Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nika ja do tej pory mam taką potrzebę
a tak serio, to Lena od 5 miesiąca budzi się raz, wcześniej było 1-2 razy. Stachu za to czasami dalej ma noce, że o 3 w nocy krzyczy przez pół domu „mama mleko zrób mi!”
StaraczkaNika, Lusesita, olik321, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mój Staś jadł w nocy do jakoś 2.5 roku, w podgrzewaczu zawsze stała butelka z odpowiednią ilością wody, a na puszcze z mlekiem jebitny napis np "8 miarek na 240 ml" - przydaje się dla zaspanego taty na warcie. Do 1-1.5 roku podawałam nan, później bebiko - do dzisiaj dzień zaczynamy od flasi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 13:54
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A takie dziecko około roczku ile razy dziennie potrzebuje jeszcze mleka?
Pytam, bo myślę, że max do 10-11 miesięcy dociągniemy z karmieniem, później wracam do pracy, więc jestem ciekawa jak często będę musiała podawać mm. -
Anna Stesia , dawno Cię tu nie widziałam. Daj prosze znać czy wszystko ok u Was!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
U mnie nie będzie wyjścia - po macierzyńskim wracam do roboty, więc liczyłam na to że do tego czasu dzieciuś nauczy się przesypiać nocki, coby biedna mama nie wyglądała rano jak zombiak i nie straszyła ludzi... Ale widzę że tak fajnie to raczej nie będzie. No nic - to dopiero za jakieś 15 miesięcy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo faktycznie, koszule mamyginekolog tańsze niż granatovo, ale chyba granatovo są ładniejsze i wyglądajace na bardziej milusie. Ale pieruńsko drogie :p w ogóle nawet wchodząc na zwykły dział, jak tylko jest dopisek "ciążowy" to cena plus np 50zl i to zaczynając od zwykłych koszulek.
Dlaczego ja się pytam??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c3e4754ab2a.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to oficjalnie w poniedziałek o 9 rano transfer mojego 3dniowego maluszka. Jestem przerażona, zamiast kiszek supel. Do bety oszaleje.
Achia, Lusesita, lamka, reset, summer86, Jeżowa, Emiilka, Luna1993, KateHawke, Patrycja20, Karma88, Kaczorka, StaraczkaNika, olik321, Bajkaaa, ibishka, JuicyB, Nadzieja22, agulineczka, emi2016, Lena21, blue00, Madzik34, admiralka, Rucola, malka, JustynaG, Anna Stesia, Aga9090, Sarna84, Tosia2323, Lunaris, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Mi się te koszule nie podobają. Są zbyt szpitalne i w domu bym takiej nie nosiła
Mial być efekt wow a czy ja wiem czy ona coś nowego wymysliła?Co nie zmienia faktu że pewnie znikną z jej sklepu w 1 dzień
Mi tam wygodnie w dolce sonoLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna, moje kciuki są z Wami!
Achia, nieładne te koszule.. chyba moja szpitalna była ładniejsza. -
nick nieaktualny
-
Aksamitnaa wrote:No to oficjalnie w poniedziałek o 9 rano transfer mojego 3dniowego maluszka. Jestem przerażona, zamiast kiszek supel. Do bety oszaleje.
-
nick nieaktualny