Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Melevis, Melevis.. jak mogłaś w nas zwątpić? Chyba trzeba po tyłku nabić, żebyś na przyszłość zapamiętała, że my tu się cieszymy z każdej ciąży! I pocieszymy w trudnych chwilach.
I dobrze dziewczyny mówią - dupek lub lutka potrzebne. Niedługo znów będziesz się cieszyć -
Melevis kurde strasznie mi przykro, ze Was to dotknelo.
trzymaj sie i walczcie o swoje szczescie.
Amy ja caly czas tu zagladam z mysla czy to juz.
My wracamy do domu od znajomych. Mielismy tydzien spotkan i konczymy iuz. Maz jutro do pracy, ja sie tez ogarniam i od wrzesnia ruszamy na full z calymi zamowieniami: lozeczko, wozek i caly kacik dla niej.-Mamunia-, StaraczkaNika, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
But why? Nie mam nic do Misia Fazzi ale ten jednorożec wymiatał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu muszę Wam to napisać. Emek się śmiał z mojego pępka to mu powiedziałam, że mój przynajmniej nie wygląda jak końcówka od kiełbasy. A Tosia na to, że tata ma kiełbasę. Pytam gdzie. No tam, przy tyłku...
-Mamunia-, Patrycja20, Lusesita, Lunaris, Kotowa, Bajkaaa, Achia, Jeżowa, Aga9090, Kaczorka, Karma88, lamka, Fozzie Bear, Yoselyn82, pilik, ibishka, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Phnappy, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OMG tak! patrz, przegapiłabym! Może naciągnę na coś Ciastka
w sumie nie mam pomysłu na jutro.
Generalnie to odliczam do 30tc- myślę że wtedy to już będzie z górki.-Mamunia-, Yoselyn82, Fozzie Bear, lamka, Patrycja20, Aga9090, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Jezowa ale fajna szafa z polkami
malka super ze znalazlam troszke czasu dla siebie, na pewno to budujacewyjsc po ptostu ns dwor samemu, do ludzi
Melevis przykro mi, tule, ale moze to dobrze, poczekasz jeszcze troszke i postaracie sie o kolejnego maluszka
Luna dobre!!malka, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:orety, jesteś pewna?
daj znać po seansie
ja to bym obejrzała "też go kocham"
wrocilam i polecam film. Byl swietny jesli ktos lubi oczywiscie takie filmy!!
Byly momenty ze podskoczylam do gory, wystraszylam siejak cos poszlo z nienacka
ale warto bylo.
Wiec lody i kino zaliczone i piekny dzionekLunaris, lamka, Achia, Fozzie Bear, Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny