Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale emocje od rana
Rucola ogromne gratulacje. Wszystkiego dobrego dla ciebie i Lewciazdrowka dla was
Amy kciuki mocne za szybkie plum!
Luna wygląda pięknie i ten piękny brzuszekAmy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola gratulacje Mamusiu
o której pojechaliscie do szpitala ostatecznie?
Amy pospalam jeszcze coś? Zjadlas? Musisz mieć duzi siły.
Odprowadzam Franka do przedszkola i biorę się za śniadanie nr 2
Lunaśliczna Mamusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:21
-
nick nieaktualnyAchia w dupie to miej.
jej problem.
Mnie też ludzie straszą, jedna koleżanka że lepiej żebym się nastawiła na poród we Wro, bo "ona urodziła w 1,5h"(?) -> czytaj nie zdążę dojechać do Ząbkowic. Ta sama zresztą przez całą ciążę i karmienie jadła wszystko gotowane na parze bez soli.
A inna koleżanka (też dietetyk jak ja) mówiła mi we wtorek, że 1-2 dni po porodzie wparowała jej na salę położna i opieprzyła ją za zjedzenie grejpfruta, przez co wg położnej jej dziecko płacze i zaczęła jej przeglądać jedzenie w szafce (sic!).Ja bym kobietę wyprosiła chyba.
Nika dziękuję Ci bardzo za podpowiedzi odnośnie Montessori, zaczęłam już buszować w necie.
U mnie dzisiaj na śniadanie kawa i WZ-ka(tak, wiem, nie świecę przykładem). Wczoraj upiekłam, straszną ochotę miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:21
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola, cieszę się razem z Wami! Cudowny czas przed Wami!
Chciałam Jeszce tylko dodać, że nasze dzieci się zmowily chyba, bo Staszek też przebiegł do mnie o 6 rano - udając małpke, skacząc i krzycząc uu-a uu-a... Ja się pytam, skąd one mają tyle energii o 6 rano?!
Luna, dzięki za pocieszenie, bo jak zobaczyłam Twoje zdjęcie z rana, a później swój pysk w lustrze to był dramat
A co do przebierania pieluch, na początku też miałam takie schizo i co karmienie, po kilku miesiącach mi przeszło i brakowało tylko żebym jeszcze wzięła suszarkę żeby wysuszyć zamiast przebraćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:27
lamka, Bajkaaa, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Rucola ogromne gratulacje !
dużo zdrówka dla Was :* wypoczywajcie
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wy też jesteście ranne ptaszki
dla mnie 4, 5 czy 6 albo 7 to środek nocy hehe
skąd macie tyle siły by wstać i na forum być ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:28
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny wy też jesteście ranne ptaszki
dla mnie 6 czy 7 to środek nocy hehe
skąd macie tyle siły by wstać i na forum być ?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Mnie od wczoraj popołudnia, po obiedzie siedzi cos na żołądku i czuje sie dziwnie. Nawet kolacji nie jadłam bo jakoe mi bylo nie teges i do tej pory czuje toMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Minie Black wrote:Yos, my siły nie mamy! niestety nasi podopieczni tego do końca nie potrafią zrozumieć
ja rozumiem dziewczyny co maja dzieci ale chodziło mi głównie które jeszcze nie maja
odzwyczailam sie od wstawania rano bo tak wstawalam po 5 do pracy jak mialam na 7..to był koszmar, ale trzeba sie znów powoli przyzwyczajac ze pobudki będą czesto w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:34
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:ja rozumiem dziewczyny co maja dzieci ale chodziło mi głównie które jeszcze nie maja
odzwyczailam sie od wstawania rano bo tak wstawalam po 5 do pracy jak mialam na 7..to był koszmar, ale trzeba sie znów powoli przyzwyczajac ze pobudki będą czesto w nocy -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:ja rozumiem dziewczyny co maja dzieci ale chodziło mi głównie które jeszcze nie maja
odzwyczailam sie od wstawania rano bo tak wstawalam po 5 do pracy jak mialam na 7..to był koszmar, ale trzeba sie znów powoli przyzwyczajac ze pobudki będą czesto w nocy -
Minie Black wrote:Yos, reszta wstaje pewnie na siku :'D
sik to normalna rzeczMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️