X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys super pokój :)
    Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie :)
    Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeń :(

aiwlys lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Aiwlys super pokój :)
    Masz rację odpoczywaj! Tyle twojego:)

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Co do mebelkow do pokoju to ja pewnie nie będę umiała się zdecydować, ale pewnie też kupię tylko minimum bo mały pokój a nie chce go zagracic niepotrzebnie :)
    Ale marzy mi się fotel do karmienia ale to niestety nie jest na moją kieszeń :(
    Mi się dziś ŚNIŁ taki fotel haha, ale na kieszeń jak na kieszeń.. Ja nie mam już miejsca w domu żeby go gdzieś postawić. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam newsa na suwaczku hahaha :D :D :D!

Sarna84, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu naszykowałam maleństwu ciuszki na wyjście. (+kominezon) :)
    Wydają się na tym zdjęciu takie duże, a to raptem 56 rozmiar i w rękach takie maleńkie. <3 <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c34e912ada.jpg

Sarna84, Ruth, Amy333 lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    News masz super w suwaczku :)

Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe :)
    Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciaka :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    News masz super w suwaczku :)

Ja bym znalazła miejsce w salonie na taki fotel ale mi się podobają takie około 1000zl a ze to tylko fotel to nie dam niestety tyle kasy na to, a trudno, chyba że powiem tesciom że nie będę miała na czym karmić bo na tych kanapach moich się nie da hehe :)
    Nie no tak na serio wolałabym kupić coś więcej dla dzieciaka :)
    Kochana znajdź na fb Fotele Uszaki :) mają mega wybór, a ceny max 700zl :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Tu naszykowałam maleństwu ciuszki na wyjście. (+kominezon) :)
    Wydają się na tym zdjęciu takie duże, a to raptem 56 rozmiar i w rękach takie maleńkie. <3 <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c34e912ada.jpg
    Trzymam kciuki za jutro ❤️❤️ Co do ciuszków wstępnie wiem co weźmiemy młodemu, ale z drugiej strony czekam na ostatnie usg, żeby upewnić się co do rozmiaru. :D Pan tata wie, że to już jutro?

Mikołaj 25.04.2011

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Kochana znajdź na fb Fotele Uszaki :) mają mega wybór, a ceny max 700zl :)
    Faktycznie pięknie :) jest jeden w moim kolorze ale mąż by mnie z domu wyrzucił nie dość że o fotel to jeszcze w kolorze fuksji :)
    Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupić :)

innamorata88, malka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Trzymam kciuki za jutro ❤️❤️ Co do ciuszków wstępnie wiem co weźmiemy młodemu, ale z drugiej strony czekam na ostatnie usg, żeby upewnić się co do rozmiaru. :D Pan tata wie, że to już jutro?
    No ja po ostatnim usg jakie miałam musiałabym przypuszczalnie dokupić ciuchów dla wczesniaka :p
    Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz. :)
    Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stres :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 08:59

innamorata88, Sarna84, Lusesita, Rucola, olik321 lubią tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    No ja po ostatnim usg jakie miałam musiałabym przypuszczalnie dokupić ciuchów dla wczesniaka :p
    Tak wie, zawiezie mnie do szpitala. W ostatnich 2 tygodniach chyba wypadł z okna na głowę, bo wyciągnął mnie na zakupy dla małego za dobrych kilka stówek, pownosil z kolegą meble na 4 piętro, dzwoni codziennie jak się czuje. Fajnie, że się zainteresował szkoda tylko, że dopiero teraz. :)
    Ps. Jutro badania itd. Zapisana na cięcie jestem na wtorek. Ale to i tak już tylko 2 dni.. Ale stres :D
    Dobrze, że chociaż na ostatniej prostej zaoszczędził Ci stresów.❤️ Ja to się boję, że wszystkie 56 nam na dzień dobry odpadną. :D My z dużym prawdopodobieństwiem tniemy się we wtorek, ale 3 tygodnie po Tobie. :)

Mikołaj 25.04.2011

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Faktycznie pięknie :) jest jeden w moim kolorze ale mąż by mnie z domu wyrzucił nie dość że o fotel to jeszcze w kolorze fuksji :)
    Polubie ich to za jakiś czas może uda się kupić :)
    Ja mojego wzięłam z zaskoczenia z tym uszakiem :D dowiedział się o nim jak go kurier przytaszczył :D

