Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, no ładnie
ale swoją drogą dzisiaj, albo jutro ma przyjść moja sukienka - to zrobię wam fotkę jak w niej pije mój nowy ulubiony napój udającu alkohol i świętuje studniówkę Niki
(gratulacje!)
Karma88, lamka, StaraczkaNika, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Buko dawno się tu u nas nie odzywała, mam nadzieję, że u niej wszystko ok.
Cccierpliwa jeśli tu zaglądasz daj znać co u Was. -
Dzień dobry!
Ostatni dziś przed wyjazdem a jeszcze nie spakowani! Mamy czas do wieczora
Jeżowa jak mężowi temperatura nie spada a wziął węgiel to może użyć czopka doodbytniczo- wiem, wiem pewnie nie będzie miał ochoty ale jedyna opcja podania lekówdużo zdrówka dla małża! (nie wiem ile utrzymuje się węgiel)
Rucola życzę rychłego wypisu i cudownych pierwszych dni w domciu
Melevis, Fozzi współczuję dziewczyny... nic mnie tak nie dobija jak zaglucone i chore dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:00
-
My meldujemy sie tez po słabej nocce. Od 4 nie śpimy i robimy kupę.. wyszły dwie juz wiec powinien być względny spokój.
Takie problemy sie zdarzają czy przewertowac co wczoraj jadłam?
Znaczy sie wiem... ogórka kiszonego ale tylko jednego. Problemy kupkowe są przez ogóra? -
Olik nie sądzę - myślę że to jedna kupa w ratach
na tym etapie normalne. Jak byś zjadła kilo kapusty to można by się zastanawiać (choć podobno nie ma diety matki karmiącej).
olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik ale to Ty robisz kupę od 4.00 czy Marcel czy oboje na raz?
bo to ma znaczenie w kontekście Twojego pytania.
Jeżowa popieram Lunaris - czopki szybko i skutecznie zadziałają.
Lunaris baw się dobrze
Morusek odnośnie Twojego emka i Fozzie Twojego to mój też tak często kończy, a ja wtedy jestem najbardziej opiekuńczą żoną żeby miał wyrzuty sumienia sasasasaaaa...Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Olik ale to Ty robisz kupę od 4.00 czy Marcel czy oboje na raz?
bo to ma znaczenie w kontekście Twojego pytania.
.
Marcel.. Ja przy kupie nie płacze:) i emek nie musi mi brzuszka masować
Zresztą te sprawy juz sie unormowały dzięki błonnikowi:) -
Lamka, kiedyś też byłam, ale u mojego to niewazne czy wypije 2 drinki czy 2 litry wódki - usredniony czas rzyganka to 12 godzin
jedyne co na niego działa w takim wypadku jest u nas w kraju nielegalne, więc ma nieoficjalne pozwolenie po upływie 13 godziny nad WC
niech zna moje dobre serce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:14
Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
-
Olik pomyślałam jak Lamka - „robimy kupę” zabrzmiało jednoznacznie
Maluch ma dopiero 2 tygodnie, musi się nauczyć wypróżniać, do tego ma jeszcze niedojrzały układ pokarmowy. Kwas z ogórka nie ma absolutnie żadnego znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:16
olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo Kochana myślę, że nie masz się czym przejmować, jelita jeszcze nie są dojrzałe więc takie rzeczy się zdarzają.
Fozzie muszę mojemu zaproponować to samo, może pomoże.on też tak ma niezależnie ile wypije, jakiś słaby żołądek. A najgorsze jest to, że on wtedy MUSI NA SPACER. I np. o 3.00 w nocy zabiera piesła na spacer godzinę wkoło osiedla...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:19
Fozzie Bear, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
Hmm czyli to wstrętny mały gnomek jest a nie wina mojego ogóra
jak kolwiek to brzmi
Pożegnaliśmy wczoraj ostatecznie wszystkie ciuszki 56.. nawet hm i smutno mi bo praktycznie nic nie założył. Lecimy teraz z 68 i 62.
Na pocieszenie, Misiu tez czekam na kuriera ale z torebkąLunaris, Fozzie Bear, Karma88, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Hahaha laski ale ja się zawsze uśmieję z tych poalkoholowych przygód na forum
jesteście the best!
W naszym przypadku to prędzej ja mam szansę zarzygać się po imprezie bo Ciastek to kończy na 2-3 drinkach lub piwach i tylko w sobotę żeby do poniedziałku być 0%. Jak mi strasznie przykro że jest kierowcą .... >:] ssasasasasa -
nick nieaktualnyGratuluję wszystkich udanych wizyt, czytałam z uśmiechem na twarzy
Morusek rozgość się na dobre
Piękne macie brzuszki, zapamiętałam Domisia Lamki i Tosieńkę Admirałki
Karma cieszę się, że masz takie zdrowe podejście do tematu, aż Ci zazdroszczę że umiesz tak sobie wszystko poukładać, żeby się nie przejmować niczym poza Wami i Emilką :*
Jeżowa mam nadzieję, że emek już się lepiej czuje
Olik jak ja Ci zazdroszczę figury
Rucola trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście do domuMorusek lubi tę wiadomość
-
Fozzie ja też polecam nebudose i ectodose.
Ja dzisiaj odprowadzałam synka do przedszkola i dramat. Tak jak wczoraj nie płakał, tak dzisiaj od rana, że on nie chce iść i płacz. Pani mi go dzisiaj wydzierała praktycznie z rąk. Starałam się, żeby pożegnanie było jak najkrótsze. Oczywiście po zamknięciu drzwi sama w ryk... Miałam jechać do sklepu, ale wróciłam do domu cała rozmazana...
W zeszłym roku chodził do żłobka i bardzo lubił tam chodzić, a teraz przedszkole, zupełnie nowe miejsce, nowe panie i inne dzieci. Tak mi go szkoda dzisiaj było
Chcę się zabrać za zamówienie na gemini, podpowiedzcie mi proszę, bo wiem, że już temat był poruszany jakie podkłady poporodowe najlepsze, a jakich unikać (ja już zapomniałam z których byłam niezadowolona - miałam Bella Mama i z Canpola chyba).
Jaki krem/maść na brodawki? Ja miałam Maltan, ale pamiętam, że długo mi się goiły i może jest coś lepszego?
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Lamka, mój o spacerach może pomarzyć, raczej się modli żeby zdążyć nad porcelanę
Kiedyś jak mnie wkurzył (bo miał wrócić "w stanie") to mu porozkladalam przeszkody i siedziałam na kanapie z popcornem - mówię wam, ubaw po pachyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:34
olik321, Lunaris, lamka, KateHawke, JustynaG, Karma88, Kotowa, Lena21 lubią tę wiadomość