Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śliczne te Wasze brzuszki
Mój póki co wygląda jakbym przytyła, czekam aż się ładnie zaokrągli
Flowwer, siniaczki mam podobne jak Ty
Muszę wziąć w piątek urlop.. ledwo się rano z łóżka zwlekam, nie dotrwam inaczej do weekendu. -
A to my
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4587160c4a2a.jpg
Siedzę na krzywej cukrowej. Jeszcze godzinka i z głowyLusesita, Agniechaaaa, KateHawke, Jadranka, Bajkaaa, pilik, Ruth, olik321, Barbarka1984, Sarna84, malka, staraczka1111, Anna Stesia, Flowwer, MaryAnn, aiwlys, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
To i ja się pochwalę chyba będzie duuży, jeszcze 3 miesiące
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98cc44ca0948.jpgLusesita, ibishka, Agniechaaaa, KateHawke, Bajkaaa, Amy333, Ruth, olik321, Barbarka1984, Yoselyn82, Sarna84, malka, staraczka1111, Rucola, Anna Stesia, Flowwer, MaryAnn, aiwlys, Izolda90, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Mały wieloryb szykuje się na basen.
https://zapodaj.net/fa443f93cbebc.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 11:14
pilik, Lusesita, olik321, Rucola, Anna Stesia, Jadranka, Sarna84, aiwlys, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cudne macie brzuchole!!!
Mój też pięknie rośnie!! Serio!! A powodem jest ciągłe podjaadnie. jedynym sposobem na moje mdłości jest ciągłe przeżuwanie. Na L4 sie nie wybieram, więc jakoś muszę sobie radzić...Anna Stesia, Lusesita, malka, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dziewczyny cudne macie brzuchole!!!
Mój też pięknie rośnie!! Serio!! A powodem jest ciągłe podjaadnie. jedynym sposobem na moje mdłości jest ciągłe przeżuwanie. Na L4 sie nie wybieram, więc jakoś muszę sobie radzić...
A ja wzielam 3 dni L4, kurcze cos mi spokoju nie daje ten moj "nie do końca po sklejany zarodeczek" Leze sobie teraz na kanapie i sie bycze, a co! Stara baba jestem, 36 lat, pierwsza ciąża dopiero- coś się człowiekowi od życia należyAnna Stesia, mi88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:haha, ja wlasnie jak dzisiaj ogladalam brzuszki dziewczyn pomyslalam ze zaraz sobie tez pstrykne foto;-) 6t- a brzuchol juz calkiem calkiem, ciąża spożywcza na razie rządzi
A ja wzielam 3 dni L4, kurcze cos mi spokoju nie daje ten moj "nie do końca po sklejany zarodeczek" Leze sobie teraz na kanapie i sie bycze, a co! Stara baba jestem, 36 lat, pierwsza ciąża dopiero- coś się człowiekowi od życia należy
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:haha, ja wlasnie jak dzisiaj ogladalam brzuszki dziewczyn pomyslalam ze zaraz sobie tez pstrykne foto;-) 6t- a brzuchol juz calkiem calkiem, ciąża spożywcza na razie rządzi
A ja wzielam 3 dni L4, kurcze cos mi spokoju nie daje ten moj "nie do końca po sklejany zarodeczek" Leze sobie teraz na kanapie i sie bycze, a co! Stara baba jestem, 36 lat, pierwsza ciąża dopiero- coś się człowiekowi od życia należy
ja jestem na własnej działalności, od przyszłego miesiąca planuję zacząć płacić wysoki ZUS czyli 3,5 tys zł i tak minimalnie przez kolejne 3 miesiące. Własna działalnośc to lipa dla kobiety ale za bardzo nie mam wyjśćia. Muszę chociaż na ZUS zarobić, w przeciwnym razie chorobowego dostanę jakieś 1300 a macierzyśkiego niecały tysiąc. Aż mi się nóz w kieszeni otwiera kiedy sobie pomyślę, że ósmy rok prowadzę działalność i w razie nagłej potrzeby dostanę tyle pieniędzy co osoba, która nie pobrudziła sobie w życiu rąk jakąkolwiek pracą. Normalnie poje@@ny kraj.Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, wyglądacie wszystkie przecudnie
Amy, odpoczywaj, to ważny moment dla kropeczki, więc wypoczęta mama może mu tylko pomóc.
Malka, kciuki będa zaciśnięte calutki dzień!
Rucola, szczerze Ci powiem, że ja nie ogarniam tego prawodawstwa i niesprawiedliwego traktowania. Z drugiej strony przynajmniej masz możliwość "pokombinowania", żeby dostać jak najwięcej, więc trzymam kciuki, żeby się udało!malka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Uff, udało mi się umówić na piątek do lekarza na konsultację. A wlaściwie do zasługa mojego eMka, który pojechał i ubłagał Panią w recepcji
-
Amy odpoczywaj, relaksuj się
Rucola - wiem co czujesz... Od 14 lat płacę składki bez dnia przerwy. Był moment, że rozważałam przejście na FV, bo jak widzę ile miesięcznie mi zabierają z brutto i oddają innym to mnie krew zalewa. Mi się nic nie należy za urodzenie dziecka. Ani becikowe, ani 500+ ani inna złotówka.
Ten czas teraz na L4 to jedyna dobra rzecz. Bądź ostrożna z tymi zwiększonymi składkami, bo ZUS to mocno kontroluje ostatnio.
Co do brzucha, to mi wystawał od początku. Miałam spore wzdęcia i nie miały się gdzie schować Szybko się zaopatrzyłam w spodnie ciążowe i legginsy ciążowe. To jednak zupełnie inna skala komfortuAmy333 lubi tę wiadomość