Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuth mam taką nadzieje. Bardziej chodzi mi o to, że na pewno pójdę na usg, ktg. I jeśli się okaże, że Mały jest nadal malutki, a ja nie mam skurczy to mogą chcieć przetrzymać mnie jak najdłużej. A wiecie jak to jest jak kobieta w ciąży się nastawi. Poza tym oni nie zdają sobie sprawy z tego, że ktoś musi iść za mnie na opiekę, żeby siedzieć ze starszym synem. Mi też zależy na tym, żeby jak najszybciej wyjść ze szpitala jeśli z malenstwem wszystko będzie ok (na pewno będzie, musi). Będę walczyć jak lwica
innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiecie, takie fajny dziś dzień jest pięknie pada śnieg, obiad już zjedzony, mąż idzie do pracy ja muszę rozebrać choinkę ogólnie wszystko fajnie
Szkoda że jutro do pracy ale pocieszam się tym że jeszcze tylko 1,5tyg i będzie luty a luty krótki to lada moment będzie marzec i pójdę na l4 i cała wiosnę i lato będę mogła się wyspać a pod koniec sierpnia urodzi się mój okruszekBocianiątko, Jadranka, Sarna84, Ruth, mi88 lubią tę wiadomość
-
Inna, Lusesita, Flower, Aiwlys piękne te mebelki, pokoiki dla Waszych maluchów. My za 2-3 miesiące się przeprowadzamy do naszego domu, wiec w tej chwili nie organizuję jakoś specjalnie przestrzeni dla dzidziusia, z trudem udało się wygospodarować miejsce na ubranka, jest łóżeczko, którego nie zdążyłam schować po synu, przewijak, a wózek to chyba będę trzymać w salonie.
Aiwlys, jestem myślami z Tobą, trzymam kciuki aby Okruszek zaskoczył jutro swoją masą podczas usg i aby bez problemu we wtorek odbyło się cc.
Bajka koniec sierpnia to wspaniały czas na poród, mój starszy syn się tak rodził. Wakacje w zaawansowanej ciąży są dużo lepsze niż zima, klapki, sukienka i po krzyku, a zimą to schylanie do kozaków, gruba kurtka, śliska nawierzchnia i zasnieżone auto wykańczają człowieka.
aiwlys, mi88, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Aiwlys w szpitalach teraz starają się nie trzymać jak nie muszą. Tym bardziej ze są wirysy i grypa wiec łóżka oblozone. Jestem zdziwiona pozytywnie opieka. Tutaj od rana ciężarne biorą na ktg i od 8 tną. Więc mam nadzieję ze u Ciebie tez tak bedzie.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Tzn.? Co się u Ciebie działo?
-
nick nieaktualny
-
Sarna bardziej obawiam się w lato upałów afrykańskich, opuchnietych nóg....
Nowy dom nowy dzidziuśSarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witam się w bardzo leniwym dniu.
Nie mam kiedy tu napisać. Te dni, tygodnie tak szybko mijają...
A my zaczynamy II trymestr ciąży, tak to już 4 miesiąc ❤ Az nie mogę w to uwierzyć.
30 stycznia mamy badania prenatalne. Lekarz trochę odwlekal badania z tego względu że mały na początku szybko zaczął rosnąć i miał nadzieję że teraz troszkę zwolni i będzie wielkością odpowiadał tygodniowi ciąży.
A tak poza tym wszystko ok, nawet już mam widoczny brzuszek,że w swoich spodniach chodzic nie mogę
Miłego popołudniaBocianiątko, olik321, Ruth, Jadranka, pawojoszka, Bajkaaa, Rucola, malka, Flowwer, Sarna84, Izolda90, JustynaG lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Ruth olaboga.. Ja już jestem umówiona od grudnia na to CC.. Jak nie zrobią we wtorek, a to już będzie leciał 39 tydzień to ich będę naciskać.
Sarna jak dobrze pamiętam to był 28.12 i mały miał 2 kilo. Z marginesem 200 gram.
Czyli bardzo podobnie idą nasze Maluchy, tyle że u Ciebie ciąża jest trochę starsza, ale masa w danym tyg bardzo podobna. Informuj nas jutro na bieżąco, wszystkie tu ściskam za Was kciuki -
nick nieaktualnySarna84 wrote:Czyli bardzo podobnie idą nasze Maluchy, tyle że u Ciebie ciąża jest trochę starsza, ale masa w danym tyg bardzo podobna. Informuj nas jutro na bieżąco, wszystkie tu ściskam za Was kciuki
Jadranka, Sarna84, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sarna bardziej obawiam się w lato upałów afrykańskich, opuchnietych nóg....
Nowy dom nowy dzidziuś
Wspominając tamto lato, a pamiętam że bylo piękne, a sierpień gorący, wcale nie było tak źle.
Nasze wielkie tegoroczne wydarzenia czyli dom i dzidziuś miały się trochę bardziej zgrać, tzn na Boże Narodzenie mieliśmy zamieszkać, ale wyszło jak zazwyczaj przy takich przedsięwzięciach, będzie super jak na Wielkanoc się uda. -
Bajkaaa wrote:Boże teraz przeczytam że jest to bardzo groźne w ciąży!! Ja prdl... Dopiero zaczelam cieszyć się ciąża... A tu piszą że może doprowadzić do obumarcia płodu... Co ja mam robić?