X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys super pokój :)
    Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie :)
    Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeń :(

aiwlys lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Aiwlys super pokój :)
    Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie :)
    Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeń :(
    Mi się dziś ŚNIŁ taki fotel haha, ale na kieszeń jak na kieszeń.. Ja nie mam już miejsca w domu żeby go gdzieś postawić. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam newsa na suwaczku hahaha :D :D :D!

Sarna84, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu naszykowałam maleństwu ciuszki na wyjście. (+kominezon) :)
    Wydają się na tym zdjęciu takie duże, a to raptem 56 rozmiar i w rękach takie maleńkie. <3 <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c34e912ada.jpg

Sarna84, Ruth, Amy333 lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    News masz super w suwaczku :)

Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe :)
    Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciaka :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    News masz super w suwaczku :)

Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe :)
    Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciaka :)
    Kochana znajdź na fb Fotele Uszaki :) mają mega wybór, a ceny max 700zl :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Tu naszykowałam maleństwu ciuszki na wyjście. (+kominezon) :)
    Wydają się na tym zdjęciu takie duże, a to raptem 56 rozmiar i w rękach takie maleńkie. <3 <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c34e912ada.jpg
    Trzymam kciuki za jutro ❤️❤️ Co do ciuszków wstępnie wiem co weźmiemy młodemu, ale z drugiej strony czekam na ostatnie usg, żeby upewnić się co do rozmiaru. :D Pan tata wie, że to już jutro?

Mikołaj 25.04.2011

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Kochana znajdź na fb Fotele Uszaki :) mają mega wybór, a ceny max 700zl :)
    Faktycznie pięknie :) jest jeden w moim kolorze ale mąż by mnie z domu wyrzucił nie dość że o fotel to jeszcze w kolorze fuksji :)
    Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupić :)

innamorata88, malka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Trzymam kciuki za jutro ❤️❤️ Co do ciuszków wstępnie wiem co weźmiemy młodemu, ale z drugiej strony czekam na ostatnie usg, żeby upewnić się co do rozmiaru. :D Pan tata wie, że to już jutro?
    No ja po ostatnim usg jakie miałam musiałabym przypuszczalnie dokupić ciuchów dla wczesniaka :p
    Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz. :)
    Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 08:59

innamorata88, Sarna84, Lusesita, Rucola, olik321 lubią tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    No ja po ostatnim usg jakie miałam musiałabym przypuszczalnie dokupić ciuchów dla wczesniaka :p
    Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz. :)
    Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stres :D
    Dobrze, że chociaż na ostatniej prostej zaoszczędził Ci stresów.❤️ Ja to się boję, że wszystkie 56 nam na dzień dobry odpadną. :D My z dużym prawdopodobieństwiem tniemy się we wtorek, ale 3 tygodnie po Tobie. :)

Mikołaj 25.04.2011

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Faktycznie pięknie :) jest jeden w moim kolorze ale mąż by mnie z domu wyrzucił nie dość że o fotel to jeszcze w kolorze fuksji :)
    Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupić :)
    Ja mojego wzięłam z zaskoczenia z tym uszakiem :D dowiedział się o nim jak go kurier przytaszczył :D

Mikołaj 25.04.2011

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Dobrze, że chociaż na ostatniej prostej zaoszczędził Ci stresów.❤️ Ja to się boję, że wszystkie 56 nam na dzień dobry odpadną. :D My z dużym prawdopodobieństwiem tniemy się we wtorek, ale 3 tygodnie po Tobie. :)
    Do mnie pisała koleżanka, dokładnie w tym samym tyg i dniu, że jej maluch 5 dni temu ważył już ponad 3 kilo, a ona rodzi naturalnie i straszą ja, że będzie miał ze 4kilo hah :D
    Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. :) jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa. :)
    To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha :D
    (patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:08

innamorata88 lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Do mnie pisała koleżanka, dokładnie w tym samym tyg i dniu, że jej maluch 5 dni temu ważył już ponad 3 kilo, a ona rodzi naturalnie i straszą ja, że będzie miał ze 4kilo hah :D
    Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. :) jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa. :)
    To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha :D
    (patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka) :D
    Jak to jak?! Będą Michałki :D

aiwlys lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• summer86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że temat foteli na tapecie.. mi od zawsze marzył się fotel bujany. Coś czuję, że jednak ta wyprawka pochłonie więcej niż przewidywałam ;)

innamorata88 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys to już wtorek :-D?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo ;-)

Ja mam fotel bujany do karmienia o taki :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cac28b6578e8.jpg

Miłego dnia dziewczyny, bez stresów, samych przyjemności <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:45

Izolda90 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth wrote:
    Aiwlys to już wtorek :-D?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo ;-)
    Powiem tak.. Mi zleciało przez cały ten remont itd. Za dużo miałam na glowie, żeby liczyć dni. A tu jeszcze 4 latek na glowie, więc było co robic. :) W ciąży z synem mi się bardzo nudziło i dluzylo bez konkretnego zajęcia, a teraz "jak z bicza strzelił". :D
    Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
    A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg. :/

• Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Powiem tak.. Mi zleciało przez cały ten remont itd. Za dużo miałam na glowie, żeby liczyć dni. A tu jeszcze 4 latek na glowie, więc było co robic. :) W ciąży z synem mi się bardzo nudziło i dluzylo bez konkretnego zajęcia, a teraz "jak z bicza strzelił". :D
    Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
    A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg. :/
    Właśnie tego się obawiam, ale spokojnie, skoro kazali przyjść dzień wcześniej, to na pewno po to żeby Cię przygotować na spokojnie :-) wyspij sie przez ten cały poniedziałek ile da radę :-D będziesz miała warunki :-D

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Widzialam, że był temat mebli. U mnie w pokoju dzieciaków są same białe meble.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca7586451e.jpg
    Ale dobrze kontrastuja z niebieska ściana.
    (Kolor taki na zdjęciu, bo robione wieczorem przy lampie).
    W końcu skończyłam ten pokój! :D

Dziś też chciałam isc sprzątać itd. Ale MAM TO GDZIEŚ. Zostaje w domu, pakuje walizki na jutro do szpitala i ODPOCZYWAM. W końcu. Jeden dzień dla siebie chce mieć jeszcze póki mogę. :)
    śliczny pokój :)

aiwlys lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth, sprawdza się on do karmienia? :) Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem ;) A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ruth, sprawdza się on do karmienia? :) Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem ;) A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.
    Szczerze mówiąc nie karmiłam w nim jeszcze, bo to świeży nabytek ;-) ale ogólnie wygodny bardzo :-) póki co stoi w sypialni i służy do czytania ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 10:33

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