Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Stach oczywiście już zainhalowany 0.9 (bo takiej mam zapas), teraz czekamy na rozwój sytuacji. Póki co jest nieźle, bo nie ma gorączki i nic go nie boli - a kaszel śmieszy
Edit. Doedukowalam się!
- sól 3% na lejący katar (obkurcza sluzowke) i kaszel nim spowodowany
- sól 0.9% na pozostałe dolegliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:44
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gratuluję pozytywnych wieści z wizyt - no nie mogło być inaczej!
Przepraszam, że zbiorowo, ale nie wiem, jak się nazywam. Młoda ma katar, który spływa do gardła i cały czas cherla, do tego nie może oddychać. Może zęby, bo widzę, że dwie dolne jedynki się przebijają?
Fozzie Staszek też zaczął kaszleć (no przecież!) i u mnie do inhalacji są niezastąpione ampułki NEBUDOSE hipertonic i hiauloronic (te drugie dodatkowo nawilżają), to 3% roztwór.Lena21 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!! Bilirubina spadła :p w nocy prawie płakałam bo miałam wrażenie że jest żółty ale on ma po prostu taką śniadą karnację
Już nic nas nie zatrzyma przed wyjściem do domu!!!!
veritaserum, Aga9090, Fozzie Bear, Karma88, Achia, Bajkaaa, Bocianiątko, lamka, JustynaG, Patrycja20, olik321, Lunaris, KateHawke, Jeżowa, Yoselyn82, Lusesita, Nadzieja22, Angelika83, pilik, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola Lewko jeszcze zblednie - żółtaczka schodzi od stop do głowy, a ten kolor potrafi utrzymać się jeszcze dluuugo. Pamietam, jaka szczęśliwa byłam, że moje dziecko taką ładną karnację ma
No, u nas z rana tak: Gdzie moja kawa?! I bilety na bezludną wyspę?
Rucola, JustynaG, malka, Yoselyn82, Nadzieja22, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola gratulacje super teraz w domu to dopiero będzie ogrom szczescia
Dlaczego ta końcówka jest taka ciężka psychicznie ? Nie wiem czy tylko ja tak mam... Budzę się rano i jestem rozczarowana że nic się nie dzieje. Zaraz wychodzę na spacer zanieść ostatnie już zwolnienie do pracy zejdzie mi z godzinę w jedną stronę może cokolwiek to da
Miłego dnia dziewczyny! -
Justyna mi nie przeszkadza płacz dzieci, nie to miałam na myśli, zresztą chyba nie było takiego wydźwięku.... Chodzi o to że jestem mocno zmęczona po porodzie, mam ciągle zawroty głowy i marzę o tym, żeby się wyspać a dwójka krzykaczy na sali nie pomaga. Nie dość że nie śpię w nocy to w dzień też nie ma szans. W dzień siedzę z dzieckiem w holu żeby miał względny spokój a w nocy to armagedon. Co do przygłuchoty Małego to średnio w to wierzę bo reaguje na słowa a w nocy nie raz się wzdryga i budzi jak krzykacz nagle zaczyna płakać. Potem szybko zasypia ale żywo reaguje na gwałtowne dźwięki#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola dlatego cieszę się, że miałam prywatną położną, która ogarnęła mi salę jednoosobową. Mimo, że jestem towarzyską osobą to najzwyczajniej w świecie chciałam odpocząć i pobyć „sama”. Chociaż jak się wchodził na mój oddział to czasami cisza jak makiem zasiał, w szoku byłam, że full a tu w ogóle dzieci nie słychać. Dla mnie najgorsze dźwięki były, gdy rodziły kobiety. W środku nocy te krzyki, brrr. Nie zapomnę jednej, której myślałam, że odprawiają egzorcyzmy - nie mogłam później zasnąć
Rucola lubi tę wiadomość
-
Melevis ja też miałam prywatną położną ale rodziłam w szpitalu ginekologicznym i jest takie obłożenie że masakra. Ale myślę że dziś już do domku
pilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
A my dziś z córeczką balujemy - w końcu to nasza studniówka.
Zaraz sobie włączymy jakąś muzykę, coby się chociaż pobujać w kuchni w czasie szykowania śniadanka.
Od jutra odliczamy dwucyfrowo!
Aaaa!
Bocianiątko, Karma88, lamka, summer86, Achia, Aga9090, Fozzie Bear, olik321, KateHawke, Jeżowa, Patrycja20, malka, Yoselyn82, Lusesita, Nadzieja22, Angelika83, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane
Rucola super, że dobrze się czujecie z Lewkiem i niedługo do domku
Veritaserum już bliżej niż dalej, obiecuję!
Achia powodzenia w wybieraniu łóżeczka
Angelika fajnie, że się odezwałaś, bo trochę miałam dyskomfort, że ktoś obcy nas podglądawidzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Dziwne, że jeszcze nie macie pewności co do płci, ale pewnie zależy od sprzętu.
Fozzie smacznej whiskey, tylko nie pij przed 12.00śniłaś mi się dzisiaj, że szłaś na jakąś imprezę a'la studniówka (?) z moim starszym bratem. I miałaś zajebistą kieckę jak na rozdanie Oscarów. (edit: może szłaś na studniówkę Niki, skoro to dzisiaj. Nika gratulacje
)
Phnappy jakie duże groszeczki
Siwulec imię mi się bardzo podoba, mam teraz w rodzinie takiego 3-miesięczniaka Boryska.
Kaczorka jak będziesz wpisywać Siwulca, to przy okazji zmień Emilce Antosia na Dominika
Miłego poranku, idę jeść i pić, bo pies mnie już atakuje w łóżku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 08:42
Kaczorka, StaraczkaNika, veritaserum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Wow 100 dni. Już stromo z tej górki Nika.
Ja po śniadanko - kasza manna (moja miłość) z bananem, orzechami, kakao. Czekam aż mąż wróci z pracy i go pokuszę trochę.summer86, StaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny