Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb0328e450cf.jpg
Dzisiejszy portret, zasłonil kawałek buzki rączka
Flo dzieci Twojej siostry do dopiero Okruszki. Ja najbardziej bałam się, że coś wzrost mojego ogranicza, że to zahamowanie wynika z jakiejś nieprawidłowości na drodze ja-Maluch, ale wszystko wskazuje na to, że jest ok.
Inna, na pewno 3000 rodzi się lżej niż 4600 Choc glowke mamy calkiem przecietna, co do dnia adekwatną do wieku, wiec i tak nie urodzę lżej niż przeciętne dziecko czyli 3400-3500, bo to ona musi wyjsc pierwsza. Ciekawa jestem bardzo ile Wasz Michas będzie miał w dniu narodzin.
Amy wspaniale, ze widzialas serduszko
Siwulec witamy!!
Summer cudnie, że wszystko w porządku i przecudnie, że dziewczynka
Bajka czekamy na relacje, najważniejsze że wszystko ok.
Dzień wspaniałych wiadomości!!!Sarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Sarna84 wrote:Pytanie mojego M po wizycie:
"Czy pierwsze skurcze tez będziesz musiała zakomunikować na OF?"
Ja: oczywiścieSarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Sarna będziemy przeć razem z tobą.
Bajka dobrze że wybrałaś się na tą wizytę będziesz spać spokojniej ja też wolę facetów u kobiety byłam tylko raz jak mój gin miał urlop niby nic szczególnego do niej nie mam ale z facetem mi łatwiej się dogadaćSarna84 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż nie widzi że ja na necie siedzę z wami, tylko on zawsze mowi: już musisz wszystkim powiedzieć?
Co my zrobimy że to forum jest dla nas takie fajne
Inna po twoim suwaczku widzę jak ten czas leci już za moment za chwilę będziesz rodzic -
Sarna ale twój synek ma pełne usta ♡♡♡
Bajka ale mnie za chwile dogonisz a raczej maluszek.
Olik jak się czujesz ?
Inna jak idzie dopajanie ? Mnie suszy cały czas jak po największej imprezie.
Sammer mnie też boli szyjka ale olewam dziś trochę mocniej niż zazwyczaj ale to normalne w ciąży.Sarna84, Bajkaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Śliczny maluch ❤️ Dokładnie, ciekawa jestem na ile tym razem pomiary okażą się przekłamane u nas główka jest 2 tygodnie do przodu
O kurczaki! To będzie naprawdę imponujący kawał Michasia
Zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć, że odczarowalam dziś ta paskudną datę, równy rok temu miałam łyżeczkowanie.
Bajka cudne zdjęcie, fikajace rączki i nóżki + bijące serduszko, nie ma nic piękniejszego!innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Sarna zakochałam się! takiego pięknego 3d nigdy nie widziałam!!
Bajeczko śliczny kosmita jak dobrze, że Cię ten gin uspokoił..teraz obiecaj- bez schizow do następnej wizyty
Flower miałam to samo, na tym etapie i od tygodnia znów wróciło- nie jestem w stanie niczym się "napic".
Teraz mam smaki na wszystko czego nie lubię-grochowka wczoraj, dziś lodu truskawkowe, mąż się na mnie dziwnie patrzy, bo zawsze miałam na ich widok odruch wymiotnyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 19:16
Sarna84, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Obiecuję do następnej wizyty być spokojna
Aha powiedzcie mi czy na tym etapie ciąży co ja jestem tak ważne jest picie dużej ilości płynów? Tylko proszę mnie nie straszyć, bo ja nigdy dużo nie piłam a w pracy mam zimno i jak wypije pół litra płynów to wszystko więc w sumie w ciągu dnia pije tylko około 1 litra płynów... ale jak mam 15 stopni w pracy to ciężko jest pić dużoRuth lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sarna ale twój synek ma pełne usta ♡♡♡
Bajka ale mnie za chwile dogonisz a raczej maluszek.
Olik jak się czujesz ?
Inna jak idzie dopajanie ? Mnie suszy cały czas jak po największej imprezie.
Sammer mnie też boli szyjka ale olewam dziś trochę mocniej niż zazwyczaj ale to normalne w ciąży.Mikołaj 25.04.2011
-
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że od 01.01.2018 szczepionka przeciw konfliktowi serologicznemu jest na refundację między 28-30 tygodniem ciąży.
-
Flowwer wrote:Ogolnie dziś dzień dobrych wiadomości!!
Sammer masz zdjecia 3d ? Córeczka rośnie i już wyżuć złe mysli.
Flowwer, zdjęć mam sporo, ale 3d akurat dość rozmazane. A na pozostałych mała jest w takiej pozycji, że aż mnie boli jak patrzę eMek się śmieje, że gibka po mamie. Złe myśli wyrzucam, od lutego idę na L4 i mam zamiar zacząć się cieszyć tą ciążą.
Jeszcze tylko muszę zdecydować czy zostaję u swojego lekarza, ale o tym pomyślę po kolejnej wizycie
A jak Twoje psiaki?
Sarna, zdjęcie jest śliczne
Inna, jak się czujesz?
Bajkaaa, jaki kochany miś hariboSarna84 lubi tę wiadomość
-
Summer popieram l4 to do rynku pomysł i trzeba się cieszyć
Ja też już niedługo i będę się bardzo cieszyć ciąża
Edit : zabijcie mnie ale nie mam pojęcia co to za słowo miało być zamiast rynku heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 21:14
-
summer86 wrote:Flowwer, zdjęć mam sporo, ale 3d akurat dość rozmazane. A na pozostałych mała jest w takiej pozycji, że aż mnie boli jak patrzę eMek się śmieje, że gibka po mamie. Złe myśli wyrzucam, od lutego idę na L4 i mam zamiar zacząć się cieszyć tą ciążą.
Jeszcze tylko muszę zdecydować czy zostaję u swojego lekarza, ale o tym pomyślę po kolejnej wizycie
A jak Twoje psiaki?
Sarna, zdjęcie jest śliczne
Inna, jak się czujesz?
Bajkaaa, jaki kochany miś haribo
Dziękuję Kochana, jak mały słonik, ale pocieszam się, że został niespełna miesiąc takiego turlania
Boże, kiedy to zleciało.Bajkaaa, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Inna, a Mikołaj już nie może się doczekać braciszka czy raczej z dystansem podchodzi?
Naprawdę zleciało.. -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że od 01.01.2018 szczepionka przeciw konfliktowi serologicznemu jest na refundację między 28-30 tygodniem ciąży.
-
moniśka... wrote:Niestety jeszcze nie jest, kolezanka sie dopytywala i jeszcze nie wprowadzili tego w zycie.
-
To jest tak z tą immunoglobulina, że NFZ sobie wymyślił i oświadczył że tak ma być, ale przychodnie nie wiedzą jak to zorganizować ;p ja wiedziałam o tym wcześniej od mojej oddziałowej ;p
Dziewczyny super są wieści dzisiaj
Bajka, chyba chciałaś napisać "dobry" napisać ale Ci rozdzieliło
Ja w środę idę na genetyczne z testem PAPPA, zobaczymy co tam wyjdzie