Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Dziewczeta u mnie skurcze co 13-15min ale juz taki kurde bolesne. Szamam obiad,chociaz nie wiem czy powinnam;)
Kciukasy!
Ależ nam całodobowe atrakcje zapewniaszAmy333, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Nika aspirator w sensie katarek/ sopelek-? Dziewczyny pisały że to raczej niezbędny element wyprawki
Baby Aspirator do nosa Elektryczny Bezpieczne Higieniczne Nos Cleaner Z 2 Rozmiary Nos Porady I Jamy Ustnej Snot Sucker Dla Noworodków chłopiec Dziewczyny
http://s.aliexpress.com/EFVziEN7?fromSns=E-mail
Bo ja się nie zmuszę do tego odsysania siłą płuc... a z kolei ten odkurzaczowy odpada i u najmniejszych dzieci i w nocy, więc i tak trzeba mieć coś delikatniejszego.
O tym piszą że ma 4 tryby i daje radę
-
Flowwer wrote:Macie wspólny cel a zdrowie najważniejsze.
Ja w poniedziałek lub wtorek ide do okulisty z bo oczko jak ropiało tak ropieje, a ti już 3 antybiotyk w kroplach.
Kanalik masuje -
lamka wrote:To powodzenia
rodzisz też w Brzegu?
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jednak się skusze na sopelek-
.ma opcję że sama wyciągam gluty
Dam radę :p
Byłam u lekarza, wyjątkowo nie miał USG w gabinecie ale Kokosek się obudził :p mam L4 w sumie po to przyszłam
I miła odmiana, pan doktor mnie zapamiętał(a ten poprzedni miałam wrażenie że z nadmiaru pacjentek nie kuma ich) i przypomniał żebym koniecznie zrobiła badania przed kolejną wizytą- gdzie tamten w zasadzie ich nie zlecal.. dobra zmiana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 17:06
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Amy obiad doda Ci sił, których z pewnością będziesz dzisiaj potrzebować, więc nie żałuj sobie - jedz, póki możesz, w szpitalu zapewne już nie pozwolą
powodzenia, kciuki trzymam mocno zaciśnięte, żeby poszło sprawnie
A moja Księżniczka ma już przygotowane miejsce w szafie... Aż tyle pewnie nie potrzebuje, ale co tam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35000594a73b.jpglamka, Achia, reset, StaraczkaNika, KateHawke, Aga9090, Flowwer, Kaczorka, Minie Black, Bajkaaa, Luna1993, Yoselyn82, Lunaris, Amal, emi2016, Emiilka, Nadzieja22, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co, jak co, ale akurat szafy w akademiku mamy spoko
Tak, tak, z Ikei
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/skubb-komplet-pojemnikow-6-szt-czarny-60192633/lamka lubi tę wiadomość
-
Właśnie zjadłam 3 gałki lodow z polewa czekoladowa, jakie to bylo dobre. A teraz siedzę w kinie
Achia, -Mamunia-, Minie Black, Lunaris, emi2016, KateHawke, StaraczkaNika, Aga9090, Emiilka, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dobra, jeszcze tylko jeden spam, wybaczcie moje podniecenie prostymi rzeczami, ale zobaczcie, słoiki też mają gdzie mieszkać:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/608adec9fdee.jpgMinie Black, Bocianiątko, Kaczorka, Lunaris, Amal, emi2016, lamka, KateHawke, Emiilka, Nadzieja22, olik321, Lusesita, malka, pilik, Achia, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie Odeta moro urodziła dziś Lwa
nie dość że odgapila imię od Rucoli to i urodziła wtedy co ona:)
Achia, Minie Black, summer86, Lunaris, Luna1993, veritaserum, Amal, emi2016, lamka, KateHawke, StaraczkaNika, Aga9090, Emiilka, Karma88, Nadzieja22, olik321, Lusesita, Meśka, pilik, Jadranka, Sarna84, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:a co będziesz oglądać?
the Meg. O rekinie który atakuje ludzi itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy jedź Ty już w końcu do tego szpitala!
Nika jak dla mnie aspirator jest niezbędny. Przydał mi się wiele razy. Zdarzyło się, że Feli mleko nosem wyleciało, więc trzeba to było jakoś czyścić. Zresztą tak jak Lusesita,używam prawie codziennie do higieny noska. Zawsze jakieś mleko z niego wyciągnę
Mam katarek plus do odkurzacza. Fajny jest, ale kupię chyba jeszcze taki zwykły na "mniejsze akcje" bo nie zawsze mi się chce odkurzacz wyciągać.
Flo współczuję ulewania. Stresujące to jest.
A ja dzisiaj pierwszy raz wyszłam sama tak dla siebie. Byłam na rowerze. Pierwszy raz emek dawał młodej moje odciągnięte mleko. No i poszło średniowypiła tylko 30ml i zaczęła się wiercić i już więcej nie chciała. Jak wróciłam to ją emek uspokajał kąpielą
ponoć większość czasu jak mnie nie było to marudziła i płakała. Chyba była głodna bo z cycka dużo wypiła.
Ale ja za to fajnie pojeździłamsuper jest się poruszać po takiej przerwie!
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:09
Jeżowa, Kaczorka, Bocianiątko, Luna1993, Lunaris, KateHawke, StaraczkaNika, Bajkaaa, lamka, Aga9090, Emiilka, Patrycja20, -Mamunia-, olik321, Nadzieja22, JuicyB, Lusesita lubią tę wiadomość