Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna! Super info! Będę trzymać kciuki!
Moruseksuper, że jesteś!
Angelika witaj!
Gratuluję udanych wizyt, ciesze się, że dzisiaj same dobre wieści!
Nadrabianie 10 stron mnie tak wykończyło, że nie mam siły nic napisać. Idę spać. Dobranoc dziołszkiMorusek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się wieczorowo
Siwulec, Lamka, Fozzie, Yos, Veritaserum, Amal super, że wizyty udane (chyba nikogo nie pominelam?)
Morusek witaj :*
Angelika 83 w końcu się ujawniłaś, witaj
No i Frezyjciada zostań tu!! :*
Aksamitna kciuki :*
Ania myślę, że dobry pomysł aby z jakimś lekarzem pogadać..
Wszystkie bobasy które tu pokazałyście są śliczne, do wycałowania.
Olik ale laska z Ciebie
Rucola to już jutro do domku, cieszę się, że laktacja się rozkręciła :*
U mnie nic nowego.. Dalej lezymy, eMek odświeża dziewczynkom pokój. Chcemy się z Wiktorem zamienić pokojami abym po schodach nie musiała na poddasze dreptać ale najpierw też eMek odmaluje ściany (tak był na wyprzedaży w Castoramie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 23:18
KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z dobrych rad. Justyna polecała muszle ochronne medeli. Podpisuje się wszystkim pod tym. Dodatkowo aktualnie do wnętrza muszli wciskam cieniutką wkładkę laktacyjną z lovi i nic nie przecieka. Inwestycja warta swojej ceny.
Fozzie to oczywiście Minnie???Fozzie Bear lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
No hej Morusku
Witam też Angelikę
Frez weź nie pitol i tu zostań
Zapomniałam wcześniej napisać, że miałam dzisiaj niechlubną przyjemność dzwonić do MOPSu... Sąsiadka przegięła dzisiaj pałę w zachowaniu do syna i ja już więcej olewać tego nie zamierzam. Widziałam, że komuś też się dzisiaj ulało i zadzwonił na policję, niestety jak przyjechali to było już cicho u nich, a sąsiadka nie chciała otworzyć drzwi. Zadzwonię jutro znowu do MOPSu i ich uprzejmie poinformuję o wieczornym wydarzeniu.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Halo halo Mamuśki!!!
Ja leżę w szpitalu, szczęście że Lewcio śpi w tym jazgocie... Nie dam już dłużej rady z tym płaczem. A najgorsze że nie chce żeby Mały miał hałas dookoła i niepotrzebne bodźce a tu kurna jeden wielki krzyk. Ma-sa-kra...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Halo halo Mamuśki!!!
Ja leżę w szpitalu, szczęście że Lewcio śpi w tym jazgocie... Nie dam już dłużej rady z tym płaczem. A najgorsze że nie chce żeby Mały miał hałas dookoła i niepotrzebne bodźce a tu kurna jeden wielki krzyk. Ma-sa-kra...
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola dzieci dopiero po kilku tygodniach są wrażliwe na bodźce ja w szpitalu leżałam z dziewczyną której syn okropnie się darl a moja spała jak zabita za to mnie chciało coś trafić hehe
Aksamitna masz moje kciuki '
Gratuluję wszystkim udanych wizyt -
Dzien dobry z rana. Jaka ciezka noc, jakies poty mnie wieczorem zakewaly, slaby sen do tego. Bleah kicha. Za chwile dopiero przysne tak na serio.
Rucola mam nadzieje, ze jednak Was za chwile wypuszcza.
Za 2 tygodnie wizyta z nasza Krolewna!Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hehe ja wiem Dziewczyny że Mały śpi ale i tak nie uważam żeby hałas wokół pozytywnie stymulował Jego mózg. Ale jutro wychodzimy mam nadzieję.
Mleko pięknie się leje, piersi są nabrzmiałe i bolą ale do wytrzymania. Mam nadzieję że gorzej nie będzie
U mnie chwilowe zawieszenie broni czyli względny spokój. Lewcio obżarty i przebrany grzecznie śpi a ja byłam po podkład na moje mokre obsikane łóżko :p#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola na SR psycholog mówiła o zasadzie 4C (cicho, ciepło, ciasno, ciemno) dla noworodków, mówiła że nie dotyczy to naturalnych dźwięków, np. szczekania psa czy krzyku i płaczu dzieci. Zatem mysle, że nie ma to wpływu na Twojego synka.
Rucola, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:Witam się poranną porą....
Moje dziecko szczeka. Przypomnicie ilu % sól do inhalatora? 3%?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15e7004e3d49.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:17
-
Rucola, przyzwyczajaj się do dziecięcego płaczu. Niedługo płacz Lewka będzie przeszkadzał ludziom w Twoim otoczeniu...
A mi się dziecko popsułoTzn. wychodzi z żółtaczki i zaczyna więcej marudzić/grymasić. A jak już zacznie zawodzić to chyba cała dzielnica ją słyszy.
Coraz bardziej marudzi na pierś bo ona chce jeść TU i TERAZ. Wczoraj ściągnęłam łącznie 460ml mleka i wszytko wypiła (oprócz przystawiania do piersi).
-
nick nieaktualnyFozzie Bear wrote:To jest najswyklejsza sól fizjologiczna i taką mam, ale coś mi świta, że lepsza była 3% - tylko nie pamiętam czy na suchy czy na mokry
Edit daje pół tej soli i mucosolvan do inhalatoraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:29
-
Fozzie, ja przez laryngologa miałam poleconą zwykła sól fizjologiczna 0.9% na suchy kaszel krtaniowy.
Jak ją masz, to podawaj od razu, zapalenie krtani potrafi się rozwinąć w parę godzin.Fozzie Bear lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.