Mikołaj 25.04.2011

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Dobrze, że chociaż na ostatniej prostej zaoszczędził Ci stresów.❤️ Ja to się boję, że wszystkie 56 nam na dzień dobry odpadną. :D My z dużym prawdopodobieństwiem tniemy się we wtorek, ale 3 tygodnie po Tobie. :)
    Do mnie pisała koleżanka, dokładnie w tym samym tyg i dniu, że jej maluch 5 dni temu ważył już ponad 3 kilo, a ona rodzi naturalnie i straszą ja, że będzie miał ze 4kilo hah :D
    Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. :) jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa. :)
    To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha :D
    (patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:08

innamorata88 lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Do mnie pisała koleżanka, dokładnie w tym samym tyg i dniu, że jej maluch 5 dni temu ważył już ponad 3 kilo, a ona rodzi naturalnie i straszą ja, że będzie miał ze 4kilo hah :D
    Ja jutro powinnam mieć USG i aż jestem ciekawa ile Okruszek podrosl. :) jak przekroczył 2.5 kilo to będę szczęśliwa. :)
    To jak dajemy na imię? Mamy po Mikołaju to jak drugie nazwiemy? Haha :D
    (patrzę u Ciebie na podpis i chyba będę musiała wybrać Michałka) :D
    Jak to jak?! Będą Michałki :D

aiwlys lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• summer86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że temat foteli na tapecie.. mi od zawsze marzył się fotel bujany. Coś czuję, że jednak ta wyprawka pochłonie więcej niż przewidywałam ;)

innamorata88 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiwlys to już wtorek :-D?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo ;-)

Ja mam fotel bujany do karmienia o taki :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cac28b6578e8.jpg

Miłego dnia dziewczyny, bez stresów, samych przyjemności <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 09:45

Izolda90 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth wrote:
    Aiwlys to już wtorek :-D?? Ale super..jak to jest czekać na konkretną datę? Też się dłuży ostatni miesiąc? Pytam, bo czeka mnie to samo ;-)
    Powiem tak.. Mi zleciało przez cały ten remont itd. Za dużo miałam na glowie, żeby liczyć dni. A tu jeszcze 4 latek na glowie, więc było co robic. :) W ciąży z synem mi się bardzo nudziło i dluzylo bez konkretnego zajęcia, a teraz "jak z bicza strzelił". :D
    Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
    A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg. :/

• Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Powiem tak.. Mi zleciało przez cały ten remont itd. Za dużo miałam na glowie, żeby liczyć dni. A tu jeszcze 4 latek na glowie, więc było co robic. :) W ciąży z synem mi się bardzo nudziło i dluzylo bez konkretnego zajęcia, a teraz "jak z bicza strzelił". :D
    Stresuje sie chyba najbardziej tym, że muszę iść jutro już do szpitala, cc we wtorek i boje sie, że będą chcieli przekładać albo nie zrobią w ten dzień.. Z Mikołajem stawilam się rano w szpitalu, przebrałam sie, umyłam, kroplówka, leki, lewatywa.. I do zabiegu.
    A teraz to takie czekanie w szpitalu kiedy mnie wezmą na zabieg. :/
    Właśnie tego się obawiam, ale spokojnie, skoro kazali przyjść dzień wcześniej, to na pewno po to żeby Cię przygotować na spokojnie :-) wyspij sie przez ten cały poniedziałek ile da radę :-D będziesz miała warunki :-D

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Widzialam, że był temat mebli. U mnie w pokoju dzieciaków są same białe meble.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca7586451e.jpg
    Ale dobrze kontrastuja z niebieska ściana.
    (Kolor taki na zdjęciu, bo robione wieczorem przy lampie).
    W końcu skończyłam ten pokój! :D

Dziś też chciałam isc sprzątać itd. Ale MAM TO GDZIEŚ. Zostaje w domu, pakuje walizki na jutro do szpitala i ODPOCZYWAM. W końcu. Jeden dzień dla siebie chce mieć jeszcze póki mogę. :)
    śliczny pokój :)

aiwlys lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth, sprawdza się on do karmienia? :) Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem ;) A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ruth, sprawdza się on do karmienia? :) Mój brat ma taki tylko inny kolor i fajnie się na nim buja z maluchem, ale nie wiem jak to z karmieniem ;) A wizualnie mi się podoba i cena też jest rozsądna.
    Szczerze mówiąc nie karmiłam w nim jeszcze, bo to świeży nabytek ;-) ale ogólnie wygodny bardzo :-) póki co stoi w sypialni i służy do czytania ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 10:33

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