję.
Dziś ten sam sąsiad widział mnie w garażu, nie odpowiedział na moje "dzień dobry", a następnie uciekł windą i nie poczekał. Nie to że mnie nie widział, jak się drzwi windy zamykały, to spojrzał mi w oczy. Nie wiem skąd się biorą tacy idioci. -
JuicyB wrote:U mnie w bloku awantura u sąsiadów z góry. Już któryś raz słyszę jak się kłócą. W domu mają dwójkę dzieci i koleś się ciągle wydziera w nocy, małe dziecko płacze i matka nie może go uspokoić. Nie wiem o co dziś poszło, dzieci w ogóle nie słychać, bo chyba już bym wzywała policję.
Dziś ten sam sąsiad widział mnie w garażu, nie odpowiedział na moje "dzień dobry", a następnie uciekł windą i nie poczekał. Nie to że mnie nie widział, jak się drzwi windy zamykały, to spojrzał mi w oczy. Nie wiem skąd się biorą tacy idioci.
Ja powoli szykuje się na badania, ehh nie lubię tego bo muszę ogarnąć w donu wszystko, wziąść tabletki do pracy i więcej kanapek bo trzeba być na czczo, ehh dziewczyny czekam tylko na prenatalne i lecę na zwolnienie -
To był dość dwustronny fajt. Tam obie strony mają nieźle gadane. Zazwyczaj on trzaskał drzwiami i szedł spać gdzieś poza sypialnię, a wtedy słyszałam jak ona uspokaja dzieci. Dziś było nieco inaczej. Na bank będę ich obserwować. Chcę też pogadać z sąsiadami obok, bo nie mieszkamy tutaj długo i może były już jakieś akcje z policją.
W ostatnim mieszkaniu miałam wybuchową parkę za ścianą (tylko bez dzieci). Ich to słychać było tak, że do tej pory pamiętam imiona dwóch kochanek oraz szczegóły tego kto z nich ile wpłacił na mieszkanie
Nie muszę oglądać TV, aby mieć trudne sprawy.
innamorata88, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Lusesita - chyba że któreś dopiero co wróciło do domu nie wiadomo skąd i nie wiadomo w jakim stanie :p
Takie minusy bloków... my się rozglądamy za mieszkaniem, ale wlasnie mnie sąsiedzi przerażają, w tych nowych blokach często się niesie strasznie wszystko...
Juicy dzięki za listę! Zaraz do śniadania odpalę komputer i bede patrzyła . Ja mam listę minimalistyczną raczej i mam nadzieję że tak zostanie i się zmieścimy w 5tys (wozek kupuje nam teściowa, fotelik z bazą mam od brata a z mebli tylko proste łóżeczko i jakaś komoda )... a ciuszków mam nadzieje mieć sporą większość od koleżanek i brata od jednej będę odkupowac (ma teraz córeczkę dwu miesięczną), od drugiej dostanę i od brata też co się uda pod unisex dopasować wezmę bo synka ma . Ja jutro idę podejrzeć małą (na lux med) ciekawe czy się pokusi o podejrzenie płci, do tej pory ta lekarka słowa nie powiedziała (a moja już w 12 tygodniu :p, ale sprzęt ma lepszy na pewno...) -
nick nieaktualnyCześć bie było mnie długo, zaczęliśmy remont pokpiła dla maluchów i tak teraz schodzi Nam z czasem w dodatku weekend chcieliśmy spędzić bez telefonów ale wskakuje zdać relacje z wizyty
Dziewczyny wiec tak: dzieciaczki pięknie rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 10:26
Flowwer, Jadranka, Amy333, Sarna84, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUcina mi pół postu wiec dopisze
Dziewczyny wiec tak: dzieciaczki pięknie rosną, sa bardzo równe i chyba życie i Bóg wynagradza Nam wszystko bo drugi malec to najprawdopodobniej dziewczynka jestesmy zachwyceni ale najwazniejsze ze pięknie rosną !!!
Co do nowości mam wysokie ciśnienie dostałam leki co 8h po 1/2 tab i mam prowadzić zeszyt z ciśnieniem: rano i wieczor plus acard.
Bedzie dobrze bo musi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 10:30
pilik, Jadranka, Amy333, Sarna84, JuicyB, Ruth, olik321, aiwlys, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Agniecha cudowne wieści! Trzymam kciuki za parke jak tak Wam się marzy! Z ciśnieniem sobie poradzą raz dwa na pewno! A Ty lepiej się czujesz? Wymioty odpuściły w końcu?
Jak bede w domku muszę troszkę nadrobic moje forumowe zaleglosci -
Aga, ale super wieści, bardzo się ciesze:-))))))))))))
A ja jestem po badaniu. Wg kalendarza to 5t+6, czyli końcówka 6 tygodnia, wg usg 5 tydzień- ale to chyba normalne takie rozbieżności?
Jest zarodek! ma 1,9mm:-) Serduszka jeszcze nie widać, wszystko wydaje się w porządku, jedna rzecz mnie tylko zmartwiła. Lekarz powiedział, że jeszcze "nie wszystko się przykleiło" ale że na tym etapie, to typowe. Dlatego zwiększył mi dupka z 2 do 3 na dobe. Wiecie o co chodzi z tym przyklejaniem?Jadranka, Agniechaaaa, mi88, olik321 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Aga, ale super wieści, bardzo się ciesze:-))))))))))))
A ja jestem po badaniu. Wg kalendarza to 5t+6, czyli końcówka 6 tygodnia, wg usg 5 tydzień- ale to chyba normalne takie rozbieżności?
