Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaa co to za aplikacja?
Czytałam gdzieś, że jedzenie niektórych owoców (np. arbuza, pomarańczy, wingron) też może zapobiec odwodnieniu.
Chyba zacznę wcinać pomarańcze -
Obojętnie jaka, tzn ja wpisałam woda picie i wyskoczyło kilka:) ogólnie muszę to zmienić to czuję po ustach że są takie suche a ze kiedyś piłam dużo kawy a teraz prawie w ogóle to muszę czymś to zastąpić,
Ale powiem wam dziewczyny ze w końcu zaczynam wierzyć w tą ciążesummer86, Flowwer, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bajka z ustami mam to samo ciągle suche jak wiór i popękane, próbowałam smarować miodem, ale od tego znów mi niedobrze jak nie urok to sraczka
Właśnie zjadłam całego melona skropionego cytryną mniam
Lusesita, tulę, a Ty rycz..wypłacz i trochę zejdzie. Dwa dni temu tak wyłam ci pół godziny..miałam dość jużWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 19:34
-
Ja biorę pomarańcze banany i szpinak baby, ogólnie na jedną porcje powinien wystarczyć jeden pomarańcz pół banana i garść szpinaku ale ja robię zawsze więcej, ogólnie to takie smoothie czy jak to się tam pisze, ale dlatego że ja mam tylko blender ale można dodać trochę wody i będzie mniej gęste ale ja taki uwielbiam i najlepiej smakuje zima no pomarańcze są najlepsze wtedy
Ruth, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny nie chce Was straszyc ale pijcie ile się da. Ja w szpitalu pije okolo 2 litrow i tak wyzywaja ze małoMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzisiaj była mowa o fotelikach. Tych pierwszych 0-13. Ja oczywiście z moja skleroza zapomniałam napisać.
Polecam fotelik Concord Air lub Airsafe. Oba mają 5 gwiazdek w testach bezpieczeństwa. Można je montować z bazą isofix lub bez.Jadranka, innamorata88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Hej kochane!
To miłe, że jeszcze o mnie pamiętacie
U mnie i Malucha wszystko w porządku. Co prawda ostatnie tygodnie przechodzę dość ciężko, bo ciągłe wymioty męczą i przez to kiepskie samopoczucie, ale jak to ginka powiedziała: jak jest Ci niedobrze, to znaczy że jest dobrze i tego się trzymam
Ogólnie zaczynam czuć się szczęśliwa, bo już do mnie dociera, że rośnie we mnie życie, które ma już 5,5cm, pięknie mu bije serduszko i prawdopodobnie coś dynda między nóżkami
Za tydzień w czwartek będę miała pełne usg więc będzie wiadomo czy na pewno jest z dzidzią wszystko ok.
Całuję Was wszystkie bardzo mocno Mamuśki
Kochana, czekamy w takim razie na relację z czwartkowej wizyty! Będzie dobrze! -
Ja też miałam problem z piciem. Ale od kilku dni się mocno mobilizuję, bo zaparcia już mi nie dawały żyć robię podobnie jak Ruth, że mam 1,5 litrowa butelkę wody tylko dla mnie i muszę ją przez cały dzień wypić. Do tego zaczynam dzień od szklanki letniej wody z namoczonymi śliwkami i jakaś godzinę później szklanka wody z miodem i cytryną. W międzyczasie jakaś herbata i kawa. Jak wypije całe 1,5l wody to już wieczorem jakieś herbatki tylko. Myślę że w sumie wyjdzie jakieś 2,5-3l płynów. Ale to mi się udaje od jakieś 3-4dni. I na zaparcia pomogło
Justyna z jedzeniem w pierwszym trymestrze miałam podobnie. A jak tylko mi się robił pusty żołądek to mi się nie dobrze robiło i musiałam cały czas coś podgryzać. Teraz to przeszło.
-
malka wrote:
Justyna z jedzeniem w pierwszym trymestrze miałam podobnie. A jak tylko mi się robił pusty żołądek to mi się nie dobrze robiło i musiałam cały czas coś podgryzać. Teraz to przeszło.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyWidzialam, że był temat mebli. U mnie w pokoju dzieciaków są same białe meble.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca7586451e.jpg
Ale dobrze kontrastuja z niebieska ściana.
(Kolor taki na zdjęciu, bo robione wieczorem przy lampie).
W końcu skończyłam ten pokój!
Dziś też chciałam isc sprzątać itd. Ale MAM TO GDZIEŚ. Zostaje w domu, pakuje walizki na jutro do szpitala i ODPOCZYWAM. W końcu. Jeden dzień dla siebie chce mieć jeszcze póki mogę.Lusesita, innamorata88, Sarna84, Flowwer, pawojoszka, Rucola, Bocianiątko, Tosia2323, Jadranka lubią tę wiadomość