X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Jeszcze nie,ale juz sie zbieramy. zaliczylam jeden taki mega skurcz i postanowilam rozstac sie ze swoja kanapą. Jedziemy ale cos czuje,ze rozwarcie marne bedzie,no ale ktg niech juz robia.
    To powodzenia <3 <3 <3 rodzisz też w Brzegu?

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Dziewczeta u mnie skurcze co 13-15min ale juz taki kurde bolesne. Szamam obiad,chociaz nie wiem czy powinnam;)
    Oj tam, musisz mieć siły - najwyzej później żygniesz. Wymioty i dwójeczka często się zdarzają przy porodzie i położne są przywykłe.

Kciukasy!

Ależ nam całodobowe atrakcje zapewniasz ;)

Amy333, Emiilka lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola gratulacje!!
    Amy kciuki zacisniete :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:46

Amy333 lubi tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika aspirator w sensie katarek/ sopelek-? Dziewczyny pisały że to raczej niezbędny element wyprawki :)
    Ja myślałam o tym co tu Rukola kiedyś wrzuciła:
    Baby Aspirator do nosa Elektryczny Bezpieczne Higieniczne Nos Cleaner Z 2 Rozmiary Nos Porady I Jamy Ustnej Snot Sucker Dla Noworodków chłopiec Dziewczyny
    http://s.aliexpress.com/EFVziEN7?fromSns=E-mail

Bo ja się nie zmuszę do tego odsysania siłą płuc... a z kolei ten odkurzaczowy odpada i u najmniejszych dzieci i w nocy, więc i tak trzeba mieć coś delikatniejszego.

O tym piszą że ma 4 tryby i daje radę

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Macie wspólny cel a zdrowie najważniejsze.
    Ja w poniedziałek lub wtorek ide do okulisty z bo oczko jak ropiało tak ropieje, a ti już 3 antybiotyk w kroplach.
    Kanalik masuje
    A może ma nie do końca wypłukane z mazi? Jak go źle odśluzowali po porodzie to może się tak robić

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    To powodzenia <3 <3 <3 rodzisz też w Brzegu?
    Tak,Brzeg Dolny. ostatnio tam lezalam na patologii,personel super!:)

lamka lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak się skusze na sopelek-
    .ma opcję że sama wyciągam gluty
    Dam radę :p
    Byłam u lekarza, wyjątkowo nie miał USG w gabinecie ale Kokosek się obudził :p mam L4 w sumie po to przyszłam
    I miła odmiana, pan doktor mnie zapamiętał(a ten poprzedni miałam wrażenie że z nadmiaru pacjentek nie kuma ich) i przypomniał żebym koniecznie zrobiła badania przed kolejną wizytą :)- gdzie tamten w zasadzie ich nie zlecal.. dobra zmiana!:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 17:06

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy obiad doda Ci sił, których z pewnością będziesz dzisiaj potrzebować, więc nie żałuj sobie - jedz, póki możesz, w szpitalu zapewne już nie pozwolą :) powodzenia, kciuki trzymam mocno zaciśnięte, żeby poszło sprawnie :)

A moja Księżniczka ma już przygotowane miejsce w szafie... Aż tyle pewnie nie potrzebuje, ale co tam :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35000594a73b.jpg

lamka, Achia, reset, StaraczkaNika, KateHawke, Aga9090, Flowwer, Kaczorka, Minie Black, Bajkaaa, Luna1993, Yoselyn82, Lunaris, Amal, emi2016, Emiilka, Nadzieja22, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa fajna szafa! Pudełka z ikei? Rzuć linkiem. :-D

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co, jak co, ale akurat szafy w akademiku mamy spoko :D

Tak, tak, z Ikei :D

https://m2.ikea.com/pl/pl/p/skubb-komplet-pojemnikow-6-szt-czarny-60192633/

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aspirator u nas taki zdaje egzamin: https://www.aptekagemini.pl/canpol-aspirator-do-nosa-1-sztuka.html

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zjadłam 3 gałki lodow z polewa czekoladowa, jakie to bylo dobre. A teraz siedzę w kinie :-)

Achia, -Mamunia-, Minie Black, Lunaris, emi2016, KateHawke, StaraczkaNika, Aga9090, Emiilka, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, jeszcze tylko jeden spam, wybaczcie moje podniecenie prostymi rzeczami, ale zobaczcie, słoiki też mają gdzie mieszkać:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/608adec9fdee.jpg

Minie Black, Bocianiątko, Kaczorka, Lunaris, Amal, emi2016, lamka, KateHawke, Emiilka, Nadzieja22, olik321, Lusesita, malka, pilik, Achia, Morusek lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Właśnie zjadłam 3 gałki lodow z polewa czekoladowa, jakie to bylo dobre. A teraz siedzę w kinie :-)
    a co będziesz oglądać?:)

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie Odeta moro urodziła dziś Lwa :) nie dość że odgapila imię od Rucoli to i urodziła wtedy co ona:)

Achia, Minie Black, summer86, Lunaris, Luna1993, veritaserum, Amal, emi2016, lamka, KateHawke, StaraczkaNika, Aga9090, Emiilka, Karma88, Nadzieja22, olik321, Lusesita, Meśka, pilik, Jadranka, Sarna84, Lena21 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    a co będziesz oglądać?:)

the Meg. O rekinie który atakuje ludzi itp :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Wiecie Odeta moro urodziła dziś Lwa :) nie dość że odgapila imię od Rucoli to i urodziła wtedy co ona:)
    Może to ONA! :D

Lunaris, Bajkaaa, Aga9090, Emiilka, Meśka, pilik lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie to, że wiemy jak wygląda Rucola, to można by zacząć podejrzewać, że to Odetta incognito na forum się ukrywa :D

Achia, Minie Black, Lunaris, Bajkaaa, Aga9090, Emiilka, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    the Meg. O rekinie który atakuje ludzi itp :-)
    orety, jesteś pewna?:) daj znać po seansie :)
    ja to bym obejrzała "też go kocham" :D

• malka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy jedź Ty już w końcu do tego szpitala!

Nika jak dla mnie aspirator jest niezbędny. Przydał mi się wiele razy. Zdarzyło się, że Feli mleko nosem wyleciało, więc trzeba to było jakoś czyścić. Zresztą tak jak Lusesita,używam prawie codziennie do higieny noska. Zawsze jakieś mleko z niego wyciągnę ;)
    Mam katarek plus do odkurzacza. Fajny jest, ale kupię chyba jeszcze taki zwykły na "mniejsze akcje" bo nie zawsze mi się chce odkurzacz wyciągać.

Flo współczuję ulewania. Stresujące to jest.

A ja dzisiaj pierwszy raz wyszłam sama tak dla siebie. Byłam na rowerze. Pierwszy raz emek dawał młodej moje odciągnięte mleko. No i poszło średnio :/ wypiła tylko 30ml i zaczęła się wiercić i już więcej nie chciała. Jak wróciłam to ją emek uspokajał kąpielą ;) ponoć większość czasu jak mnie nie było to marudziła i płakała. Chyba była głodna bo z cycka dużo wypiła.
    Ale ja za to fajnie pojeździłam ;) super jest się poruszać po takiej przerwie!

-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:09

Jeżowa, Kaczorka, Bocianiątko, Luna1993, Lunaris, KateHawke, StaraczkaNika, Bajkaaa, lamka, Aga9090, Emiilka, Patrycja20, -Mamunia-, olik321, Nadzieja22, JuicyB, Lusesita lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
‹‹ 1703 1704 1705 1706 1707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