Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela trzymam kciuki by szybko rozwiązał sie problem z brzuszkiem małej.
Justyna niestety nie załapałam się na zdjęcie, ale po komentarzach widac ze piękne z Was kobietki.
Wow Agatka juz Ci zazdroszczę ilości ciuszkow!
Dziewczyny powiedzcie czy u Was 4 tyg maluchy tez były takie niespokojne? Od 2 dni mały nie chce spać tylko grymasi. Już myślałam że się nie najada ale też nie to. Zasypia i co 40 minut sie budzi w dzień. W nocy nie jest zle, śpi lepiej. Nie wiem czy już przyszedł czas większej aktywności A ja na siłę chce by spał czy może jakiś skok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 15:50
-
Co do noclegu to akurat nie pomogę za bardzo... Raz spałam w hotelu we Wrocławiu, ale nie polecę, bo horrendalnie drogo tam było
Natomiast co obejrzeć: tradycyjnie Stare Miasto, Ostrów Tumski, Katedra - to jako spacerek po świeżym powietrzu. Natomiast z rozrywek dla Alusi, to pewnie zoo z Afrykarium, podobno robi furorę wśród dziecimożecie też wybrać się na taras widokowy na Sky Towerze, jeśli nie macie lęku wysokości, tylko to chyba trzeba wcześniej rezerwować. No i nie wiem czy wpuszczają tam z Maluszkami.
Natomiast tak ogólnie to niezbyt więcej wiem o Wrocławiuw sensie on jest ładny taki właśnie do pochodzenia i popatrzenia w mojej opinii, tym bardziej, że z Alusią to chyba Was nie zainteresuje Panorama Racławicka albo Muzeum Narodowe
może niech inne mieszkanki się jeszcze wypowiedzą, bo jak widać że mnie słaby przewodnik, przepraszam
-
Kaczorka wrote:
Olik - miesięczny maluch zaczyna odbierać więcej bodźców i dlatego może być bardziej rozdrażniony.
No nic będę obserwować. Brzuszek ma miękki.
Co do Wrocławia, jeżowa juz wpisała godne polecenia miejsca. Ja jeszxze lubie posiedzieć na Pergoli - zaraz przy zoo. I też raczej zawsze spaceruje po wro niz zwiedzamy muzea.. Więc słabo doradzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 16:05
-
Kaczorka tak właśnie coś mi świtalo - mamy bezpośrednio nju szynobus!
We Wrocławiu polecę jeszcze hydropolis! Tylko nie wiem, czy Alunia nie jest za mała (w kontekście czy ją zainteresuje)
Nie wiem też jakie aktywności lubicie, bo mnie osobiście mimo wielkiej miłości Wrocław z dzieckiem zawsze męczy, bo muszę mieć oczy dookoła głowy, ale i mój egzemplarz od zawsze żywiołowy. Może dlatego tak zachwalam moją miescine, bo generalnie cisza i chillWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 16:08
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI hydropolis też możesz sobie sprawdzić w necie. Co do hotelu też nie pomogę z oczywistych względów.
O widziałam że Fozzie też pisała, mam takie same przemyślenia co do wieku Alusi czy jej się spodoba - ciężko powiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 16:09
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - myślę, że muzeum faktycznie może jej nie zainteresować :p no chyba, że by potraktowała przedmioty z wystawy jako zabawki :p o tym zoo myślałam. A spacerować bardzo lubimy
Pytam o nocleg, bo jak weszłam na booking to tam jest cała masa apartamentów i prawie każdy wygląda na dość wypasiony. I tak się zastanawiam czy faktycznie aż tak ich dużo jest i czy może któraś z Was ma jakiś sprawdzony.
Tyle się słyszy o jakiś oszustach, co to ogłaszają miejsce noclegowe a na miejscu okazuje się, że takie nie istnieje. Więc jakaś nieufna jestem :p -
nick nieaktualnyNie wiem jak finansowo planujecie, jedynie miałam koleżankę która spała w hotelu duet i sobie chwaliła. Przez booking nie masz co się bać, że miejsce nie istnieje a w razie wu daj znać jak się zdecydujecie to powiemy Ci czy kojarzymy że stoi taki budynek.
-
Kaczorka, my rok temu braliśmy Ibis Centrum. Często mają promo na nocleg ze śniadaniem, a i wszedzie blisko stamtad.
Zresztą nasza Ania tam powstała, więc na pewno wrócimy
Kiedys wzięliśmy jakis hotel za 180 zł..i nie spałam od 5, bo mąż poszedł do lazienki a tam karaluch. Więc bylo wielkie trzepanie rzeczy i wymeldowanir o 7to był chyba Polonia albo Europejski.
Edit: z miejsc do odwiedzenia: Afrykarium,Hydropolis, Sky Tower, szukanie krasnali, Ostrow Tumski (najlepiej wieczorem!), Pergola. Lubiłam też ogrod przy Ossolineum, bo mimo że blisko rynku to mało ludzi tam bywało.
Az mi się zatęskniło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 16:31
Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka- my rok temu spaliśmy w hotelu B&B, blisko starówki ale w sumie średnio polecam bo mieliśmy pokój od razu od ulicy, głośno było. Ale sam hotel ładny, tylko chyba był dosyć drogi ale szukaliśmy czegoś na ostatnią chwilę. Ale nigdy nie zawiodłam się na booking w sensie,żeby miejsca nie istniało czy coś. I widzę że Dziewczyny w razie co sprawdzą miejscówkę
A zoo polecam. My byliśmy zachwyceni! I obok pergola, park japoński (?dobrze mówię?) Też cudny.
Mam dziś dzień wkurwienia. Tak chwaliłam męża a zalazł mi dziś za skórę. Na szczęście wypadły mu masaże, więc do wieczora mam go z głowy. -
Fozzie, u nas zawsze ta kolejność
nie dam się już oszukać
Fozzie Bear, Rucola lubią tę wiadomość
-
Olik około 4 tygodnia jest skok rozwojowy, dziecko może być wtedy marudnę i dużo wisieć przy piersi.
Ewelina, życzę szybkiej poprawy u Anastazji!olik321 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem dumna z mojej hemoglobiny, bo pięknie postanowiła podskoczyć do 13,6
w zasadzie to mam wszystko w normie - grzeczny organizm! (Boże, ale narcyzm!).
lamka, summer86, Achia, Lena21, Fozzie Bear, Bajkaaa, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, Aga9090, olik321, Rucola, JustynaG, Morusek, Emiilka, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i jeszcze apartamenty Justin center są spoko, bo miałam tam kiedyś spotkanie.
Achia podobno we Wrocku nie ma starówki tylko Rynekprzynajmniej rodzimi wrocławianie się czepiają
A ogród japoński jest super, ale na wiosnę jak wszystko kwitnie.
Jeżowa super wyniki!Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:A i jeszcze apartamenty Justin center są spoko, bo miałam tam kiedyś spotkanie.
Achia podobno we Wrocku nie ma starówki tylko Rynekprzynajmniej rodzimi wrocławianie się czepiają
A ogród japoński jest super, ale na wiosnę jak wszystko kwitnie.
Jeżowa super wyniki!
Zapamiętam!
-
A i jeszcze cos odnosnie Wrocka, winda przy dawnym budynku BZ WBK, wielu ludzi o niej nie wie, a to podobno jakis rzadki egzemplarz
Nie wiem tylko czy to teraz jest dostępne skoro budynek już sprzedany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 17:23