Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziś się odwazylam powiedzieć dzieciom o ciąży..
Wiktor nic nie powiedział, chyba musi to przetrawić.. .
Kinga już się pytała kiedy będzie się z nią bawił i mówiła, że trzeba niebieski albo szary wózek kupić i bardzo się cieszy i stwierdziła "no to teraz będzie po równo- dwóch chłopaków i dwie dziewczyny no i trzeba kupić takie małe ubranka i łóżeczko" .
A Nadia przeszła sama siebie, cały dzień do mnie przychodziła i mówiła "mamusiu mogę pogłaskać braciszka, bo wiesz takie małe dzidziusie to trzeba głaskać."
i milion pytań mi zadała typu:
"A gdzie będzie spać? A może ze mną? A będzie się ze mną bawił jak się urodzi? A będzie że mną w basenie pływać? A moge mu te misie dać? A te autka też? A jak on sika u ciebie w brzuszku? A skąd się wziął w twoim brzuszku? Kto Ci go tam wsadził? A wiesz musisz sobie auto nowe kupić, bo w twojej Hondzie się nie zmieścimy tak jak w Reno taty"
Ah te dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 23:35
JustynaG, malka, olik321, Nadzieja22, Lusesita, Achia, Jeżowa, Patrycja20, Kaczorka, pilik, Lunaris, blue00, StaraczkaNika, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuski, po tym naswietlaniu Ania ma bardzo wysuszona skore. Myslicie, ze bede mogla ja smarowac olejkiem z migdalow? Czy cos innego bedzie lepsze?
-
Justyna, olejek z migdałów super do kąpieli, ale u nas na suchą skóre po porodzie był za ciężki. Stosowałam lotion z Babydream i po kilku dniach była poprawa.
-
Justyna ja u Feli po porodzie stosowałam bałam z musteli. Bardzo szybko pomógł, a skóra jej płatami schodziła. Teraz niczym nie smaruję.
Nenusia, dzieciaki są fajne z tymi swoimi pytaniami. Pytanie o sikanie wygrałoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 04:07
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie cytomegalii.
Aga fajnie dzieciaki zareagowały
Amy jak tam?
Śniło mi się, że biegam górskim szlakiemcudowny sen, niestety później się obudziłam i nadal jestem lamą bez kondycji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 07:01
summer86, Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Amy, również myślę o Was!
Z przemyśleń nie tak młodej matki.. zastanawiam się skąd się wzięło powiedzenie "spać jak dziecko".Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Justyna mysmy smarowali oliwką z hipp, ogólnie opcji dużo ale sam migdałowy raczej za ciężki jak już pisały dziewczyny.
Amy trzymamy dalej kciuki!
Sarna nie było chyba jeszcze zdjęcia
Mysmy wczoraj rano byly na badaniach a po południu były na weselu. Na pobraniu krwi troszkę płakała, ale mniek niż ostatnio jak ją lekarz próbował osłuchać... na ślubie z kościoła szybko wylądowałam w aucie (organy tak przeraziły że w życiu takiego płaczu nie widziałam...), a na sali już najpierw był kryzys, potem się jakoś w miarę udało zjeść obiad, wrzuciłam do chusty i ze dwa razy nawet zatanczylisny, zjedliśmy tort i trzeba było się zbierać do domu. Utwierdziłam się w tym, że takie dziecko się nie nadaje na takie imprezy (nie mieliśmy opcji Jej z kimś zostawić, a bardzo jak zależało żeby chociaż na chwilkę pójść)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:20
Lunaris, malka, Kaczorka, Karma88, Aga9090, Lusesita, ibishka, summer86, Luna1993, olik321, StaraczkaNika, lamka, Nadzieja22, Patrycja20, Jeżowa, KateHawke, Yoselyn82, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
AMY daj znak życia
Ja dziś spalam cała noc! Syn też. Zaczynam wierzyć w teorie że Ciastek sprowadza do domu spokojny sen całej rodziny
Ninka widocznie woli święty spokój domowy ale fajnie ze udało Wam się wyjść choć trochę z domu. -
Pilik Nina jest przeslodka. Zawsze to na chwile udalo sie wyrwac z domu.
Amy czekamy na wiesci. :-*
Dzien dobry wszystkim.
Znowu zle spalam w nocy. Kregoslup juz ktorys dzien mnie boli...w nocy ciezko sie przekrecic. Chyba sobie cos naciagnelam pare dni temu, a do tego mialam poglebiona lordoze na tym odcinku.czuje, ze bedzie wesolo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:24
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
ibishka były troszkę za duże, przy czym Ninka jest malutka (4kg, główka teraz 37cm) ale działanie super! Bez nich byśmy musieli od razu iść. Ja wiedząc, że nie jesteśmy typem imprezowiczów wypożyczyłam te słuchawki za 20zl, pełno jest ofert jak nie chcecie inwestować na próbę
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję za kciuki. O 5.30 przywitałam moje Serduszko. Jest wykapanym tatusiem. Urodził się siłami natury że znieczuleniem. Waży 3180g i ma 52 cm długości. Czekam na niego bo zabrali mi go do badań i ubrania. Później zrobię zdjęcie
Gratulacje!!!
Ucałuj Lewka, cieszcie się sobą i odpoczywajcie!!
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane