Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Myślałam że już jest dostępna według ustawy od stycznia weszła w życie . Ja i tak się już na nią nie załapie.
Inna ja nie mogę słodkich soków jedynie dr.witt pomarańcza z wodą lub sama woda Muszyna oraz Staropolanka.
Ruth czuje się jak cysterna.Grochowka i pół nocy tajniaki dziś zjadłam gar pomidorowej z ryżem.
Kurcze tak myślę 2l zupy, 2l samej wody do tego jedna kawa ... i dalej mam mało a później pół nocy w toalecie.
Sammer jak ruchliwa to zdrowa !innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Co do tego zastrzyku to nie wiem dlaczego tak jest, kolezanka sie dowiadywala bo musi miec ale poki co nie ma na nia refundacji. Na bbf na kwietniowym watku tez dziewczyny tak pisały, ze nawet jak dostaną receptę to nie ma refundacji bo w spisie i systemie jej nie maja... Chore
-
nick nieaktualnyA to moje łupy. Część z 'wyprzedaży'.
W końcu przyszła dzisiaj paczka ze Smyka.
Pod koniec stycznia będą kocyki, pościel. Chcę się do marca ze wszystkim wyrobić żeby został tylko wózek i większe gabaryty jak M wróci na chwilę.
Końcówka może być różna a będę do porodu sama i nikt mi potem za wyprawką latać nie będzie... dlatego tak 'gonię'
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa29101e1919.jpg
Lusesita, panan12, 91Ewela09, malka, Flowwer, pawojoszka, Jadranka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:A to moje łupy. Część z 'wyprzedaży'.
W końcu przyszła dzisiaj paczka ze Smyka.
Pod koniec stycznia będą kocyki, pościel. Chcę się do marca ze wszystkim wyrobić żeby został tylko wózek i większe gabaryty jak M wróci na chwilę.
Końcówka może być różna a będę do porodu sama i nikt mi potem za wyprawką latać nie będzie... dlatego tak 'gonię'
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa29101e1919.jpg
Ja coś kupię jak się dowiem jaka płeć, dziś mam genetyczne to może uda się to sprawdzic -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Aniu piękne te rzeczy mnie tak korci by kupić cokolwiek ale ja mam jeszcze czas, ogólnie udaje mi się ominąć takie sklepy szerokim łukiem bo prącuje ale jak będę na l4 to nie wiem czy uda mi się powstrzymać
Ja nie chodzę po sklepach bo nie lubię tego baaaarrrdddzzzooo.
Póki mam siłę to przekopałam cały internet i zaglądam raz na kilka dni czy jest coś fajnego lub nowego.
Teraz widać wypychają końcówki tych cieplejszych rzeczy taniej, więc akurat dla mnie okazja.
Od kwietnia mogę się już turlać ale chociaż spokój z zakupami będzie -
Ania1003 wrote:Ja nie chodzę po sklepach bo nie lubię tego baaaarrrdddzzzooo.
Póki mam siłę to przekopałam cały internet i zaglądam raz na kilka dni czy jest coś fajnego lub nowego.
Teraz widać wypychają końcówki tych cieplejszych rzeczy taniej, więc akurat dla mnie okazja.
Od kwietnia mogę się już turlać ale chociaż spokój z zakupami będzie
Jaki rozmiar kupowalas? Bo właśnie rodzimy w lecie i praktycznie nic nie ma z krótkim rękawem -
Ania1003 wrote:Ja nie chodzę po sklepach bo nie lubię tego baaaarrrdddzzzooo.
Od kwietnia mogę się już turlać ale chociaż spokój z zakupami będzie
Ja poczekam do wiosny i wtedy kupię coś pięknego
-
Też póki co zamawiam przez Internet, bo mój brzuch nie wytrzymuje długich wędrówek.
Poza tym s sklepie dostaje oczoplasu i nie wiem co mam wybrać
Wczoraj mi meble do pokoiku dla Małej przyszly
Muszę go do końca uprzatnac i mąż z córka wezmą się za składanie -
Lusesita wrote:Też póki co zamawiam przez Internet, bo mój brzuch nie wytrzymuje długich wędrówek.
