Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aiwlys super pokój
Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie
Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeńaiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Aiwlys super pokój
Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie
Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeń -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
News masz super w suwaczku
Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe
Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciaka -
Bajkaaa wrote:News masz super w suwaczku
Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe
Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciakaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
aiwlys wrote:Tu naszykowałam maleństwu ciuszki na wyjście. (+kominezon)
Wydają się na tym zdjęciu takie duże, a to raptem 56 rozmiar i w rękach takie maleńkie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c34e912ada.jpgMikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Kochana znajdź na fb Fotele Uszaki mają mega wybór, a ceny max 700zl
Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupićinnamorata88, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Trzymam kciuki za jutro ❤️❤️ Co do ciuszków wstępnie wiem co weźmiemy młodemu, ale z drugiej strony czekam na ostatnie usg, żeby upewnić się co do rozmiaru. Pan tata wie, że to już jutro?
Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz.
Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stresWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 08:59
innamorata88, Sarna84, Lusesita, Rucola, olik321 lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:No ja po ostatnim usg jakie miałam musiałabym przypuszczalnie dokupić ciuchów dla wczesniaka :p
Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz.
Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stresMikołaj 25.04.2011
-
Bajkaaa wrote:Faktycznie pięknie jest jeden w moim kolorze ale mąż by mnie z domu wyrzucił nie dość że o fotel to jeszcze w kolorze fuksji
Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupićMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dobrze, że chociaż na ostatniej prostej zaoszczędził Ci stresów.❤️ Ja to się boję, że wszystkie 56 nam na dzień dobry odpadną. My z dużym prawdopodobieństwiem tniemy się we wtorek, ale 3 tygodnie po Tobie.
Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa.
To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha
(patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:08
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Do mnie pisała koleżanka, dokładnie w tym samym tyg i dniu, że jej maluch 5 dni temu ważył już ponad 3 kilo, a ona rodzi naturalnie i straszą ja, że będzie miał ze 4kilo hah
Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa.
To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha
(patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka)aiwlys lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Widzę, że temat foteli na tapecie.. mi od zawsze marzył się fotel bujany. Coś czuję, że jednak ta wyprawka pochłonie więcej niż przewidywałam
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Aiwlys to już wtorek ?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo
Ja mam fotel bujany do karmienia o taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cac28b6578e8.jpg
Miłego dnia dziewczyny, bez stresów, samych przyjemnościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:45
Izolda90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuth wrote:Aiwlys to już wtorek ?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo
Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg.
-
aiwlys wrote:Powiem tak.. Mi zleciało przez cały ten remont itd. Za dużo miałam na glowie, żeby liczyć dni. A tu jeszcze 4 latek na glowie, więc było co robic. W ciąży z synem mi się bardzo nudziło i dluzylo bez konkretnego zajęcia, a teraz "jak z bicza strzelił".
Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg. -
aiwlys wrote:Widzialam, że był temat mebli. U mnie w pokoju dzieciaków są same białe meble.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca7586451e.jpg
Ale dobrze kontrastuja z niebieska ściana.
(Kolor taki na zdjęciu, bo robione wieczorem przy lampie).
W końcu skończyłam ten pokój!
Dziś też chciałam isc sprzątać itd. Ale MAM TO GDZIEŚ. Zostaje w domu, pakuje walizki na jutro do szpitala i ODPOCZYWAM. W końcu. Jeden dzień dla siebie chce mieć jeszcze póki mogę.aiwlys lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ruth, sprawdza się on do karmienia? Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.
-
summer86 wrote:Ruth, sprawdza się on do karmienia? Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 10:33