Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:No faktycznie, koszule mamyginekolog tańsze niż granatovo, ale chyba granatovo są ładniejsze i wyglądajace na bardziej milusie. Ale pieruńsko drogie :p w ogóle nawet wchodząc na zwykły dział, jak tylko jest dopisek "ciążowy" to cena plus np 50zl i to zaczynając od zwykłych koszulek.
Dlaczego ja się pytam??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c3e4754ab2a.png
A moja mama kupiła mi koszulę sznurowaną na cyckachtzn można sobie ją związać u góry, a tsk to przez caly biust jest taka otwarta. Do karmienia będzie spoko, ale do szpitala jej nie wezmę, bo nie chcę tam cycami świecić (a po lecie w domu to jestem faktycznie tak biała że aż świecę!)
Też poluję na coś sensownego -
Aksamitnaa wrote:No to oficjalnie w poniedziałek o 9 rano transfer mojego 3dniowego maluszka. Jestem przerażona, zamiast kiszek supel. Do bety oszaleje.
Będziemy czarować, żeby poszło elegancko! -
Aksamitna trzymam kciuki za transfer!!
Melduję, że odwiedziłam dziś IP.
Rano kręcę się po domu tak tradycyjnie, toaleta, śniadanie itp.i czuję, coś jakbym popuściła, jeden raz, drugi raz, potem cisza, za jakiś czas znowu, poleżałam nic, wstałam i znowu i tak miałam na przestrzeni 3 godzin. Odezwałam się do gina i kazał podjechać na IP dla pewności żeby zerknęli.
Dla mnie to nie pachniało jak mocz ani nie miało takiego koloru. Po prostu było przezroczyste.Ale pierwszy raz tak miałam.
Na szczęście w szpitalu okazało się, że wszystko w porządku, zrobili test i żadnego wycieku nie ma. Podpięli mnie pod ktg (moje pierwsze w życiu) i wszystko jest ok.
Z jednej strony mi głupio, że panikara, ale z drugiej wiem, że spokojnie bym nie usiedziała w domu.
Także taki piątek z przygodami...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Jako że jestem żywym/chodzącym smoczkiem, to moje dziecko korzysta ze mnie w nocy ze dwa razy (z reguły po 3 nad ranem). Nie je (no może trochę), ale potrzebuje pociumać.
Nie wiem jak by było z pobudkami, gdyby używała zwykłego smoczka.
Koszule od mamyginekolog są brzydkie.. jeszcze ta granatowa od biedy by uszła. Ale ta jasna - szkaradna! To już misie i motylki bym wolałaRucola lubi tę wiadomość
-
Karma dobrze że pojechałaś i sprawdziłas.
Dziewczyny mi najlepiej sprawdzają się koszule z Tesco na ramkach. Kupione za jakieś grosze i teraz kiedy z cycków leci czy chce czy nie i trwa u mnie oczyszczanie tylko w nich śpię. Po prostu mi ich nie szkoda. Esotiq zostawiam na lepsze dni.
Była u nas fizjo dla Marcelka i szczerze najlepiej wydane 80 zł. Pokazała jak małego nosić przewinąć itd i najważniejsze pokazała jak mu ulżyć w gazach. Teraz Marcelek na chillu śpi i nawet nie zjadł duzo.
W środę mama idzie do fijoterapeuty. Sprawdziłam sobie rozejscie mam na dwa palce. Pewnie da mi jakieś ćwiczenia i muszę koniecznie skorygować postawę.
Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma- dobrze ze pojechałaś. spokój mamy najważniejszy
i dobrze że wszystko w porządku! jak się słuchało ktg?
Nika-ja z koszulami zrobię podobnie jak Lamka- poszukam czegoś w lumpku,a jak nie znajdę to wezmę dolce sono pewnie. i na po- też je właśnie.
tak zachwalacie to tesco- że aż się tam przejadę na dniach zobaczyć co mająWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 15:32
-
Achia wrote:Karma- dobrze ze pojechałaś. spokój mamy najważniejszy
i dobrze że wszystko w porządku! jak się słuchało ktg?
Jak już po badaniu wiedziałam, że jest ok to byłam zafascynowana ktg!!!Achia, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aksamitna trzymam kciuki
Melevis mogłabyś pokazać linka do tego podgrzewacza? Bo mój jest taki kiepski że z tych 40 stopni robi potem 100 jak się nie wyciągnie... Więc chciałabym zainwestować ale w taki który faktycznie podgrzeje do 40 i tyle -
Bajeczko a jaki masz podgrzewacz, że tak robi? Pytam, bo też planuję kupić wkrótce.. chociaż muszę poczekać aż moje dziewczę ponownie przekona się do butli.
-
nick nieaktualnyKarma myślałam o Tobie dzisiaj- cieszę się, że wszystko dobrze, też bym na Twoim miejscu na pewno pojechała.
Fozzie według mnie warto było się poobklejać, dostałam tejpa w okolicy kości krzyżowej i później sama sobie jeszcze dokleiłam wyżej na lędźwia i czuję znaczną różnicę. -
Bajkaaa wrote:Aksamitna trzymam kciuki
Melevis mogłabyś pokazać linka do tego podgrzewacza? Bo mój jest taki kiepski że z tych 40 stopni robi potem 100 jak się nie wyciągnie... Więc chciałabym zainwestować ale w taki który faktycznie podgrzeje do 40 i tyle
Ło taki: https://m.ceneo.pl/1809741 Na tej „1” mogę trzymać całą noc i wciąż jest idealna temperatura, a „3” używam do szybkiego podgrzania. Z dwójki nie korzystam.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyibishka wrote:Wpadłam z dziwna myśla że u veritaserun się rozkrecilo.. Były jakieś wieści które przeoczyłam?
Nic się nie rozkręca ale miło mi ogromnie że pytasz
Generalnie lekarz do mnie dzwonił mówił że to jest czop mam być spokojna i czekać . To w wielkim skróciemoze być kilka godzin przed a nawet kilka dni.
-
Aksamitna w poniedziałek mocno zaczynamy trzymać kciuki i nie puszczamy aż do wyników bety
Karma dobrze, że pojechałaś! Jak ktoś ma Cię uznać za panikarę, to już jego problem, ja w tym nic z panikary nie wyczuwam! Lepiej być na IP 20 razy niepotrzebnie niż o 1 raz za mało - jeśli by było coś nie tak (tfu, tfu, tfu), to by się przyczepili, że nie sprawdziłaś, czy jest wszystko ok. Najważniejsze, że to nie były wody ani inne niepożądane wycieki
Olik cieszę się, że wizyta fizjo była przydatna
Koszule mamyginekolog według mnie są brzydkie, ta zielona to w ogóle straszy, a za granatową bym nie zapłaciła 70 zł.
Mój kolega wpada za godzinę, a ja jestem tak padnięta po szorowaniu mieszkania na błysk i gotowaniu, że najchętniej bym poszła spać... A jeszcze powinnam urządzić sobie dzisiaj spa przed jutrzejszą sesją, żeby wyglądać na rześką i wypoczętą, ale zobaczymy czy starczy mi sił, by paznokcie sobie zrobić -
Aksamitna trzymam kciuki w poniedziałek!
Karma, dobrze, że sprawdziłaś i już wiesz, że wszystko w porządku.
Ja zaczynam kilka dni z naszym chrześniakiem prawie 4 letnim, do wtorku razem balujemy