Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Wysylam wam obiecane zdjecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9576dd9c26c4.jpgNadzieja22, Bajkaaa, summer86, Fozzie Bear, Achia, veritaserum, Karma88, StaraczkaNika, Patrycja20, Kaczorka, Emiilka, KateHawke, olik321, JustynaG, lamka, JuicyB, Rucola, Lusesita, Aga9090, Sarna84, Lunaris, Morusek, Madzik34 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamaginekolog ma 35 lat? Myślałam, że jest z mojego rocznika..
Lamka, super Twój biust wygląda w tym staniku
Melevis, Fozzie, czyli przygotować się na skarpetkowy dramat po zakończeniu karmienia?Trochę się tego boję, bo biust był to jedyną częścią ciała, która mi się w sobie podobała.
-
No rzeczywiście te koszule od mamyginekolog są niespecjalne
Lamka! Cudne... zdjęcie poglądowe
Karma, bardzo dobrze zrobiłaś. Mi właśnie tak wody odchodziły. Poleciało troszkę, za chwilę jeszcze raz i za chwilę znowu czułam, że leci. Nie byl to ciągły strumień. Lepiej zawsze sprawdzić!
Aksamitna! Myślami będę wnponiedzialek z Tobą. Kciuki zaciskam juz dzisiaj i nie puszczam aż do rozwiązania
A ja spałam w mojej nowej piżamie dzisiaj. Jak ktoś szuka czegoś na zimę ze spodniami i dłuższym rękawem to polecam. Jakościowo jest ok. Chociaż może nie jest najpiękniejsza na świecie, ale w ogóle nie ma wyborua chciałam, żeby nie była na napy.
https://allegro.pl/bawelniana-dyskretna-pizama-do-karmienia-groszki-m-i6999452171.html?snapshot=MjAxOC0wOS0wM1QxOTowNTo0Ni45MzRaO2J1eWVyOzJiODJlODA5MzM1ZGMyYWI5ZWI5NWRkMTgyNzQzN2Q0MDg0MGFjMzFmOGRlOWJkOTc2MTE2YmVkZjIxMDQ5OTg%3DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 18:17
-
Achia wrote:
Rucola-a te muszle medeli to są takie nakładki na sutki po prostu?Achia, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
summer86 wrote:Mamaginekolog ma 35 lat? Myślałam, że jest z mojego rocznika..
Lamka, super Twój biust wygląda w tym staniku
Melevis, Fozzie, czyli przygotować się na skarpetkowy dramat po zakończeniu karmienia?Trochę się tego boję, bo biust był to jedyną częścią ciała, która mi się w sobie podobała.
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny, czuję się jak dojna krowa. Siedzę a mleko samo leci... Książę śpi, chyba emka zatrudnię do wydojenia :p
Nadzieja22, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyAchia znalazłam w promocji za 140, wiem że to sporo.. ale jak będzie za cienkie na kołdrę to odsyłam (chyba)
Summer nie wiem jak to się ma do mam które karmią, ale mi po pierwszej ciąży urosły cycki z rozmiaru C do F (!) I takie zostały. Nie wiem jak by było gdybym karmila. Teraz wszystkie staniki mam za małe znowu... -
Wiecie co z tych stresów dzisiejszych wyszło coś dobrego. Mój spokój jak przez 40 minut słuchałam jak bije jej serduszko. Wiecie ile czasu w gabinecie się słyszy, dosłownie chwilkę, a tu tyle czasu mogłam jej słuchać.
Położna mnie odpinała i mówiła, że czasami pacjentki zasypiają, a ja jej mówię, że dla mnie to było jak film, wpatrywałam i wsłuchiwałam się w ten monitor jak głupia.
Luna właśnie Twój przykład mi w głowie siedział i przez weekend je zamówię koniecznie.
Uciekam odpocząć od komputera. Spokojnego wieczoru dziewczyny. jutro muszę się w M wtulić, bo dziś na służbie był i tata ze mną na szybko pojechał. A tam on swoje też musiał nerwy mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 18:27
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Rucola, Melevis a myślałam, że tylko ja mam taki pomysł z robieniem cycków
przynajmniej będe mogła sie odchudzać bez obaw że biust stracę
u mnie zawsze spada od góry..
Jedyna obawa, która pojawiła mi się po porodzie to że niemądre tak ryzykować mając dziecko (jednak to narkoza i ryzyko zawsze jakieś jest).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 18:31
-
Ja chciałam sobie zrobić z kasy weselnej (w końcu to dla mnie i męża, nie?) i ta moje Dupa Wołowa mi zabronila, że on niby je lubi.
Ale jak dołożę jakimś cudem sama to i tak sobie zrobię. Choćbym miała sama się po nich merdać!Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A ja chciałam pomniejszyć, zwłaszcza że po ciązy i (?) KP pewnie cyce całkiem stracą fason.
Też się boję że przy dziecku to będzie trudne, ale pomarzyć można.
W tej chwili mam 75 i - boję się czy w ogóle produkują j -
Fozzie, mój powiedział, że chętnie się dorzuci, ale dopiero po 40stce, bo wcześniej jego zdaniem nie ma sensu. Ale zmienił zdanie gdy zobaczył w jakims pogramie tv jak to wygląda.
Fajna jest metoda z wypełniaczami, ale drogie to cholerstwo i efekt tylko na 2-3 lata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 18:56
-
nick nieaktualny