Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi - bo ja tak super młodo wyglądam! (Buhaha
)
Summer - chyba Cię nie pocieszę, ale Alutka tak samo traktowała butelkę.. No i z samotnymi wyjściami była kicha
Ale próbujcie, może załapie
Moja szwagierka też jest zakręcona na punkcie Alieostatnio mi to pokazywała. Ale to chyba nie dla mnie.. :p
-
Zobaczcie co znalazłam.
Wcześniej Omegamed miał w kapsułkach twist off d3 z dha ale były z alg i strasznie ryba smierdzialy.
To ma niby neutralny smak, ale wystarcza tylko na 30 dni.
https://humana-baby.pl/produkt/humana-benelife-d3dha/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:28
-
JustynaG wrote:Flower, a moze trzeba wyprobowac inna butelke?
Ania radzi sobie ladnie z butla avent. L 0 a teraz ma w szpitalu ma inną butelkę i strasznie ulewa i krztusi się
Reset a konsultacja on-line lub telefoniczna ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Do wyprawki polecam pieluszkę bambusowa (jeśli macie jakieś sprawdzone linki na ali to poproszę). W szpitalu robi mi ona za milusi kocyk, w ktory przykrywam Anię gdy wyjmuje spod lampy. Ale można spokojnie dziecko w tortille zawinąć, wytrzeć buźkę i do tego mają piękne wzory.
-
Flowwer wrote:Reset a konsultacja on-line lub telefoniczna ?
Flo, dzięki! Spróbuję pogadać z mamą Młodej, niech mi wyślę jej wyniki i będziemy działać.
Flowwer lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Summer u nas dzis tez zielona kupka. Ale te od mleka I fazy. Próbuje ograniczyć laktacje i w efekcie mały je po 10 minut z każdego cycka więc mało kslorycznego mleka..
Juz mi teraz pierdzi A kolo poludnia byla Zielona kupka.. nie wiem jak ogarnąć te cycki by on nie ucierpiał..
P.s. Dziewczyny caly czas pamiętam o foto dla Was torbyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:46
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Do wyprawki polecam pieluszkę bambusowa (jeśli macie jakieś sprawdzone linki na ali to poproszę). W szpitalu robi mi ona za milusi kocyk, w ktory przykrywam Anię gdy wyjmuje spod lampy. Ale można spokojnie dziecko w tortille zawinąć, wytrzeć buźkę i do tego mają piękne wzory.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
A aspirator do nosa to artykuł pierwszej potrzeby czy taki zbędny bajer?
Niby mam to na liście wyprawkowej, to pewnie wyczytałam, że strasznie potrzebne
Wózek przybył! Póki co nie zabieram się za odpakowywanie, bo lepiej żeby to mąż się tym zajął. Pudło jest ogromne, będzie do grudnia robić za stolik
Achia, Bocianiątko, Aga9090, lamka, Minie Black, summer86, Nadzieja22, Jeżowa, olik321, Lunaris, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta u mnie skurcze co 13-15min ale juz taki kurde bolesne. Szamam obiad,chociaz nie wiem czy powinnam;)
Minie Black, StaraczkaNika, Karma88, Emiilka, pilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Flo, dzięki! Spróbuję pogadać z mamą Młodej, niech mi wyślę jej wyniki i będziemy działać.
Ja w poniedziałek lub wtorek ide do okulisty oczko jak ropiało tak ropieje, a to już 3 antybiotyk w kroplach.
Kanalik masuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 17:26
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNika u nas na szkole rodzenia też było na liście, więc chyba niezbędne. Wzięłam ten do odkurzacza.
btw. porównywałam ceny mojej wyprawki w Aptece Manada i Gemini i Manada mi wyszła taniej.
Amy a Ty nadal nie w szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:18
-
Nika - dopóki dziecko nie dostanie kataru, to aspirator nie będzie potrzebny
ale nigdy nie wiadomo, kiedy to dziadostwo się przyplącze.
Ja jeszcze polecam zaopatrzyć się w nebulizator. Przy katarze inhalacje są najlepsze.
U nas katar szybko przeszedł w zapalenie oskrzeli i też młoda dostała sterydy wziewne zamiast antybiotyków. -
olik321 wrote:Summer u nas dzis tez zielona kupka. Ale te od mleka I fazy. Próbuje ograniczyć laktacje i w efekcie mały je po 10 minut z każdego cycka więc mało kslorycznego mleka..
Juz mi teraz pierdzi A kolo poludnia byla Zielona kupka.. nie wiem jak ogarnąć te cycki by on nie ucierpiał..
P.s. Dziewczyny caly czas pamiętam o foto dla Was torby
Olik ostatnie zdanie fajnie Ci wyszło
Nika ja np. Mam fride i co wieczór po kąpiel i oczyszczam małej nosek.
To co wyciągam, nazywam mleczne baby ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:33
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdało mi się umówić na tejpy lędźwi na środę
najlepsze jest to, że dziewczyna zrobi mi to za free w ramach badania, w którym biorę udział (wspominałam Wam kiedyś dlaczego noszę krokomierz). Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać.
Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK.... Usunęła mi cały wpis. Więc w skrócie :
Inhalator - moje top 3!
Aspirator - brać!
Amy - Ty dalej nie w szpitalu?! Szalona!
Weszłam na wagę. Szok. Jak stała w miejscu tak +3 kg dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 16:31
olik321, Lunaris lubią tę wiadomość
-
No to jak mowa o inhalatorach/nebulizatorach - jakie polecacie doświadczone Mamusie?
U nas ciasto ze śliwkami w piekarniku.. w weekend odchudzanie nie obowiązuje -
lamka wrote:
Amy a Ty nadal nie w szpitalu?