Poza tym s sklepie dostaje oczoplasu i nie wiem co mam wybrać
Wczoraj mi meble do pokoiku dla Małej przyszly
Muszę go do końca uprzatnac i mąż z córka wezmą się za składanieJuicyB, mi88, Lusesita, Flowwer, Sarna84, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Pochwal się zdobyczą my finalnie zamówiliśmy serię z pinio - Iga https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d2d2abc2336.jpg ale łóżeczko mamy stokke sleepi
Nie mam takich z górnej półki
Wybrałam zestaw klupś. Opinie zróżnicowane, ale na 2-3 lata będą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0653b37d08ea.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 09:10
Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Nie mam takich z górnej półki
Wybrałam zestaw klupś. Opinie zróżnicowane, ale na 2-3 lata będą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0653b37d08ea.jpgMikołaj 25.04.2011
-
Ja jeszcze dla mojego nic nie kupuję, ale od początku ciąży byłam w sklepach dla maluchów dwa razy - najpierw kupowałam skarpetki albo buciki dla męża pod choinkę, a potem ubranko na prezent dla córeczki kolegi.
Za każdym razem myślałam, że będzie łatwo, bo będzie pełno słodkich rzeczy, z których tylko wybrać - i za każdym razem spędziłam po 30 minut w sklepie, miotając się między regałami, nie widząc nic takiego, co by mi się na 100% podobało.
Z bucikami problem był taki, że musiały być unisex i takie na lato - nie było ani jednej takiej pary.
Ze skarpetkami też nie było łatwo - wzięłam takie, które mi się w miarę podobały, w miarę unisex - ale tak naprawdę leżały na półce chłopczykowej.
Za drugim razem myślałam, że skoro wiem, że dziewczynka, to pójdzie jak z płatka. Postawiłam sobie za cel, że musi być to typowo 'dziewczynkowe', bo kolega do porodu nie znał płci, więc kupowali pewnie tylko uniwersalne Ależ to było trudne! Też nie byłam w pełni zadowolona z zakupu.
Dlatego pewnie też za parę miesięcy utonę w internecie, zamiast chodzić po sklepach stacjonarnych - coś mi na żywo to wybieranie ciuszków nie idzie
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
innamorata88 wrote:Klups też fajny - seria Dalia Grey Ikea np dla mnie strasznie oklepana
Chciałam biale, ale córcia mówiła, że te jej się bardzo podobają. A chce, żeby czynnie uczestniczyła w wyborach dla młodszej siostry
Ogólnie to szukslam po różnych salonach meblowych jasnych mebli, żebym mogła sama udekorować. Ale nic mnie nie urzekło.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna, zakochałam się w tym zestawie
Lusesita, Wasze mebelki też są śliczne
My z racji przeprowadzki pokoik będziemy urządzać jak już Maluch na świecie będzie.
Wczoraj mój eMek mnie zaskoczył.. jak już się okazało, że na pewno będzie dziewczynka i póki co idzie wszystko w dobrym kierunku, to wieczorem gdy oglądaliśmy tv powiedział, że trzeba jakieś imię wymyślić, bo dziwnie tak bezosobowo już mówićinnamorata88, Izolda90, Bocianiątko, Sarna84, olik321, reset, Jadranka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Inna, zakochałam się w tym zestawie
Lusesita, Wasze mebelki też są śliczne
My z racji przeprowadzki pokoik będziemy urządzać jak już Maluch na świecie będzie.
Wczoraj mój eMek mnie zaskoczył.. jak już się okazało, że na pewno będzie dziewczynka i póki co idzie wszystko w dobrym kierunku, to wieczorem gdy oglądaliśmy tv powiedział, że trzeba jakieś imię wymyślić, bo dziwnie tak bezosobowo już mówićsummer86, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Świetny jest ten pomysł z materiałowymi ozdobami, bo później jak dziecko jest starsze to mebelki mogą dalej służyć
innamorata88 lubi tę wiadomość