Jest zarodek! ma 1,9mm:-) Serduszka jeszcze nie widać, wszystko wydaje się w porządku, jedna rzecz mnie tylko zmartwiła. Lekarz powiedział, że jeszcze "nie wszystko się przykleiło" ale że na tym etapie, to typowe. Dlatego zwiększył mi dupka z 2 do 3 na dobe. Wiecie o co chodzi z tym przyklejaniem?
To masz 1.9mm szczęścia w brzuszku po prostu masz więcej leżeć i odpoczywać a reszta się unormuje. Kiedy kolejna wizyta ?
Aga nie masz problemów z nerkami ? czasem podskakuje ciśnienie z nerek w ciązyAmy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny witam się po weekendowej nieobecności, wszystko przeczytałam, pewnie coś ważnego ponizej pominę, wybaczcie.
Rucola piękny suwaczek, rosjijcie zdrowo z Maleństwem.
Flower , a propos prenatalnych i tesciowych, moja teściowa ekspertka uważa, że poronilam rok temu przez usg dopochwowe, jak szłam do gina w lipcu na pierwsze usg (5 tydz ciazy) to mówiła "tylko pamiętaj, niech ci zrobi przez brzuch!"
Ania, Lusesita, Justyna, Jadranka- ciesze się, że po wizytach wszystko w porządku, piękne zdjęcie Aniu :*
Lucia, martwiłyśmy się o Ciebie gdy zniknęłaś, to straszne co przeżyłaś, jakaś jedna krótka chwila odebrała Ci takie szczęście, dwa szczęścia... Obyś szybko do nas dołączyła, trzymam mocno za Ciebie kciuki.
Wolna chwila przejrzę listę Juicy, rozmawialyscie o ubrankach, ja bardzo lubię Zarę i Kappahl Newbie, piękne rzeczy są hiszpańskiej firmy Mayoral, jednak droższe niż w popularnych sieciowkach. Koleżanka ostatnio polecała wejść na PatPat, jeszcze tego nie zrobiłam, wiec boje się polecać coś w ciemno, ale możecie wolną chwila rzucić okiem.
Summer to właśnie ruchy!!!
Aga cudownie, że wszystko u Was super, wcale nie jestem zaskoczona parka,wiedziałam to od początku
Amy dokładnie tak jak pisze Flo, jest dobrze, ale masz odpoczywać by było idealnie i bezpiecznie.
Inna za miesiąc o tej porze będziesz tulic Michasia
Miłego dnia Dziewczyny!!!
Rucola lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Aga, ale super wieści, bardzo się ciesze:-))))))))))))
Jest zarodek! ma 1,9mm:-) Serduszka jeszcze nie widać, wszystko wydaje się w porządku, jedna rzecz mnie tylko zmartwiła. Lekarz powiedział, że jeszcze "nie wszystko się przykleiło" ale że na tym etapie, to typowe. Dlatego zwiększył mi dupka z 2 do 3 na dobe. Wiecie o co chodzi z tym przyklejaniem?Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaaa wrote:Ucina mi pół postu wiec dopisze
Dziewczyny wiec tak: dzieciaczki pięknie rosną, sa bardzo równe i chyba życie i Bóg wynagradza Nam wszystko bo drugi malec to najprawdopodobniej dziewczynka jestesmy zachwyceni ale najwazniejsze ze pięknie rosną !!!
Co do nowości mam wysokie ciśnienie dostałam leki co 8h po 1/2 tab i mam prowadzić zeszyt z ciśnieniem: rano i wieczor plus acard.
Bedzie dobrze bo musi!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyFlo nereczki funkcjonują idealnie. Poprostu chyba maluchy tak na mój organizm działają. Zreszta wczoraj mi to jedna osoba wykrakała, tan marudziła o tym ciśnieniu, ze przy bliźniakach to juz wogole i oto dzis efekty Hihi :p No nic ważne, ze są sposoby zeby z tym walczyć po podaniu leku w klinice po 40min ciśnienie miałam 125/80 wiec bedzie dobrze musi!!!!
Od dzis spisuje wszystko w zeszycie razem z waga bo przytyłam tylko 1kg a dzis zaczęliśmy 16tc pocieszam sie ze to przez wcześniejsze wymioty teraz będziemy nadrabiać
A i co najwazniejsze następne leki odstawiamy od dzis zero dupka a Crinone tylko na wieczorolik321, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Agniecha super wieści
Na ciśnienie Dopegyt dostałaś, czy coś innego?
Zamówiłam dziś meble do pokoju Małej. Razem z lozeczkiem i materacem. Jak przyjdą, mąż skręci, to wezme się za pranie i segregowane ubranek po starszej córceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 13:31
JuicyB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Agniecha super wieści
Na ciśnienie Dopegyt dostałaś, czy coś innego?
Zamówiłam dziś meble do pokoju Małej. Razem z lozeczkiem i materacem. Jak przyjdą, mąż skręci, to wezme się za pranie i segregowane ubranek po starszej córce