Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaa co to za aplikacja?
Czytałam gdzieś, że jedzenie niektórych owoców (np. arbuza, pomarańczy, wingron) też może zapobiec odwodnieniu.
Chyba zacznę wcinać pomarańcze -
Obojętnie jaka, tzn ja wpisałam woda picie i wyskoczyło kilka:) ogólnie muszę to zmienić to czuję po ustach że są takie suche a ze kiedyś piłam dużo kawy a teraz prawie w ogóle to muszę czymś to zastąpić,
Ale powiem wam dziewczyny ze w końcu zaczynam wierzyć w tą ciążesummer86, Flowwer, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bajka z ustami mam to samo
ciągle suche jak wiór i popękane, próbowałam smarować miodem, ale od tego znów mi niedobrze
jak nie urok to sraczka
Właśnie zjadłam całego melona skropionego cytryną mniam
Lusesita, tulę, a Ty rycz..wypłacz i trochę zejdzie. Dwa dni temu tak wyłam ci pół godziny..miałam dość jużWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 19:34
-
Ja biorę pomarańcze banany i szpinak baby, ogólnie na jedną porcje powinien wystarczyć jeden pomarańcz pół banana i garść szpinaku ale ja robię zawsze więcej, ogólnie to takie smoothie czy jak to się tam pisze, ale dlatego że ja mam tylko blender ale można dodać trochę wody i będzie mniej gęste ale ja taki uwielbiam i najlepiej smakuje zima no pomarańcze są najlepsze wtedy
Ruth, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny nie chce Was straszyc ale pijcie ile się da. Ja w szpitalu pije okolo 2 litrow i tak wyzywaja ze małoMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzisiaj była mowa o fotelikach. Tych pierwszych 0-13. Ja oczywiście z moja skleroza zapomniałam napisać.
Polecam fotelik Concord Air lub Airsafe. Oba mają 5 gwiazdek w testach bezpieczeństwa. Można je montować z bazą isofix lub bez.Jadranka, innamorata88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Hej kochane!
To miłe, że jeszcze o mnie pamiętacie
U mnie i Malucha wszystko w porządku. Co prawda ostatnie tygodnie przechodzę dość ciężko, bo ciągłe wymioty męczą i przez to kiepskie samopoczucie, ale jak to ginka powiedziała: jak jest Ci niedobrze, to znaczy że jest dobrzei tego się trzymam
Ogólnie zaczynam czuć się szczęśliwa, bo już do mnie dociera, że rośnie we mnie życie, które ma już 5,5cm, pięknie mu bije serduszko i prawdopodobnie coś dynda między nóżkami
Za tydzień w czwartek będę miała pełne usg więc będzie wiadomo czy na pewno jest z dzidzią wszystko ok.
Całuję Was wszystkie bardzo mocno Mamuśki
Kochana, czekamy w takim razie na relację z czwartkowej wizyty! Będzie dobrze! -
Ja też miałam problem z piciem. Ale od kilku dni się mocno mobilizuję, bo zaparcia już mi nie dawały żyć
robię podobnie jak Ruth, że mam 1,5 litrowa butelkę wody tylko dla mnie i muszę ją przez cały dzień wypić. Do tego zaczynam dzień od szklanki letniej wody z namoczonymi śliwkami i jakaś godzinę później szklanka wody z miodem i cytryną. W międzyczasie jakaś herbata i kawa. Jak wypije całe 1,5l wody to już wieczorem jakieś herbatki tylko. Myślę że w sumie wyjdzie jakieś 2,5-3l płynów. Ale to mi się udaje od jakieś 3-4dni. I na zaparcia pomogło
Justyna z jedzeniem w pierwszym trymestrze miałam podobnie. A jak tylko mi się robił pusty żołądek to mi się nie dobrze robiło i musiałam cały czas coś podgryzać. Teraz to przeszło.
-
malka wrote:
Justyna z jedzeniem w pierwszym trymestrze miałam podobnie. A jak tylko mi się robił pusty żołądek to mi się nie dobrze robiło i musiałam cały czas coś podgryzać. Teraz to przeszło.mam nadzieję, ze wszystko jest u mojego Maluszka dobrze, jeszcze na wizycie serduszkowej nie bylam
mój gin ma terax 2 tyg urlop i chyba wybiorę sie do innego, znajomego zeby tylko popatrzeć na Okruszka:)
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyWidzialam, że był temat mebli. U mnie w pokoju dzieciaków są same białe meble.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca7586451e.jpg
Ale dobrze kontrastuja z niebieska ściana.
(Kolor taki na zdjęciu, bo robione wieczorem przy lampie).
W końcu skończyłam ten pokój!
Dziś też chciałam isc sprzątać itd. Ale MAM TO GDZIEŚ. Zostaje w domu, pakuje walizki na jutro do szpitala i ODPOCZYWAM. W końcu. Jeden dzień dla siebie chce mieć jeszcze póki mogę.Lusesita, innamorata88, Sarna84, Flowwer, pawojoszka, Rucola, Bocianiątko, Tosia2323, Jadranka lubią tę wiadomość